febrer 24, 2020

Vos presentam actes 17è aniversari, avui ja podeu retirar els tiquets

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Presentació, aniversari, calçotada, col·loqui, noticies, penyista, seu, sopars

ACTES 17è aniversari PB ELS TAMARELLS

Benvolguts socis i sòcies:

Després de setmanes de feina, avui vos podem presentar el programa d’actes del nostre 17è aniversari de penya. Les hem preparat amb molta il·lusió, esperam que siguin del vostre grat i que hi participeu. Aquest divendres ja podreu trobar els tiquets del sopar 17è aniversari i de la calçotada en els punts indicats.

Aquests són els actes:

 • DIVENDRES, 6 DE MARÇ

19h. Recepció en la nostra seu.19h.30′ Conservatori Professional de Música de Felanitx. Col·loqui “Barça, present i futur”, amb Lluís Canut, Josep Maria MinguellaJoan EstellaJuan Domingo De la Cruz.21h. Restaurant Club Nàutic de Portocolom. Sopar 17è aniversari. Preu tiquet: 30 euros (places limitades).

 • DISSABTE, 7 DE MARÇ

13h. Davant la nostra seu: IV Calçotada Popular, amb baverall blaugrana commemoratiu Preu tiquet: 22 euros adults i 12 euros nins (no socis, 25 euros adults i 15 euros nins).

16h.30′ Actuació musical: Grollers de Sa Factoria i DJRigo3.

 • DILLUNS, 9 DE MARÇ

20h. Seu penya barcelonista. Col·loqui: “Dona i muntanya”. Presentació del curtmetratge “Repte 50 mils”.

 • DIJOUS, 12 DE MARÇ

20h. Seu penya barcelonista. Cata de vins Bodega Es Fangar. Preu tiquet: socis 18 euros / no socis 20 euros.

 • DIJOUS, 19 DE MARÇ

20h. Seu penya barcelonista. Maridatge de foie amb cava. Preu tiquet: soci 18 euros / no socis 20 euros.
Venda de tiquets: Papereria Cóndor, Cafè Can Moix i seu penya barcelonista (dilluns, dimecres i divendres de 19h. a 20h.30′).

*Data límit per retirar els de la calçotada i sopar d’aniversari, dilluns dia 2 de març.

La Junta Directiva

cartell-actes-17e-aniversari


febrer 21, 2020

La nostra penya en la presentació del cartell de la Trobada

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies, penyista, sopars

LA PB ELS TAMARELLS EN LA PRESENTACIÓ DEL CARTELL DE LA

TROBADA DE PENYES DE LES ILLES BALEARS

Dissabte passat va tenir lloc en el Departament de Penyes del FC Barcelona la presentació del cartell de la XV Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears.

Una representació de socis i directius de la nostra penya assistí a l’acte que fou presidit pel membre de la Comissió de Penyes Manuel Torrentallé. Assistiren ls presidents de les penyes de Pollença i Alcúdia, Joan Toni Cifre i Toni de Lluc Vallespir, organitzadores de la Trobada, acompanyats d’altres membres de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears.

La quinzena Trobada tindrà lloc el proper divendres dia 13 de març en el Restaurant Son Sant Martí de Muro. Recordau les dades importants:

El preu del sopar és de 25 euros per adults i 15 euros per a nins, però els socis de la PB Els Tamarells tindran un descompte de 5 euros per tiquet, és a dir, 20 euros els adults i 10 euros els nins.

Amb el tiquet participareu en un sorteig de samarretes oficials del FC Barcelona. El benefici de la recaptació del sopar anirà destinat a la Unitat de Pediatria de l’Hospital de Son Espases.

La PB Els Tamarells disposarà pels seus socis de transport de bus gratuït (fins omplir les 37 places), amb aturades a Campos (davant Residència), Felanitx (davant seu penya) i direcció al restaurant.

No badeu en anar a cercar el vostre tiquet abans que s’acabi, ja el podeu trobar a Papereria Cóndor, Cafè Can Moix i a la nostra seu en l’horari habitual (dilluns, dimecres i divendres, de les 19h. a les 20h.30′).

Important: quan retireu el tiquet deixeu nom, telèfon i lloc on agafareu el bus, i contactarem per indicar horaris.

Les places són limitades, no et quedis sense.


La Junta Directiva

presentacio-cartell trobada 2020


febrer 20, 2020

Sopar amb socis a Cas Concos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, loteria, noticies, penyista, sopars

SOPAR AMB SOCIS A CAS CONCOS

El proper dimarts dia 25 de febrer a les 20h.30′ coincidint amb el partit de Champions League Nàpols - FC Barcelona celebrarem en el Bar Es Cassino de Cas Concos un sopar amb socis de la penya.
El menú serà:

 • Aperitius: patates, olives i canapès variats.
 • Carn a la graella (piteres de pollastre, salsitxes, cap de llom xistorra) acompanyada de patates fregides casolanes.
 • Postres: orellanes.
 • Vi, aigua, cervesa i refrescs.
 • Cafè i licors.
 • Preu: 15 euros
 • Inscripcions al Bar Es Cassino 971 83 96 08.

En el transcurs del sopar sortejarem entre tots els socis 12 viatges amb entrada en el Camp Nou per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona - Leganés (21 o 22 de març), i entre els socis assistents un viatge per a dues persones, amb entrada, per a veure aquest mateix partit.
Durant la vetlada es podrà veure el partit Nàpols - FC Barcelona, anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

La Junta Directiva

socis-assistents-al-sopar Cas Concos


febrer 19, 2020

Sorteig viatges FC Barcelona - R. Societat

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies, penyista, sopars

SORTEIG VIATGES PARTIT FC BARCELONA - R. SOCIETAT

Els socis afortunats en els 12 viatges per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona - R. Societat que es jugarà en el Camp Nou el proper dissabte dia 7 de març a les 18:30 hores, després del sorteig realitzat en públic en el sopar amb socis en el Bar Nou de S’Alqueria Blanca el dia 6 de febrer, i emès en directe per les nostres pàgines de facebook i instagram, són els següents:

Titulars:

 • Soci nº 305 Joan Andreu Rigo Adrover (CALONGE)
 • Soci nº 979 Marc Gallofré Kessler (SANTANYÍ)
 • Soci nº 117 Joan Pere Obrador Obrador (CAS CONCOS)
 • Soci nº 737 Pedro Monserrat Oliver (PORTOCOLOM)
 • Soci nº 422 Miquel Sureda Sansó (MANACOR)
 • Sòcia nº 458 Serafina Garcia Garcia (COLÒNIA SANT JORDI)

Suplents:

 • 1r suplent, sòcia nº 698 Maria Antònia Sbert Bennàsar (CAMPOS)
 • 2n suplent, soci nº 918 Antoni Jiménez Oliver (FELANITX)
 • 3r suplent, soci nº 414 Joan Jaume Alou Barceló (S’HORTA)
 • 4t suplent, soci nº 803 Bartomeu Albert Sitjar Barceló (SANTANYÍ)
 • 5è suplent, soci nº 76 Jaume Capó Artigues (FELANITX)
 • 6è suplent, sòcia nº 179 Manuela Galeano Almodóvar (PORTOCOLOM)

Així mateix durant el sopar es sortejà entre els socis assistents un viatge per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou, per veure aquest mateix partit. Els afortunats foren:

 • Titular: soci nº 1319 Jaume Ballester Barceló (ALQUERIA BLANCA)
 • 1r suplent: soci nº 1240 Jaume Salom Rosselló (ALQUERIA BLANCA)
 • 2n suplent: soci nº 1242 Joan Maimó Rigo (ALQUERIA BLANCA)

Si per alguna errada surt algun dels socis que ja ha viatjat anteriorment durant la mateixa temporada, no ho pot tornar a fer per la mateixa via, i el torn passa al següent soci per ordre d’extracció del número.

Els afortunats es poden posar en contacte amb el punt d’atenció Viatges Halcón Felanitx, telèfon 971 581111. Recordam que l’acompanyant ha de ser soci o s’ha de fer abans de viatjar, i que els afortunats han de deixar un dipòsit de 25 euros per abonament a l’agència, que quan el tornin les seran retornats. Els sortejos i els desplaçaments es regeixen per la normativa aprovada en el setembre del 2018, en cas de dubte podeu consultar enviant un correu a pbelstamarells@gmail.com

La Junta Directiva

fc-barcelona-rsocietat


febrer 18, 2020

Concurs de fotografia del viatge

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, expedició, noticies, penyista

CONCURS FOTOGRÀFIC VIATGE PENYA 2020

Dissabte passat, durant l’expedició a Barcelona, vàrem promoure entre els socis participants un concurs de millor fotografia del viatge.
La instantània guanyadora fou la del soci Bartomeu Bauçà, en la que surten dos joves barcelonistes amb la bufanda de la penya i el Camp Nou buit al fons. La segona classificada fou la fotografia del soci Miquel Àngel Chilet, en la que hi ha dos petits socis amb la bufanda de la penya i la fotografia de Mariona Caldentey al fons que presideix la Botiga del Barça. I la tercera classificada la del soci Blas Garcia, en la que es veu la bufanda de la penya a sobre del pedestal homenatge a Johann Cryuff, amb la inscripció “Salud y disfrutad”.

Aquesta iniciativa va tenir molt bona acollida entre els socis, i de ben segur tindrà continuïtat en aquesta i altres activitats.

La Junta Directiva

fotografia-1c2aa-classificada

Instantània guanyadora, del soci Bartomeu Bauçà

fotografia-2c2aa-classificada

Segona classificada, fotografia del soci Miquel Àngel Chilet

fotografia-3c2aa-classificada

Tercera classificada, del soci Blas Garcia


febrer 17, 2020

Barcelonisme amb la màxima intensitat

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., expedició, noticies, penyista

EXPEDICIÓ DE LA PENYA A BARCELONA

Aquest passat cap de setmana 55 socis de la PB Els Tamarells han viatjat a Barcelona per a gaudir d’uns moments de barcelonisme en la seva màxima expressió.

Dissabte de ben matí viatjaren a Barcelona on pogueren visitar les instal·lacions del Camp Nou, i fotografiar-se amb els trofeus en el Museu.

Cap al migdia gran part dels socis dirigiren al Port Olímpic a dinar, on els acompanyar el periodista i soci d’Honor de la penya Toni Closa.

Després de dinar, camí de nou cap a l’Estadi, esperava en el Departament de Penyes la presentació del cartell de la XV Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears.

A les 16h. el plat fort, partit de Lliga, FC Barcelona - Getafe, segon classificat davant el tercer. Al final, i amb patiment, la victòria (2-1) va caure de banda barcelonistes, i els socis sortiren contents del Camp Nou.

Tot seguit del partit coincidiren amb la jugadora felanitxera, i sòcia d’Honor de la penya, Mariona Caldentey, amb qui es fotografiaren al mural d’accés a l’Estadi.

El punt i final fou el partit d’handbol en el Palau on el Barça rebia al PPD Zagred, al que va guanyar 32-23 en partit de la lligueta de la Champions, la qual l’equip de Xavi Pascual lidera amb solvència. Després de l’handbol fou el moment del retorn cap a l’aeroport del Prat, i vol cap a Mallorca.

Una llarga i dura jornada pels nostres penyistes, però agradable i amb la satisfacció d’haver viscut moments que quedaran sempre en el seu record.

La Junta Directiva

dinar-amb-toni-closa

socis-16

expedicio-de-socis-amb-na-mariona-caldentey

socis-en-el-palau-blaugrana


febrer 16, 2020

Vine a la Champions amb la penya! Mariona ens espera!

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Champions, Femení, P.B.E.T., entrades, expedició, noticies, penyista

LA PB ELS TAMARELLS A LA CHAMPIONS LEAGUE
MARIONA, PATRI, I LES SEVES COMPANYES ENS ESPEREN
CAMÍ DE LA FINAL DE VIENA


Viatge als quarts de final Womem Champions League, dia 1 d’abril FC Barcelona - At. Madrid:

 • 14h. Trànsfer bus Felanitx - Campos - Aeroport Palma.
 • 15h.45′ Vol regular Palma - Barcelona
 • 17h. Trànsfer bus Aeroport Barcelona - Estadi Johann Cruyff
 • 19h.30′ Entrada a tribuna per veure el partit
 • 21h.20′ Trànsfer bus Estadi Johann Cruyff - Aeroport Barcelona
 • 22h.50′ Vol regular Barcelona - Palma
 • 23h.45′ Trànsfer bus Aeroport Palma - Campos - Felanitx

Preu soci penya 85 euros (nin soci menor de 14 anys, 80 euros). Preu no soci 100 euros (nin no soci menor de 14 anys, 95 euros).

Els socis tenen preferència d’inscripció fins dilluns dia 24 (cada soci pot inscriure un no soci). A partir de dia 25, si no està ple, obrirem pel públic en general fins a omplir les places.

Informació i reserves, Halcón Viatges de Felanitx. Telèfon 971 58 11 11.
Com veus les places són limitades. Reserva ja !!

La Junta Directiva

mariona-i-patri-amb-alguns-socis-i-seguidors-abans-del-partit


febrer 15, 2020

La nostra penya amb el Barça de futbol-sala

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., futsal, noticies, penyista

LA PB ELS TAMARELLS EN EL PALMA FUTSAL-BARÇA

Aquest dissabte la nostra penya ha estat present en el partit de la Lliga Nacional de Futbol Sala que s’ha jugat en el Palau de Son Moix el Palma Futsal i el Barça, cinquè i segon classificat.

L’encontre ha estat molt emocionant, en el joc i en el marcador, i al final s’ha enregistrat un empat a un gol, gràcies a la diana en el darrer minut anotada per Sergio Lozano.

L’equip d’Andreu Plaza continua en el segon lloc, ara a cinc punts del líder Movistar Inter, mentre el Palma Futsal es manté en la cinquena plaça.

Una vegada més, els nostres socis han acudit a donar suport als equips del FC Barcelona quan visiten les Illes Balears.

La Junta Directiva

els-nostres-socis-al-palau-son-moix


febrer 13, 2020

Vens a la XV Trobada de Penyes, tens descompte en el sopar i transport gratuït!

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies, penyista, trobada

XV TROBADA DE PENYES

POSAM BUS GRATUÏIT I BONIFICAM EL PREU DEL SOPAR PELS SOCIS

Després de dos anys la Trobada de Penyes de les Illes Balears torna a Mallorca, serà el divendres 13 de març a les 20h.30′ en el Restaurant Son Sant Martí de Muro.

En aquesta gala barcelonista, organitzada per les penyes de Pollença i Alcúdia juntament amb la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, hi haurà una important representació del FC Barcelona, així com ex jugadors del club.

El preu del sopar és de 25 euros per adults i 15 euros per a nins, els socis de la PB Els Tamarells tindran un descompte de 5 euros per tiquet, és a dir, 20 euros els adults i 10 euros els nins.

Amb el tiquet participareu en un sorteig de samarretes oficials del FC Barcelona. En benefici de la recaptació del sopar anirà destinat a la Unitat de Pediatria de l’Hospital de Son Espases.

La PB Els Tamarells disposarà pels seus socis de transport de bus gratuït (fins omplir les 37 places), amb aturades a Campos (davant Residència), Felanitx (davant seu penya) i direcció al restaurant.

No badeu en anar a cercar el vostre tiquet abans que s’acabi, ja el podeu trobar a Papereria Cóndor, Cafè Can Moix i a la nostra seu en l’horari habitual (dilluns, dimecres i divendres, de les 19h. a les 20h.30′).

Important: quan retireu el tiquet deixeu nom, telèfon i lloc on agafareu el bus, i contactarem per indicar horaris.

Les places són limitades, no et quedis sense.

La Junta Directiva

xv-trobada-de-penyes


febrer 12, 2020

Vols anar a veure el Mallorca-Barça

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., entrades, noticies, penyista

TORNA EL MALLORCA - FC BARCELONA

DISSABTE ACABA EL TERMINI PER A DEMANAR ENTRADES

Després de sis temporades sense venir, en aquesta el primer equip del FC Barcelona torna a visitar l’Estadi de Son Moix per a jugar davant el Mallorca.  Amb quasi tota probabilitat serà el dissabte dia 14 de març. I tu, com a soci penyista del FC Barcelona, tens l’oportunitat de fer la petició d’entrades per anar a veure aquest partit.

Com ho has de fer? Envia un correu a l’adreça pbelstamarells@gmail.com indicant les teves dades (nom complet, telèfon i número de soci). Se podrà fer petició d’un entrada per soci penyista.

Fins quan tens temps? Fins aquest dissabte dia 15 de febrer. Passat aquest termini ja no se podran fer peticions d’entrades per aquest partit.

De quantes entrades disposarem? Segons la demanda, el club ens informarà després de quantes entrades tindran els socis penyistes de la PB Els Tamarells. Si la demanda és superior al número d’entrades que ens faciliten, atendrem les peticions per ordre cronològic d’arribada a la nostra adreça de correu electrònic.

Quin preu i quina ubicació tindran? Els preus i la ubicació de l’entrada que facilitin a l’afició visitant no les coneixem en aquests moments. Així com s’han publicat els preus oficials estimam que estaran entre 170 i 80 euros, i les infantils entre 50 i 40 euros (se considera entrada infantils de 5 a 14 anys).

Recordau: fins aquest dissabte dia 15 de febrer teniu de temps per fer la petició.

La Junta Directiva

RCD Mallorca - Barça