juliol 27, 2016

Presentació del llibre d’Oriol Cruz

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE  MANUAL PROHIBIT DE L’IMITADOR” DE L’ACTOR ORIOL CRUZ

Aquest diumenge dia 31 a les 21 hores en el Centre Cívic de Portocolom tindrà lloc la presentació en exclusiva per a Mallorca del llibre “Manual prohibit de l’imitador” de l’actor i humorista català Oriol Cruz. El mateix dia 31 Oriol el vos podrà signar, a banda de gaudir d’una divertida presentació, on coneixereu tots els personatges que ell ha imitat. Vos hi esperam.

La Junta Directiva

manual-prohibit-de-limitador-2

escut-pb-els-tamarells


juliol 25, 2016

Subcampions a Llubí, aquest dissabte a Santanyí

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

PB ELS TAMARELLS, SUBCAMPIONA A LLUBÍ


La PB Els Tamarells aconseguia el subcampionat en el Torneig Interpenyes de Llubí, que jugaren els campions de les quatre edicions anteriors: PB Peguera, PB Maria de la Salut, l’amfitriona PB Llubí i la PB Els Tamarells. L’equip dirigit per Joan Mas,   va guanyar 5-0 a la PB Peguera (Tomeu Galmés, Joan Marc Riera, Andreu Julià, Raúl Pareja, Jaume Vidal), 5-0 a la PB Maria de la Salut (Toni Bonet,2, Tomeu Galmés, Jaume Vidal,2), i va perdre davant la PB Llubí 1-0 en una acció desafortunada de gol en pròpia porta, que va evitar que l’equip dirigit de la PB Els Tamarells es proclamàs campió del Torneig.

Amb Joan Mas com a tècnic, ajudat pels directius Pep González, Marc Lladonet, David Garrido, Joan Manuel Barceló i Miquel Vadell, la PB Els Tamarells va formar amb Silvestre Garcias, Tomeu Estelrich, Joan Riera, Raúl Pareja, Tomeu Covas, Miquel Vila, Tomeu Galmés, Joan Marc Riera Jaume Vidal, Andreu Julià i Toni Bonet.

El punt i final fou l’entrega de trofeus, amb un convidat de luxe, l’ex jugador internacional del Barça, Mallorca i Sevilla, Joan Estella.

TORNEIG SANT JAUME A SANTANYÍ

Aquest dissabte a les 19′30 hores en el Camp Municipal d’Esports de Santanyí la PB Els Tamarells jugarà el Trofeu Festes de Sant Jaume davant l’equip de futbol-7 empreses Can Piquer.

La Junta Directiva

capitans-i-presidents-dels-quatre-equips

entrega-de-trofeus

entrega-de-trofeus-1

equip-pb-els-tamarells-3

escut-pb-els-tamarells


juliol 21, 2016

Presentació del llibre d’Oriol Cruz a Portocolom

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE  MANUAL PROHIBIT DE L’IMITADOR” DE L’ACTOR ORIOL CRUZ

El proper diumenge dia 31 a les 21 hores en el Centre Cívic de Portocolom tindrà lloc la presentació en exclusiva per a Mallorca del llibre “Manual prohibit de l’imitador” de l’actor i humorista català Oriol Cruz. Ja podeu trobar l’exemplar en la Papereria Cóndor de Felanitx, i el proper dia 31 Oriol el vos podrà signar, a banda de gaudir d’una divertida presentació.

Aquest llibre va adreçat a tot aquell que vulgui perfeccionar les seves imitacions. I no importa l’edat que tingui: interessarà als nens que es passen tot el dia imitant els professors i els companys de classe, però també a aquells no tan nens -ni tan joves!- que imiten els col·legues de feina, els jefes… o els familiars al dinar de Nadal. I és un manual «prohibit». L’ofici d’imitador comporta un risc molt gran. Tard o d’hora l’imitador acaba imitant els seus superiors: els pares, els profes, els jefes, els polítics… A les autoritats no els agrada que els imitin i de cap manera han de conèixer l’existència d’aquest manual. Aquest llibre conté: tècniques per desenvolupar personatges reals i per crear-ne de propis; anècdotes i consells d’imitadors professionals; guia amb descripció, tics i gestos d’un munt de personalitats; excel·lents il·lustracions, i molta conya! Aquest llibre NO conté: informació sobre com gestionar l’èxit que tindràs quan siguis l’ànima de la festa; com aprendre que hi ha gent a qui és millor no imitar…

Pensam passareu una estona molt entretinguda. L’acte està organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb el suport de l’Ajuntament de Felanitx. Vos esperam dia 31 vespre en el Centre Cívic de Portocolom, riureu per les butxaques.

manual-prohibit-de-limitador-2


juliol 19, 2016

Aquest dissabte vine a animar la teva penya a Llubí

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies, sopars

LA PB ELS TAMARELLS A LLUBÍ I SANTANYÍ

En l’espai d’una setmana l’equip de la PB Els Tamarells afrontarà dos tornejos de futbol-7, el proper dissabte a Llubí i el següent (dia 30) a Santanyí.

Aquest dissabte en el Poliesportiu Municipal de Llubí, amb motiu de les Festes de Sant Feliu, la nostra penya hi acudeix com a campió de la primera edició, ja que aquest torneig enfronta als campions de les quatre edicions celebrades, PB Els Tamarells, PB Peguera, PB Maria de la Salut i PB LLubí. Jugaran tots contra tots en partits de 20′, començant a les 19′30 hores i acabant a les 21 hores. La penya està preparant una expedició conjunta de jugadors, directius i socis que vulguin venir a seguir i a animar l’equip. Els qui acudeixin tenen llavors pambolidada i postres, després del torneig. La partida serà a les 17′30 hores de davant el Cafpe Can Moix de Felanitx. Veniu a donar força a la PB Els Tamarells.

La Junta Directiva

torneig-supercampions-a-llubi-2