abril 30, 2016

PB Els Tamarells, adéu al nostre soci d’Honor, adéu amic,…

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

AL NOSTRE AMIC MANEL…

ADÉU A LA VEU DE L’ESTADI,

ADÉU A UNA PART DE LA HISTÒRIA DEL BARÇA,

ADÉU, AMIC,…

“Avui no és un dia qualsevol, una part important de la història del Barça ja no hi és, a partir d’avui el nostre club ja no serà el mateix. No marxa un gran jugador, ni un reconegut entrenador, ens deixa una persona plena d’humilitat, humanitat i senzillesa, que ha dedicat 60 dels seus 78 anys de vida a servir el Barça, sense demanar res a canvi, però sempre i des del primer dia amb enorme professionalitat pronunciant aquelles paraules que ja mai més tornarem a escoltar: “Bona tarda a tothom, i benvinguts a l’Estadi…”.
Per nosaltres marxa alguna cosa més que un ídol, marxa un AMIC en majúscules, i no feia tant que ens coneixíem.
En el setembre del 2007, en una reunió de la junta directiva de la nostra penya, se’ns va ocórrer fer una distinció a una persona que des de 1956 (un any en el camp de Les Corts, i fins la passada setmana en el Camp Nou) era l’encarregat de donar per megafonia les alineacions dels partits. Quan comunicàrem al club la nostra intenció, les va venir molt de nou, i ens demanaren i perquè aquest senyor? Si ningú mai li ha fet una distinció, ni sols cap penya. La meva resposta fou fulminant: crec que la història seria molt injusta si algú no homenatgés a Manel Vich i, com que en Els Tamarells som diferents i especials, nosaltres serem els primers. Quan vàrem poder parlar amb ell també li va sobtar.
El 16 de novembre del 2007 acudia al nostre cinquè aniversari, que férem en el restaurant Can Andreu Cos a Campos. Varen bastar dues frases seves perquè tothom se donàs compte de que aquella persona era distinta, la seva veu peculiar i contundent feia escoltar a tots i ningú pipellejava. Aquell dia va rebre la gerreta felanitxera i començava una extraordinària relació que ha durant quasi nou anys.
En el Nadal del 2008 li dedicàrem la imatge de la nostra loteria, amb tanta fortuna que només per la segona xifra no ens va tocar la grossa.
En el maig del 2009 el vàrem tenir a Porreres, en la cinquena Trobada de Penyes, ell ja era com un més de la família, i es sentia com a casa.
En el novembre del mateix any el convidàvem al nostre setè aniversari i, per unanimitat, li concedíem el nostre carnet de Soci d’Honor nº 550. Ja era un dels nostres.
Pel desè aniversari li reservàrem un moment especial, ell juntament amb una altra llegenda com el delegat Carles Naval, serien els qui tancarien el cicle d’actes commemoratius amb un magnífic col·loqui “Quasi un segle en el Barça”, celebrat en la Casa de Cultura de Felanitx en el desembre del 2012.
Des de llavors ens hem continuat veient però ja a Barcelona, i també per Nadal o Cap d’Any el cridàvem per desitjar-li unes bones festes. Podem dir que hem estat uns assortats de haver-lo conegut i haver pogut mantenir una relació amb ell. Mai va tenir un no cap a nosaltres.   Aquesta temporada ha estat fatídica per la penya ja que han marxat quatre socis, tres d’Honor, el nostre estimat directiu Francesc Sola, Arturo González i el propi Manel, a més del jovenet Alex Thomas.
Ara serà estrany tornar al Camp Nou i no escoltar al Manel, des d’avui tindrem un estel blau i grana que amb llum intensa brillarà amb força. Des d’aquí voldríem proposar que la cabina de megafonia de l’Estadi ja dugui el seu nom per sempre. Des d’ara mai ja podrem oblidar aquesta llegenda: “Bona tarda a tothom, i benvinguts a l’Estadi…”. Fins sempre, Manel Vich. Descansa en pau, amic.

Junta Directiva Penya Barcelonista Els Tamarells

02

06

017

05

Escut


abril 29, 2016

Assemblea general ordinària de socis

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS

Aquest dijous dia 5 de maig, a les 20′30 hores en primera convocatòria, i a les 21 hores en segona convocatòria, tindrà lloc l’assemblea general ordinària de socis de la PB Els Tamarells, en la nostra seu (carrer Horts, número 50 de Felanitx), amb el següent ordre del dia:

 1. - Informe de la gestió i activitats de la temporada 2015-2016.
 2. - Aprovació del balanç comptable 2015-2016.
 3. - Actes previstos per la temporada 2016-2017.
 4. - Aprovació del pressupost 2016-2017.
 5. - Renovació de càrrecs en la junta directiva.
 6. - Elecció dels socis d’honor 950 i 1000.
 7. - Torn obert d’intervencions.

Durant la mateixa es podran recollir els carnets de penyista FCB 2016. Esperam la vostra participació en la cita democràtica anual amb els socis.

La Junta Directiva

Escut


abril 26, 2016

La nostra penya amb el Barça i donant suport a la nostra socia Mariona Caldentey

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

Benvolguts socis:

Aprofitant la visita de l’equip femení del FC Barcelona a Mallorca per jugar davant el Collerense, la nostra penya va acudir al camp de Ca Na Paulina per presenciar el partit i, a l’hora, donar suport a la nostra sòcia Mariona Caldentey. El Barça va guanyar per 0-3 i la felanitxera fou la destacada de l’encontre, autora dels dos primers gols i de l’assistència del tercer, que va anotar la també mallorquina Patricia Guijarro.  Aquest triomf serveix a l’equip de Xavi Llorens per continuar a un punt del líder Ath. Bilbao, quan resten sis jornades, i amb clares opcions de poder reeditar el títol de campió.  Una vegada acabat el partit, els nostres penyistes es fotografiaren amb vàries jugadores, entre elles la nostra apreciada Mariona que, després de la llarga lesió, ha recuperat la titularitat i torna a ser un valor molt important en l’equip barcelonista.

La Junta Directiva

equip-fc-barcelona

mariona-caldentey-1

mariona-caldentey-3

penyistes-pb-els-tamarells-amb-mariona


abril 25, 2016

Sorteig viatges partit FCB - Espanyol

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges

SORTEIG PARTIT LLIGA FC BARCELONA  - ESPANYOL

Els socis afortunats en un viatge a Barcelona, per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per a veure el partit de Lliga FC Barcelona - Sporting Gijon (jornada 37ª), que es jugarà el diumenge dia 8 de maig a les 17 hores, són els següents:

 • Soci nº 15 Jaume Caldentey Bennàsar (PORTOCOLOM)
 • Soci nº 651 Joan Roca Pedrosa (PALMA)
 • Soci nº 748 Sergio Fernández Vázquez (PALMA)
 • Soci nº 828  Damià Salvà Catany (LLUCMAJOR)

Suplents:

 • Soci nº 538 Pedro Coll Fiol (MANACOR)
 • Soci nº 673 Damià Mascaró Pou (MANACOR)
 • Soci nº 601 Pedro Nigorra Antich (SANT JOAN)
 • Sòcia nº 589 Margarita Bordoy Vidal (ALQUERIA BLANCA)
 • Soci nº 558 Miquel Vadell Rigo (SANTANYÍ)

Posau-vos en contacte amb l’agència de viatges Porto Cari (971 582204) per agilitzar els tràmits de bitllets de vols i entrades, Recordau que l’acompanyant ha de ser soci, o s’ha de fer abans de viatjar. No s’emetran els bitllets ni les entrades si no se presenta abans el full de nou soci. Trobareu fulles d’alta en la mateixa oficina de l’agència de viatges.

La Junta Directiva

Escut


abril 23, 2016

Podeu reservar el llibre per mail

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies - Tags: ,

Benvolguts socis:

El llibre “Les iguanes són blaugrana” el podeu reservar també a l’adreça de correu  pbelstamarells@gmail.com o adquirir-lo a Papereria Cóndor de Felanitx, preu especial per socis i seguidors 10′60 euros, en queden poquets, aprofitau aquests dies.

Bona diada de Sant Jordi !!

La Junta Directiva

llibre-les-iguanes-son-blaugrana

Escut


abril 21, 2016

Diumenge a recolzar a na Mariona, i a animar al Barça

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

LA PB ELS TAMARELLS, AMB NA MARIONA CALDENTEY

Aquest diumenge a les 12 hores tindrà lloc en el camp de Ca Na Paulina (Coll den Rebassa) el partit de la Superlliga femenina entre el Collerense i el FC Barcelona, on juga la nostra sòcia felanitxera Mariona Caldentey.  Estem preparant un sortida en grup per tal d’anar a recolzar a la nostra jugadora i a animar a l’equip barcelonista, que es troba a un sol punt del líder Ath. Bilbao i no pot cedir en la lluita per aconseguir el títol de Lliga.

L’equip mallorquí sempre ha posat les coses molt difícils al Barça en el seu terreny de joc, i enguany no serà una excepció. Es tracta de donar el màxim suport.

Pels interessats, ens concentram a les 10′30 hores davant el Cafè Can Moix de Felanitx, i farem cotxades per assistir a aquest partit.

Sempre amb na Mariona !! Força Barça !!

La Junta Directiva

components-de-la-pb-els-tamarells-en-el-terreny-de-joc-amb-na-mariona

foto-dels-penyistes-balers-amb-el-fc-barcelona


Presentació del llibre “Les iguanes són blaugrana”

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

PRESENTAT EL LLIBRE “LES IGUANES SÓN BLAUGRANA”

En el Teatre Municipal de Santanyí va tenir lloc el divendres passat la presentació del llibre “Les iguanes són blaugrana” del nostre directiu Andreu Server.

Hi participaren, a més del propi autor, l’editor Lleonard Muntaner, la regidora de cultura Ricarda Vicens, l’escriptor Bernat Nadal, que ha fet el pròleg, l’escriptor Antoni Vidal, que feu l’epíleg, i el batle de Santanyí, soci de la penya, Llorenç Galmés.

El llibre compta amb una sèrie de relats de moments inoblidables de la història del FC Barcelona, centrats en l’etapa de Frank Rijkaard i Pep Guardiola com entrenadors barcelonistes, que són ben recordats pels bons aficionats.

La PB Els Tamarells col·labora amb l’edició d’aquest llibre i el posa a disposició dels socis i seguidors, al preu especial de 10′60€. El podeu trobar en la llibreria Cóndor. Adquirint-lo, ajudau a la penya i tots fem barcelonisme. Segur que gaudireu llegint-lo.

La Junta Directiva

presentacio

imatge-dels-assistents

directius-pb-els-tamarells

llibre-les-iguanes-son-blaugrana


abril 16, 2016

II FelanitXtrem, el dia que la gent es va tirar a la muntanya

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

MAGDALENA VICENS, SÒCIA DE LA PENYA, I BIEL MARTINEZ, REGNEN EN LA FELANITXTREMELS SOCIS DE LA PB ELS TAMARELLS COMPLETEN UNA GRAN ACTUACIÓ

Amb un nou rècord de participació (tres dies abans ja s’havien exhaurit les 350 places disponibles) i amb una espectacular resposta de públic assistent, que no va dubtar a omplir els 12′2 kms del recorregut, animant als corredors, va tenir lloc fa dues setmanes la segona edició de la Cursa de muntanya FelanitXtrem, la primera puntuable per la Lliga Balear Open.

Biel Martínez (Xendenguets) va reeditar el triomf de la primera edició, amb un temps de 57′38″, rebaixant el crono en 51″ i així obtenint un premi afegit de 100 euros.

El segon lloc fou per David Martínez (Loop-Aalog 41), amb 58′28″, i el tercer per Biel Company (Peus Grossos) amb 59′06″.

La vencedora en fèmines fou la felanitxera, sòcia de la penya, Magdalena Vicens (Sa Milana) amb un crono de 1h.11′58″, seguida d’Àngela Puig (CT Montuïri) amb 1h.12′54″ i Cati Neus Morey (Xendenguets) amb 1h.17′28″.

Pel que fa als socis de la PB Els Tamarells:

 • 7è Salvador Binimelis, 1h.01′54″, amb només 15 anys, primer júnior
 • 16è Miquel Àngel Covas, 1h.05′32″, primer local
 • 47è Joan Toni Fullana, 1h.11′42″, primer soci de la penya ja que els trofeus no eren acumulables
 • 50ª Magdalena Vicens, 1h.11′58″, primera fèmina absoluta
 • 65è Jaume Vidal, 1h.13′42″, segon soci de la penya
 • 82è Joan Mas, 1h.15′41″, tercer soci de la penya
 • 84è Guillem Vadell, 1h.15′43″
 • 115è Joan Company, 1h.19′21″
 • 120è Mateu Picornell, 1h.19′44″
 • 149è Miquel Roig, 1h.23′10″
 • 151è Joan Noguera, 1h.23′10″
 • 154è Rafel Lladó, 1h.23′24″
 • 171è Mateu Riera, 1h.25′41″
 • 179è Pep Garcia, 1h.27′06″
 • 182è Joan Garí, 1h.27′22″
 • 194è Jaume Rigo, 1h.29′08″
 • 195è Miquel Jaume Sureda, 1h.29′33″
 • 205è Mateu Sureda, 1h.29′53″
 • 222è Jaume Cànaves, 1h.33′57″
 • 230è Joan Juan, 1h.35′18″
 • 240è Llorenç Tortella, 1h.37′23″
 • 254è Lluís Barceló, 1h.41′39″
 • 266è Rafel Monserrat, 1h.43′47″
 • 274è Joan Aznar, 1h.46′21″
 • 276è Xisco Adrover, 1h.46′57″

Fins a un total de 294 que acabaren la prova, que va comptar amb més de 50 voluntaris de la nostra penya, en diferents punts, partida i meta, avituallaments, recorregut, etc.  El matí tingué lloc la primera edició de la FelanitXtrem júnior per la zona del Calvari, amb tres recorreguts pels més joves. Més de 40 participants hi prengueren part, alguns d’ells també socis de la penya, que gaudiren de les muntanyes felanitxeres.
Un rotund èxit en la resposta de participants i públic en aquesta segona edició de la FelanitXtrem (i la primera de la FelanitXtrem júnior, organitzada pel Club Sa Milana d’Alaró i la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb el suport de l’Ajuntament de Felanitx, Federació Balear de Muntanyisme i Escalada, i Més Running Mallorca.

La Junta Directiva

magdalena-vicens

biel-martinez-2

salvador-binimelis-primer-junior

primer-soci-de-la-penya

segon-i-tercer-classificats-socis-de-la-penya

podi-femeni

podi-masculi

foto-participants

antoni-xavier-oliver-participant-a-la-prova-junior


abril 14, 2016

Demà presentació del llibre “Les iguanes són blaugrana”

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

AQUEST DIVENDRES, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “LES IGUANES SÓN BLAUGRANA”

El nostre directiu santanyiner Andreu Server ha escrit un llibre farcit de referència barcelonista, i el presenta aquest divendres dia 15 a les 20 hores en el Teatre Principal de Santanyí.

Aquests vint-i-sis relats,  amb il·lustracions de Llorenç Garrit, són la prova irrefutable que les iguanes ja són blaugrana. El llibre demostra, fil per randa, que el pronòstic de Bernat Nadal, corregint el venerable Darwin, s’ha avançat un grapat de milers d’anys. Ho posen de relleu fites memorables com ara Wembley, Roma, París o Madrid i protagonistes excepcionals com suara Cruyff, Guardiola o Messi. Tot plegat sota l’amenaça d’una quotidianitat perversa i del udols de La Caverna, entestada a fer de l’hostilitat el seu principal argument.

Intervindran en l’acte Bernat Nadal, autor del pròleg; Antoni Vidal Ferrando, que ha escrit l’epíleg; l’editor Lleonard Muntaner. Presentarà la regidora de cultura de l’ajuntament de Santanyí, Ricarda Vicens, i el tancarà el batle, Llorenç Galmés.

La Penya Barcelonista Els Tamarells és col·laboradora en l’edició d’aquest llibre, i tindrà exemplars pels socis i seguidors que el vulguin. Per demanar-ho vos podeu adreçar a pbelstamarells@gmail.com

La Junta Directiva

presentacio-llibre-les-iguanes-son-blaugrana


XIII Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies, sopars

PEGUERA ES TENYEIX DE BLAU I GRANA

LA PB ELS TAMARELLS, PRESENT EN LA TROBADA

En un marc esplèndid com el Casal de Peguera va tenir lloc el passat divendres la tretzena edició de la Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, coincidint amb el desè aniversari de la penya de la localitat.

Els actes s’iniciaren amb una recepció a l’Ajuntament a la comitiva barcelonista encapçalada pel Director de l’Àrea Social Pau Vilanova, acompanyat de Josep Castellà, Ramon Burniol, l’executiu Manel Mangado, l’Avi del Barça i els ex jugadors de futbol Ricardo Serna i Joan Estella, i els de bàsquet Audie Norris i José Luís Galilea. En la visita oficial foren rebuts pel Batle de Calvià Alfonso Rodríguez.

Just després l’expedició es va dirigir cap al recinte del Casal de Peguera on esperaven quasi cinc-cents penyistes i seguidors que donaren calor i color a la vetlada. Al so del Cant del Barça entrà la comitiva, que completaren el president de la Federació de Penyes Antoni de Lluc Vallespir, el president de la PB Peguera Sebastià Palmer, el campió paralímpic Joan Munar, el president de l’Associació Hotelera Cala Fornells-Peguera, Antoni Mayol, i el director general d’Esports del Govern Balear, Carles Gonyalons.

El periodista Juan Pedro Martínez fou qui conduí l’acte, que es va iniciar amb un emotiu record a la figura de Johann Cruyff, amb uns moments de silenci, un audiovisual referent a la seva trajectòria i un llum permanent fixat en un gran pòster del ja enyorat ex jugador i entrenador.

Abans del sopar hi hagué els parlaments tant dels convidats com de les autoritats presents, amb entrega d’obsequis i distincions.

En la part final de l’acte tingué lloc en tradicional tall de pastís, i l’entrega d’un record commemoratiu a les 32 penyes balears, i a la PB Pasaia (Donostia), que va coincidir en aquest event.

El sorteig de regals i l’homenatge al que fou primer president de la penya amfitriona, Francisco Garrido, amb l’emissió d’un audiovisual recopilatori dels deu anys de la PB Peguera, posà punt i final a una Trobada balear que va ratllar a un gran nivell en un escenari amb ambientació espectacular, i en la que la nostra penya tingué una presència notòria de socis.

La Junta Directiva

Trobada 1

Trobada 2

Trobada 3

Trobada 4

Trobada 5