setembre 8, 2019

Obituari, descansi en pau Víctor Tendero

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

ENS HA DEIXAT VÍCTOR TENDERO, PARE DE PAU, JUGADOR DEL FC BARCELONA


Aquest diumenge ens hem aixecat amb una mala notícia, ens ha deixat a l’edat de 48 anys, Víctor Tendero Rodríguez, pare de Pau, jugador mallorquí de l’equip de bàsquet del FC Barcelona B.  L’any passat vàrem tenir l’oportunitat de conèixer a la família de Pau en el col·loqui que organitzàrem el 9 de juliol en la nostra seu, on hi participarem les jugadores mallorquines Mariona Caldentey, Virginia Torrecilla i Patri Guijarro, a més del propi Pau. Lamentem molt aquesta notícia, i enviem el condol a tota la família i amics per aquesta pèrdua, especialment a en Pau, una fora abraçada, de part de la junta directiva, socis i sòcies de la Penya Barcelonista Els Tamarells. Descansi en pau.

La Junta Directiva

victor-tendero-amb-el-seu-fill-pau

pau-tendero-amb-els-seus-pares

moment-del-colc2b7loqui


setembre 5, 2019

Màxima esportivitat en el 17è Interpenyes Sant Agustí

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies, penyista

ESPORTIVITAT I BON AMBIENT EN EL 17È INTERPENYES

Un any més es varen reunir les quatre penyes felanitxeres per a jugar la dissetena edició del Torneig Interpenyes Festes de Sant Agustí en el camp de futbol Es Torrentó Mariona Caldentey Oliver. La cordialitat i el joc net foren les notes predominants en una cita on des de fa bastants anys es disputa sense àrbitres.

El torneig es va jugar després de l’homenatge conjunt a Miquel Àngel Caldentey, i fou guanyat per la Peña Madridista Fusion Cafè, que va sumar 7 punts, guanyant a la Penya Mallorquinista de Felanitx per 2-1 (Rafa Corchado, Gori Manresa/Andreu Oliver), a la Penya San Mamés per 1-0 (Manolo González), i empatant amb la Penya Barcelonista Els Tamarells a dos gols (Rafa Corchado, Raúl González / Llorenç Tortella sr.,2). El segon lloc fou per la Penya San Mamés de Felanitx que sumava 4 punts, guanyant a la Penya Mallorquinista per 4-2 (Germán López, Tomeu Fontanet, Toni Beas jr. i Joan Adrover jr / Andreu Oliver, Marc Fuster), i empatant amb la Penya Barcelonista Els Tamarells a un gol (Vicenç Xavier Sans / Miquel Caldentey), el tercer lloc fou per la Penya Barcelonista Els Tamarells amb 3 punts i el quart per la Penya Mallorquinista de Felanitx, les quals empataren a un gol (Miquel Caldentey /Xisco Muñoz).

Per part de la PB Els Tamarells, dirigida per Nico Maimó, formaren Xisco Aleix, Miquel S. Tur, Miquel Caldentey, Joan Albert Garau, Biel Uguet, Xisco Caldentey, Joan Picornell, Tomeu Martorell, Llorenç Tortella sr., Joan Garau, Llorenç Tortella jr., Rubén López, Berna Pérez, Miquel Vila i Joan Raül Barceló.

Una vegada acabat el torneig jugadors i simpatitzants de les quatre penyes es reuniren al bar del camp per gaudir d’un refrigeri i de l’entrega de trofeus, en la que assistiren Joan Aznar i Miquel Lluís Mestre, regidors de l’Ajuntament de Felanitx, col·laborador de l’acte.

La Junta Directiva

penya-mallorquinista-de-felanitx

penya-madridista-fusion-cafe

penya-san-mames-de-felanitx

penya-barcelonista-els-tamarells

entrega-dels-trofeus


setembre 4, 2019

Emotiu homenatge a Miquel Àngel Caldentey

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Torneig, penyista

EMOTIU RECONEIXEMENT AL NOSTRE SOCI MIQUEL ÀNGEL CALDENTEY BENNÀSAR

La dissetena edició del Torneig Interpenyes de Sant Agustí va venir precedida d’un sentit homenatge a Miquel Àngel Caldentey Bennàsar per part de les quatre penyes felanitxeres, la Penya Mallorquinista de Felanitx, la Peña Madridista Fusión Cafè, la Peña San Mamés de Felanitx i la nostra Penya Barcelonista Els Tamarells.

En Miquel Àngel, conegut popularment com ”Morete”, ens va deixar fa deu mesos. Ell fou impulsor de la nostra penya, així com un reconegut esportista, que cobrí totes les etapes de jugador, entrenador i president. Assistí nombrós públic, familiars, amics, i companys seus de l’etapa com a jugador.

L’acte començà amb una fotografia del que fou l’equip juvenil del CE Felanitx, que fou campió de Lliga la temporada 1980-81 i de la que en formà part en Miquel Àngel, per a després fer-ne una conjunta de tots els companys que assistiren a l’acte, entre ells els qui foren campions de Lliga amb el Felanitx At. la temporada 1981-82.  Tot seguit hi hagué unes entregues d’un detalls a la família que recolliren el seu fill Miquel i la seva esposa Maria. Na Mariona, filla de Miquel Àngel i jugadora del FC Barcelona, no pogué assistir a l’acte.

L’homenatge acabà amb uns instants de silenci en memòria de Miquel Àngel Caldentey i una foto de grup de tots els presents. Sense dubte va quedar palès que era una persona molt estimada i que serà recordada durant molt de temps.

La Junta Directiva

entrega-dun-ram-a-na-maria-esposa-de-miquel-angel

emotiu-moment-de-lentrega-dun-detall

aplaudiments-despres-del-minut-de-silenci

companys-que-han-compartit-equip-amb-miquel-angel-com-a-jugador

equip-juvenils-ce-felanitx-campio-de-lliga-80-81

les-penyes-felanitxeres-al-costat-de-la-familia-de-morete