març 29, 2016

Presentació Trail Camí de Cavalls

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T.

PRESENTACIÓ PRESENTACIÓ OFICIAL TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

La passada setmana va tenir lloc en la Casa de Cultura de Felanitx la presentació oficial i en exclusiva per Mallorca de la V edició de la Trail Menorca Camí de Cavalls, que enguany tornarà a batre registres de participació, acostant-se ara ja als 800 inscrits, i amb un cartell de corredors de primera línia mundial.

La presentació fou organitzada per la PB Els Tamarells, i hi assistiren unes 70 persones. Varen intervenir tres destacats participants de la nostra comarca amb podis en la darrera edició: l’hortarrina Marga Capó (Palma Fitness), tercera en el Trekking Nord, el nostre soci campaner Joanma Barceló (Sa Milana), segon en la Costa Sud, i el manacorí Biel Martínez (Xendenguets), vencedor en el Trekking Nord, acompanyats de Mito Bosch (Elitechip) organitzador de la prova.

Hi haurà cinc proves diferents, la Trekking Nord (39 kms), la Trekking Sud (55 kms), la Costa Sud (85 kms), la Costa Nord (100 kms) i la sencera (185 kms).

Després de les explicacions tècniques, de visionar les millors imatges d’un esdeveniment espectacular, es va fer un sorteig de diferents obsequis entre els assistents, com a punt i final d’un acte que va engrescar  participar en una prova única.

La Junta Directiva

presentacio-1

presentacio-2

presentacio-3

Escut


març 28, 2016

Sorteig viatges partit FC Barcelona - At. Madrid

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges

SORTEIG PARTIT LLIGA DE CAMPIONS FC BARCELONA - AT. MADRID


Els socis afortunats en un viatge a Barcelona, per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per a veure el partit de Lliga de Campions FC Barcelona - At. Madrid, que es jugarà el dimarts dia 5 d’abril a les 20′45 hores, són els següents:

 • Soci nº 74 José Manuel González Sierra (FELANITX)
 • Soci nº 409 Bjarke Gabel Jensen (FUENGIROLA)
 • Soci nº 254 Rafel Tomas Vadell (FELANITX)
 • Soci nº 38 Miquel Àngel Riera Veny FELANITX)

Suplents:

 • Soci nº 314 Pep Lluís Veny Santandreu (MANACOR)
 • Soci nº 491 José Miguel Escandell Mas (CAMPOS)
 • Soci nº 563 Antoni Font Castelló (MARIA DE LA SALUT)
 • Soci nº 442 Josep Carles Garriga i Oliva (PORTOCOLOM)
 • Soci nº 874 Francesc Salvà Reda (LLUCMAJOR)

Posau-vos en contacte amb l’agència de viatges Porto Cari (971 582204) per agilitzar els tràmits de bitllets de vols i entrades, Recordau que l’acompanyant ha de ser soci, o s’ha de fer abans de viatjar. No s’emetran els bitllets ni les entrades si no se presenta abans el full de nou soci. Trobareu fulles d’alta en la mateixa oficina de l’agència de viatges.

La Junta Directiva

Escut


març 25, 2016

Dijous vine a animar als nostres socis a la Felanitxtrem

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T.

MÉS DE 50 SOCIS EN LA FELANITXTREM

VINE A ANIMAR-LOS AQUEST DIJOUS

Ja no queden places, estan exhaurides a manca de quatre dies per la prova, 350 participants (50 socis de la penya), més de 50 voluntaris (molts d’ells de la nostra penya, només manques tu, vine aquest dijous a animar als corredors des del lloc on puguis, tens 12 kms per escollir, des de la partida en el Parc Municipal, volta pel casc antic de Felanitx, pujada al Calvari, Son Quelles, Sa Creu, Es Picot, Sant Salvador, volta per darrere Crist Rei, baixada pel Camí Vell, sa Creu, camí de Son Quelles, Calvari, baixada pel carreró del Dimoni i meta en el Parc Municipal.

I el matí a les 10′30 hores tenim també en el Parc Municipal la FelanitXtrem junior, amb tres distàncies pels més jovenets que faran un recorregut muntanyer per la zona del Calvari. Animam als grans que venguin a donar suport als més petits.

Veniu a passar un dia de muntanya, en contacte amb la nostra natura, i a animar als  participants en el seu recorregut. Gaudiu del FelanitXtrem, la nostra penya és coorganitzadora i col·laboradora, la gent blaugrana ben amunt !!

La Junta Directiva

cartell-felanitxtrem-2016

felanitxtrem-junior

Escut


març 23, 2016

Condol pel nostre soci Arturo González

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: noticies

CONDOL PEL NOSTRE SOCI D’HONOR ARTURO GONZÁLEZ

La passada setmana ens va deixar a l’edat de 66 anys el nostre soci d’Honor Arturo González Moreno, soci d’Honor de la nostra penya i president de la Peña Colchonera de Mallorca. Durant en seu mandat havíem organitzat conjuntament varis actes i tornejos esportius on sempre hi hagué entranyable cordialitat i excel·lent col·laboració. Des de la nostra entitat, en nom de la junta directiva i dels nostres socis, volem enviar el més sincer condol als familiars i amics d’Arturo. Descansi en pau.

La Junta Directiva

la-pena-colchonera-arturo-gonzalez-samarreta-negra

Escut


març 22, 2016

Sopar amb socis a Campos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, sopars

SOPAR AMB SOCIS EN EL BAR CAN VERMELL DE CAMPOS

Quasi un centenar de socis es reuniren la passada setmana per veure el partit de Champions League FC Barcelona - Arsenal. Enmig d’un gran ambient barcelonista en el descans del partit es va sortejar entre els socis assistents un viatge per a dues persones per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona - Espanyol en el que els afortunats foren:

 • Soci nº 739 Andreu Miquel Danús (Campos)
 • 1r suplent, soci nº 560 Miquel Perelló Burguera (Colònia Sant Jordi)
 • 2n suplent, soci nº 825 Benet Capó Pinya (Campos)

Després d’acabar el partit se sortejaren d’entre tots els socis 8 viatges per anar a veure el partit de quarts de final de Champions. Els socis es varen fer una fotografia de grup i brindarem pels futurs èxits blaugranes.

La Junta Directiva

sopar-a-campos

sopar-a-campos-1

sopar-a-campos-2

sopar-a-campos-3

sopar-a-campos-4

sopar-a-campos-5

Escut


març 20, 2016

Presentació oficial a Mallorca del Trail Camí de Cavalls

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

PRESENTACIÓ PRESENTACIÓ OFICIAL TRAIL MENORCA CAMÍ DE CAVALLS

Aquest dimecres dia 23 a les 20′30 hores en la Casa de Cultura de Felanitx, organitzat per la PB Els Tamarells, tindrà lloc la presentació oficial i en exclusiva per Mallorca de la V edició de la Trail Menorca Camí de Cavalls, que enguany tornarà a batre registres de participación, acostant-se ara ja als 800 inscrits.

Hi haurà cinc proves diferents, la Trekking Nord (39 kms), la Trekking Sud (55 kms), la Costa Sud (85 kms), la Costa Nord (100 kms) i la sencera (185 kms).

Intervindran en la presentación tres destacats participants de la nostra comarca amb podis en la darrera edició: l’hortarrina Marga Capó (Palma Fitness), tercera en el Trekking Nord, el nostre soci campaner Joanma Barceló (Sa Milana), segon en la Costa Sud, i el manacorí Biel Martínez (Xendenguets), vencedor en el Trekking Nord, acompanyats de Mito Bosch (Elitechip) organitzador de la prova.

Després de les explicacions tècniques i de visionar les millors imatges d’un esdeveniment espectacular, s’aprofitarà per el briefing de la II FelanitXtrem que es celebrarà aquest Dijous Sant. Vos hi esperam !!

La Junta Directiva

trail-menorca-cami-de-cavalls

Escut


març 15, 2016

XIII Trobada de Penyes, ja tenim els tiquets del sopar

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., sopars

Benvolguts socis:

El proper dia 8 d’abril, divendres, tindrà lloc la XIII edició de la Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears. Aquesta tindrà lloc en el Casal de Peguera i serà organitzada per la penyes d’aquesta localitat, coincidint amb el seu X aniversari.

La PB Els Tamarells, com sempre ha fet, serà present en aquest esdeveniment de comunió barcelonista que es celebra cada any en les nostres illes. En aquest acte hi conflueixen convidats especials, com ex esportistes de diferents àmbits, per exemple, destacats ex jugadors del FC Barcelona.

Els tiquets pel sopar ja estan a la venda en la Papereria Cóndor de Felanitx al preu de 20 euros. Aquest dimecres dia 16, de les 20′30 a les 22′30 hores les tindrem en el Bar Can Vermell de Campos per qui ho tingui més aprop.  La idea inicial pel dia de la Trobada és de fer vàries cotxades entre els qui assisteixin, per estalviar espai i combustible. Si la venda de tiquets fos important ens plantejaríem posar un bus per desplaçar a tots els socis. D’aquesta possibilitat n’estareu informats.

Vos esperam a la Trobada, anau a retirar el tiquet i a participar de la gran festa barcelonista balear.

La Junta Directiva

cartell-xiii-trobada-de-penyes-barcelonistes-illes-balears


març 12, 2016

Entrega del carnet de penyista FCB

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T.

ENTREGA DELS CARNETS DE PENYISTA FCB 2016

Ja tenim a la vostra disposició el carnet de penyista FCB 2016, amb el que vos podeu aprofitar de totes les seves avantatges, el podeu recollir aquest dissabte dia 12 de les 16 a les 18 hores en el Cafè Can Moix de Felanitx, o el proper dimecres dia 16 de les 20′30 a les 22′30 hores, en el Bar Can Vermell de Campos. Gaudeix del serveis que et proporciona tenir el carnet de penyista del FC Barcelona.

La Junta Directiva

carnet-penyista-fcb-2016

Escut


març 10, 2016

Sopar amb socis al Bar Can Vermell de Campos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, sopars


SOPAR AMB SOCIS A CAN VERMELL DE CAMPOS

El proper dimecres dia 16, amb motiu del partit de Champions FC Barcelona - Arsenal, celebrarem un sopar de socis en el Bar Can Vermell de Campos. El menú serà llom al pebre, refrescs, vi, postres i cafè, i el preu 10 euros. Teniu de temps per apuntar-vos fins el dimarts dia 15 (971 650133), les places estan limitades. En el transcurs del sopar sortejarem entre els socis presents un viatge per a dues persones per anar veure un partit del Barça en el Camp Nou. Una vegada acabat el partit, si hem passat, sortejarem d’entre tots els nostres socis 8 viatges amb entrada per anar a veure a Barcelona el partit de quarts de final de la Champions League.

Vine, participa i gaudeix d’un gran ambient barcelonista. Fem penya !!

La Junta Directiva

Escut


març 9, 2016

Sorteig viatges partit FC Barcelona - R. Madrid

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges

Els socis afortunats en un viatge a Barcelona, per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per a veure el partit de Lliga FC Barcelona - R. Madrid, que es jugarà el dissabte dia 2 d’abril a les 20′30 hores, són els següents:

 • Sòcia nº 178 Magdalena Roig Serra (CAMPOS)
 • Soci nº 591 Joan Trobat Gelabert (ALGAIDA)
 • Soci nº 127 Ramon Uguet Barceló (FELANITX)
 • Soci nº 517 Rafel Ginard Muntaner (SANTANYÍ)

Suplents:

 • Soci nº 169 Gabriel Àngel Adrover Artigues (FELANITX)
 • Sòcia nº 252 Núria Lladonet Barceló (CAMPOS)
 • Sòcia nº 923 Marta Picornell Manresa (FELANITX)
 • Sòcia nº 740 Lourdes Perelló Monserrat (CAMPOS)
 • Soci nº 487 Sebastià Galmés Verger (SANTANYÍ)

Posau-vos en contacte amb l’agència de viatges Porto Cari (971 582204) per agilitzar els tràmits de bitllets de vols i entrades, Recordau que l’acompanyant ha de ser soci, o s’ha de fer abans de viatjar. No s’emetran els bitllets ni les entrades si no se presenta abans el full de nou soci. Trobareu fulles d’alta en la mateixa oficina de l’agència de viatges.

La Junta Directiva

Escut