gener 19, 2017

Sorteig de 10 viatges pel partit FC Barcelona - Ath. Bilbao

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges

SORTEIG 10 VIATGES PARTIT FC BARCELONA - ATH.BILBAO

Els socis afortunats en un viatge per a dues persones a Barcelona, amb entrada en el Camp Nou per veure el partit de Lliga FC Barcelona - Ath. Bilbao (dissabte 4 de febrer a les 16′15 hores, són els següents:

  • Soci nº 481 Bartomeu Nigorra Vich (SANT JOAN)
  • Soci nº 128 Joan Aznar Hernández (FELANITX)
  • Soci nº 836 Joan Lladó Forteza (SA RÀPITA)
  • Soci nº 410 Miquel Vidal Bauzà (SANTANYÍ)
  • Soci nº 319 Bartomeu Roig Ramis (CALONGE)

Suplents:

  • Soci nº 1025 Jaume Roig Antich (FELANITX)
  • Sòcia nº 291 Miquela Dalmau Maimó (S’HORTA)
  • Soci nº 775 Salvador Barceló Bordoy (CAS CONCOS)
  • Sòcia nº 735 Maria Creus Bonet (CAMPOS)

Recordau: l’acompanyant ha de ser soci o s’hi ha de fer, ABANS DE VIATJAR. En l’agència trobareu fulls d’alta.

La Junta Directiva

fc-barcelona-ath-bilbao


gener 14, 2017

Canvi de dia del sopar amb socis a Santanyí. Serà el dijous dia 19

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies, sopars

SOPAR AMB SOCIS, I SORTEJOS, A SANTANYÍ DIJOUS DIA 19, COINCIDINT AMB EL PARTIT DE COPA R.SOCIETAT - FC BARCELONA

Benvolguts socis:

Hi ha canvi de data pel sopar de socis, coincidirà amb el partit de quarts de final anada de Copa del Rei R. Societat - FC Barcelona.  El proper dijous dia 19 a les 20′45 hores tindrà lloc en el Bar Can Piquer un sopar de la PB Els Tamarells a Santanyí, i posterior sorteig de viatges.

El menú és entrepà de llom o pollastre, o hamburguesa, els tres combinats amb formatge i bacó, amb ceba caramelitzada; amb begudes, postres (gelats o xocolata calent) i cafès. El preu és de 10 euros pels socis, 12 pels no socis, i el telèfon per a reservar és el 971 653198. Hi ha de termini per a reservar fins dimecres dia 18.  Després del sopar es sortejaran 20 viatges !! Entre tots els socis 8 viatges pel partit FC Barcelona - Leganés (18/19 de febrer), i 10 viatges pel partit FC Barcelona - Sporting (1 de març); i entre els socis assistents un viatge per a dues persones pel partit de Lliga FC Barcelona - Leganés.

Recordau que les places del recinte són limitades, ja vos podeu anar apuntant.  Tots units fem penya !!!

La Junta Directiva

sopar-amb-socis-de-santanyi-2016

escut-pb-els-tamarells


gener 10, 2017

La nostra penya assisteix a la recepció de l’equip juvenil del FC Barcelona a les penyes balears

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

LA PB ELS TAMARELLS PRESENT EN LA RECEPCIÓ A L’EQUIP JUVENIL DEL BARÇA

Amb motiu de la visita de l’equip juvenil de Divisió d’Honor del FC Barcelona a Mallorca per a jugar davant el Manacor, el diumenge matí va tenir lloc en el Centre Rafel Nadal una recepció del club a les penyes balears.  Per part de la PB Els Tamarells hi assistiren els directius David Garrido, Òscar Escoda i Mateu Picornell, acompanyats del president Sebastià Oliver, juntament amb varis socis més, i representants de les penyes de Binissalem, Porreres, Maria de la Salut i Peguera. Foren rebuts pel cap de l’expedició Josep Castellà, que va mostrar un excel·lent tracte cap als penyistes, als que entregà diferents i valuosos obsequis. Després d’una agradable tertúlia i canvi d’impresions, els penyistes es pogueren fotografiar amb els jugadors i l’equip al complet que dirigeix Gabri Garcia, el qual guanyaria després per 0-2 en el terreny del Manacor, amb gols de Carles Pérez, i continua liderant la classificació amb nou punts d’avantatge damunt l’Espanyol.

La Junta Directiva

penyistes-balears-amb-lequip-juvenil-a-del-fc-barcelona

penyistes-balears-amb-el-sr-josep-castella

els-penyistes-mes-joves-amb-els-jugadors

escut-pb-els-tamarells


gener 9, 2017

La nostra penya guanya el Memorial Francesc Sola

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

PB ELS TAMARELLS, CAMPIONA DEL III TORNEIG INTERPENYES DE FELANITX

Es Torrentó fou l’escenari de la tercera edició del Torneig Interpenyes Barcelonistes (Segon Memorial Francesc Sola), amb la participació de les penyes de Pollença, Peguera i la nostra PB Els Tamarells; i amb el record del nostre enyorat directiu Francesc Sola.

La PB Els Tamarells va reeditar el triomf aconseguit ja en les dues edicions anteriors, guanyant els dos partits, 1-0 a la PB Peguera, amb gol de Jaume Vidal, i 5-2 a la PB Peguera, amb dos gols d’Antoni Bonet, dos de Jaume Vidal i un de Tomeu Martorell.

L’equip fou dirigit per Miquel Àngel Riera, i formaren Xim Vidal, Berna Pérez, Pau Martí, Kike Garzón, Tomeu Martorell, Vicenç Xavier Sans, Joan Obrador, Joan Marc Riera, Jaume Vidal, Antoni Xavier Oliver i Antoni Bonet.

Els àrbitres foren Òscar Escoda i Àngel Martínez. Acabat el torneig, en el mateix bar d’Es Torrentó, va tenir lloc un refrigeri i l’entrega de trofeus, amb la presència del regidor d’Esports Pere Cler.

La PB Els Tamarells vol donar les gràcies a les penyes participants, als àrbitres, al CE Felanitx, a l’Ajuntament de Felanitx, i felicitar al nostre equip per l’esforç i la victòria.

La Junta Directiva

socis-de-la-pb-pollenca

equip-pb-pollenca

equip-pb-peguera

equip-pb-els-tamarells

els-tres-equips-en-el-centre-del-camp

entrega-de-trofeus

escut-pb-els-tamarells


gener 6, 2017

Demà Torneig Memorial Francesc Sola a Felanitx

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

Benvolguts socis:

Demà dissabte a partir de les 17 hores en el camp Es Torrentó de Felanitx celebrarem el II Memorial Francesc Sola (III Torneig Interpenyes de Nadal a Felanitx).

En la modalitat de futbol-7 es disputarà un triangular entre la Penya Barcelonista de Peguera, la Penya Blaugrana de Pollença i la Penya Barcelonista Els Tamarells.

La nostra penya fou la vencedora en les dues edicions anteriors.

Aquest torneig serà per a recordar al que fou directiu nostre, i també Soci d’Honor, Francesc Sola.

Vos hi esperam a tots, demà en Es Torrentó, per animar al nostre equip.

La Junta Directiva

cartell-torneig-2016

equip-pb-els-tamarells-2


gener 3, 2017

La PB Els Tamarells guanya el Torneig de Nadal de Cas Concos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

Benvolguts socis:

El passat divendres dia 30 va tenir lloc en la pista poliesportiva d’Es Cavaller, el 1r. Torneig de Nadal de Cas Concos, fou en la modalitat de futbol-sala, organizat pel Bar Es Cassino i la SE Cas Concos.

Hi prengueren part la Penya Madridista Fusion Café, la Penya Mallorquinista Es Cassino i la nostra, la Penya Barcelonista Els Tamarells.

El nostre equip va guanyar els dos partits, per 6-1 a la Penya Mallorquinista, anotant pels barcelonistes Jaume Vidal (3), Andreu Julià (2) i Antoni Bonet, mentre Joan Pere Obrador ho feia pels mallorquinistes; i per 3-2 a la Penya Madridista, marcant Jaume Vidal els tres gols barcelonistes, mentre Mateo Delgado i Rafa Corchado marcaven pels madridistes.

La Penya Madridista va quedar segona classificada després de derrotar a la Penya Mallorquinista per 6-3, pels madridistes anotaren Matei Delgado (3), Toni Ramírez (2) i Lorenzo Hernández, mentre Joan Pere Obrador i Miki marcaren pels mallorquinistes.

Dirigits per Jaume Rigo Tous i Marc Lladonet sr., per la PB Els Tamarells jugaren Lluís Artigues, Guillem Grimalt, Salvador Lladonet, Jaume Vidal, Andreu Julià, Miquel Grimalt, Marc Lladonet jr. i Antoni Bonet.  L’àrbitre del torneig fou Alex Moyà.

Acabat el triangular, els membres dels tres equips varen cloure amb sopar de graellada de carn en la mateixa instal·lació del camp de futbol d’Es Cavaller.

Aquest fou el darrer acte de l’any 2016 per la PB Els Tamarells.

La Junta Directiva

penya-mallorquinista

penya-madridista

equip-pb-els-tamarells-3

les-tres-penyes-juntes