juny 21, 2016

Dia 27 es tanca el cens de penyista 2016

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

Benvolguts socis:

El proper dilluns dia 27 de juny es tanca el cens de penyista FC Barcelona. Si teniu alguna alta prevista de fer i ens voleu enviar el full emplenat, ja la podrem incloure en el nou cens i passarà a gaudir de tots els avantatges que li proporciona tant la penya com el club.

El cobrament de la quota de la temporada 2016-2017 es farà la primera setmana de juliol, i a finals del mateix mes rebreu el carnet nou en els vostres domicilis. En aquesta ocasió vos podem avançar que el nou carnet el dedicam al recordat jugador i entrenador Johann Cruyff.

Moltes gràcies per la vostra confiança, nosaltres seguirem treballant per que esteu orgullosos de pertànyer a la PB Els Tamarells. Visca el Barça !!

La Junta Directiva

escut-pb-els-tamarells


juny 8, 2016

Èxit rotund en el sopar solidari a Cas Concos, 400 persones i 3.800 euros per ajudar a Jaume Parra

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies, sopars

DESTIL·LACIÓ DE SOLIDARITAT A CAS CONCOS

JAUME PARRA JA TÉ LA SEVA CADIRA DE RODES

Una vertadera exhibició de compromís i solidaritat es va viure el passat divendres en el Camp de futbol Es Cavaller. L’esdeveniment solidari organitzat per l’Associació de Mestresses de Casa de Cas Concos, la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb la col·laboració de la Societat Esportiva Cas Concos i l’Ajuntament de Felanitx, amb un objectiu ben concret: ajudar a que Jaume Parra Julià, un nin concarrí que pateix una minusvalidesa, aconseguís una cadira de rodes que li millori la seva vida diària. L’èxit fou rotund, 400 persones hi assistiren, inclús algunes feren donacions sense assistir, i es recaptaren 3.800 euros, suficients perquè en Jaume ja pugui gaudir de la cadira que tanta falta li feia. El menú del sopar, preparat per Bon Profit, realment feu les delícies dels assistents. Després del menjar hi hagué una rifa de diferents obsequis donats per aquesta causa, i acaba l’esdeveniment amb ball de saló i ball en línia. Assistiren el batle de Cas Concos, Antoni Oliver, la regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Felanitx Isabel Montero, acompanyada dels regidors Antònia Rosselló i Jaume Monserrat, a més de membres de les entitats organitzadores, Associació Mestreses de Casa de Cas Concos i Penya Barcelonista Els Tamarells. Des de la nostra penya només donar les gràcies a tots els assistents, desitjar que en Jaume tingui una vida més fàcil i millor a partir d’ara i, com és sabut i demostrat, posar-nos a disposició de les persones i entorn que necessiten una mà i que no tenen les mateixes possibilitats que els demés. La penya, sempre solidària.

La Junta Directiva

preparacio-del-sopar

membres-de-la-junta-directiva-de-la-penya-amb-la-familia-de-jaume-parra

panoramica-4

panoramica-1