març 5, 2019

DISSABTE DIA 16, IV CALÇOTADA POPULAR A FELANITX

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

ACTUACIÓ DE BIG YUYU A CAN MOIX

INSCRIPCIÓ DELS SOCIS PER ANAR A LA FINAL DE COPA

PLACES LIMITADES

Serà a partir de les 13 hores a davant la nostra seu (C/Horts, nº 50). El menú: calçots i carn a la graella (hamburgueses i salxitxes pels nins), salsa romescu, pa, vi i refrescs, ensaïmada, gelat i café; a més del baverall commemoratiu per qui no en tingui dels altres anys (fins que s’acabin). Entre els socis assistents a la calçotada hi haurà sorteig de viatges. Així mateix hi haurà rifa de diferents regals. Preu: adults 20 euros, i nins 10. Venda tiquets a Cafè Can Moix i Papereria Cóndor.

En acabar el dinar tindreu l’actuació dels Grollers de Big Yuyu en el Cafè Can Moix.

El lloc està limitat a unes 160 persones, i sempre hem omplert. Per lo tant, no vos torbeu a retirar el vostre tiquet si voleu tenir lloc assegurat. Ja les teniu a la venda.

El mateix dia 16, entre les 10 i les 15 hores, els socis de la penya es podran inscriure per demanar entrades per a la final de Copa que es jugarà el dissabte 25 de maig. En acabar el dinar es sortejarà entre els socis inscrits les entrades (de pagament) que ens atorgui el FC Barcelona. En una propera comunicació vos adjuntarem la normativa específica per accedir aquestes entrades.

La Junta directiva

calcotada-3calcotada-9calcotada-16calcotada-18calcotada-20calcotada-211


març 3, 2019

AQUEST DIMECRES MARIDATGE DE FOIE AMB CAVA

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

El dimecres dia 6 a les 20h.30’ en la nostra seu, gràcies a les empreses Representacions Cala Figuera i Cava l’Ànec dels Pirineus, oferim als nostres socis i interessats un “tast de foie i cava”.

Els productes provats seran:

- Snaks de recepció amb Brut Nature 2016

- Tartaleta de foie i poma, cruixent de figa i poma, cruixent de foie i codony, cruixent de foie i poma, amb Brut Reserva 2015

- Foie de celler amb cristalls de sal, cruixent de foie i tòfona, bombó crocant, bombó de xocolata, xuixo de foie, amb Brut Nature Gran Reserva 2012

- Tatín de peres i gelat de foie

Podeu retirar els tiquets per assistir a aquest acte en la Papereria Cóndor i en la nostra seu (carrer Horts, 50, els dilluns, dimecres i divendres de 19 a 20h.30’). El preu és de 20 euros, 18 pels socis de la PB Els Tamarells, indicant nom i número de soci. L’acte està limitat a 30 places.


La Junta Directiva

maridatge-de-cava-amb-foie3maridatge-de-foie-i-cava