maig 31, 2016

Sopar solidari a Cas Concos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, sopars

SOPAR SOLIDARI PER JAUME PARRA JULIÀJA SUPERAM ELS 200 INSCRITS

Benvolguts socis:

Aquest proper divendres dia 3 de juny a les 21 hores e em el Camp Municipal d’Esports d’Es Cavaller a Cas Concos tindrà lloc un sopar solidari per ajudar a aconseguir una cadira de rodes pel jove Jaume Parra Julià. A més es celebraran sortejos i ball de saló i en línia. El menú inclou: llom amb col, postres i begudes. El preu és de 15 euros i els tiquets se poden retirar en la Papereria Cóndor de Felanitx, la Botiga Ca Na Mel, Forn Marga’s i el Supermercat Cas Ferrer a Cas Concos. Fins dimecres dia 1 hi ha de temps, a hores d’ara ja s’havien superat els 200 apuntats. L’acte està organitzat per l’Associació de Mestresses de Casa de Cas Concos i la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb la col·laboració de la Societat Esportiva Cas Concos i l’Ajuntament de Felanitx.

Vos hi esperam, amb tu ho aconseguirem. La penya sempre solidària.

La Junta Directiva

sopar-solidari-a-cas-concos


maig 25, 2016

La PB Els Tamarells en la Final de Copa

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T.

CAMPIONS DE COPA, LA PB ELS TAMARELLS A MADRID

SEGUIMENT D’IB3 TV EN EL CAFÈ CAN MOIX

Amb entrades aconseguides per diferents conductes, fins a 31 socis de la PB Els Tamarells estaven el passat diumenge vespre a l’Estadi Vicente Calderón a Madrid recolzant al Barça de Luís Enrique davant el Sevilla. La final de Copa fou igualada i emocionant ja que els noranta minuts reglamentaris acabaren amb empat a zero gols, i no fou fins a la pròrroga en la que el FC Barcelona, amb els gols de Jordi Alba i Neymar, va desnivellar el marcador i Andrés Iniesta alçava la 28ª Copa pel Barça, sent aquest amb 24 Lligues i aquestes 28 Copes, el club de futbol que suma més trofeus només a nivel estatal, sinó a nivel internacional.

La final també es va seguir a diferents indrets de la comarca, en el Cafè Can Moix de Felanitx hi acudiren les càmeres d’IB3 per fer-se ressò de les reaccions i celebracions dels nostres socis en el  transcurs d’aquesta final de Copa. La gravació fou el fonament del programa “Dues voltes” que condueix Neus Albis.

La Junta Directiva

pb-els-tamarells-davant-el-santiago-bernabeu

pb-els-tamarells-en-la-fan-zone-barca

pb-els-tamarells-en-lestadi-vicente-calderon

ib3-a-can-moix

ib3-a-can-moix-2

ib3-a-can-moix-1


maig 19, 2016

Celebració de la Lliga, i preparats per la final de Copa

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges

PB ELS TAMARELLS

CELEBRACIÓ DE LA 24º LLIGA, LA SISENA EN ELS DARRERS VUIT ANYS

El dissabte horabaixa es va viure una jornada de barcelonisme intens arreu de la nostra comarca. El Barça es jugaba la Lliga a Granada, i la PB Els Tamarells va aconseguir mobilitzar a socis i seguidors en diferents indrets, amb sortejos i animació. L’equip de Luís Enrique s’imposava per 0-3 i el FC Barcelona es proclamava campió, l’alegria desfermada entre els seguidors culers fou patent i les celebracions duraren fins tard. El resultat del sorteig fou el següent: en el Cafè Can Moix de Felanitx, Tonina Cerdà guanyava la fotografia signada per Neymar Jr. En el Bar Can Vermell de Campos, Toni Roig guanyava el sorteig de la foto signada per Luis Suarez. I en el Bar Can Piquer de Santanyi,Sebastià Galmés era qui obtenia el premi, foto signada per Leo Messi.

AQUEST DIUMENGE A MADRID A PER LA COPA

ES PREPARA UN GRAN AMBIENT EN TOTA LA COMARCA

LES CÀMERES D’IB3 TV SERAN ENEL CAFÈ CAN MOIX A FELANITX PER SEGUIR LA FINAL

La temporada pel nostre club es completa amb la Final de Copa, que tindrà lloc Estadi Vicente Calderón de Madrid aquest diumenge a les 21′30 hores entre els equips del FC Barcelona i el Sevilla CF. La PB Els Tamarells hi será present, amb un total de 29 socis, que han obtingut entrada tant en el sorteig públic que va fer la penya el passat dia 14 d’abril entre els socis interessats que es presentaren, com també per la via de socis del club. Es preveu un altre nit màgica en la nostra comarca, on la televisió autonòmica IB3 TV ha confirmat que seguirà la final enregistrant l’ambient en el Cafè Can Moix a Felanitx.

Si s’aconsegueix el triomf, el Barça posarà punt i final a una temporada molt brillant, en la que sumaria un quart títol als aconseguits fins ara, la Lliga, la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs.

Som-hi Barça !!

La Junta Directiva

celebracio-campos-1

celebracio-felanitx

celebracio-santanyi-1

celebracio-campos-2


maig 13, 2016

Demà a per la Lliga !!

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

Benvolguts socis:

Demà podem guanyar la 24ª Lliga, el 64è títol d’àmbit estatal, i el 84è sumant els 17 europeus i els 3 mundials. Comptant que les competicions més importants de caire estatal són la Lliga i la Copa, el FC Barcelona suma 23 Lligues i 27 Copes (total 50), el R. Madrid 32 Lligues i 19 Copes (total 51), demà tenim la gran oportunitat d’igualar la xifra i la setmana el Barça es pot posar per davant si també guanya la Copa del Rei.  Per això la PB Els Tamarells ha preparat per demà ambientació especial en els locals on la gran majoria des socis acudeixen a veure els partis del Barça, Cafè Can Moix a Felanitx, Bar Can Vermell a Campos i Bar Can Piquer a Santanyí. Decoració blaugrana, sortejos en el descans (una foto signada per Leo Messi, Luís Suàrez i Neymar Jr., una a cada local, entre tots els qui assisteixen vestits amb la samarreta del Barça, i s’inscriguin), i celebració al final del partit, si cau la 24ª Lliga.  Aquesta Lliga ha estat molt disputada i lluitada; si la guanyem, l’hem de celebrar com cal, amb festa grossa.

Demà més que mai, ens farem notar, tots amb el Barça !!

La Junta Directiva

escut-pb-els-tamarells


maig 12, 2016

Assemblea anual de socis

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

ASSEMBLEA DE SOCIS

LA PENYA TANCA LA TEMPORADA AMB 977 SOCIS

La passada setmana va tenir lloc en la nostra seu l’Assemblea General Ordinària amb assistència d’una quarantena de socis.

En el primer punt es va donar a conèixer l’informe de gestió que recull un total de 97 actes celebrats en la temporada 2015-2016 en la que destaquen, a banda dels 202 viatges a Barcelona per veure el Barça en el Camp Nou, la Trail Solidària que va batre tots els registres (12.400 euros i 1.200 participants), les victòries en els tornejos de Felanitx, Cas Concos, Campos i en el Memorial Francesc Sola, els sopars amb socis a Campos, Llucmajor, Santanyí i Cas Concos; els estands en les fires de Campos, Santanyí i Felanitx, la calçotada 13è aniversari a Felanitx, l’expedició de 55 socis per veure el Barça-Sevilla, el suport als equips femení, juvenil de Divisió d’Honor, Barça B i de futbol-sala del FC Barcelona quan han visitat l’illa, l’acte d’agermanament amb la PB de Washington, les col·laboracions amb la cursa FelanitXtrem, el Trail Camí de Cavalls, l’edició del llibre “Les iguanes són blaugrana”, els socis viatgers a les finals de Barcelona i Berlin, també a Londres. I lamentant les pèrdues de socis com Manel Vich, Francesc Sola, Arturo González i Alex Thomas.

S’han enviat 95 comunicacions als socis, i les xarxes de facebook, whatssap, twiter, lloc web, i notícies en premsa escrita, han mantingut l’informació d’aquests esdeveniments.

En el segon punt es va aprovar el balanç comptable, que enregistrava un superàvit de 6.739 euros, amb 42.074 euros de ingressos, i 35.335 euros de despeses.

En el tercer apartat de l’ordre del dia es detallaren les activitats previstes per la propera temporada que se basaran en un pressupost de 41.750 euros, que fou aprovat per unanimitat ebn el quart punt.

En el cinquè punt es donar a conèixer la composició de la nova junta, estructurada en 11 àrees, Institucional, Patrimonial, Esportiva, Econòmica, Col·laboradors, Esdeveniments, Felanitx, Campos, Santanyí, Cas Concos i Ses Salines; amb incorporació de 16 nous membres, Mateu Picornell i Pep Garcia en l’Àrea Patrimonial, Llorenç Tortella, Miquel Rigo i Claudio Garcia en l’Àrea d’Esdeveniments, Joan Manel Barceló, Miquel Vila i Miquel Roig en l’Àrea Esportiva, Bartomeu Vaquer en l’Àrea Felanitx, Pere Estelrich i Andreu Server a l’Àrea Santanyí, Miquel Contestí a l’Àrea Ses Salines, Caroline Foresti i Jaume Rigo a l’Àrea Cas Concos, i Joan Garí, Bartomeu Puig i Sebastià Mateu en l’Àrea Col·laboradors. Fins al maig del 2018 aquesta estarà formada per 39 directius i 10 col·laboradors.

Se va tancar l’assemblea amb l’elecció del Soci d’Honor 950 que va recaure en Alex Abrines, jugador mallorquí de l’equip de bàsquet del FC Barcelona.

Els objectius per a la propera temporada es fonamenten en poder inaugurar la nova seu social, organitzar un exitós 14è aniversari, i seguint fent activitats (entre elles sortejos de 210 viatges a Barcelona per veure el Barça en el Camp Nou) que facin sentir orgullosos al socis de pertànyer a la nostra penya.

Seguim fent Barça, seguim fent penya !!

La Junta Directiva


maig 5, 2016

Avui assemblea de socis i entrega carnet penyista 2016

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS

Aquest dijous dia 5 de maig, a les 20′30 hores en primera convocatòria, i a les 21 hores en segona convocatòria, tindrà lloc l’assemblea general ordinària de socis de la PB Els Tamarells, en la nostra seu (carrer Horts, número 50 de Felanitx), amb el següent ordre del dia:

  1. - Informe de la gestió i activitats de la temporada 2015-2016.
  2. - Aprovació del balanç comptable 2015-2016.
  3. - Actes previstos per la temporada 2016-2017.
  4. - Aprovació del pressupost 2016-2017.
  5. - Renovació de càrrecs en la junta directiva.
  6. - Elecció dels socis d’honor 950 i 1000.
  7. - Torn obert d’intervencions.

En el transcurs de l’assemblea podreu recollir, qui encara no el tingui, el carnet penyista 2016; i així mateix els interessats adquirir el llibre “Les iguanes són blaugrana”, al preu especial de 10 euros pels socis. Ens queden tres exemplars.

La Junta Directiva

Escut