febrer 25, 2016

Expedició de la penya a punt per viatjar a Barcelona

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

AQUEST CAP DE SETMANA A RECOLZAR NA MARIONA

Ja tenim preparada l’expedició de la PB Els Tamarells que aquest cap de setmana es desplaçarà a Barcelona amb un total de 55 socis. Partirem el dissabte matí i, una vegada instal·lats en la Ciutat Comtal, la primera activitat que durem a terme serà la visita al Museu i el Tour Camp Nou Experience, on els nostres socis podran veure els vestidors, trepitjar la gespa, seure a la Llotja, veure la sala de premsa, etc. A les 13 hores podrem presenciar en el Palau Blaugrana el partit de la màxima categoria de la Lliga Nacional de Futbol-sala entre el FC Barcelona Lassa, 2n classificat, i el líder Inter Movistar, on un triomf de l’equip de Marc Carmona posaria l’emoció en el tram final del campionat.

En la jornada de diumenge tenim dos plats forts, a les 12 hores en el Mini Estadi es jugarà el partit més decisiu de la temporada en la Superlliga femenina, el Barça on juga la nostra sòcia felanitxera Mariona Caldentey rep al líder de la categoria Ath. Bilbao. Una victòria deixaria a l’equip barcelonista a un sol punt del primer lloc a manca de dotze jornades. La nostra penya serà ben present i es farà sentir en el Mini Estadi per a donar suport a la nostra paisana i al seu equip. I acabarem el diumenge amb el partit de Primera Divisió masculina, a les 20′30 hores en el Camp Nou el FC Barcelona de Luís Enrique (líder destacat amb 63 punts) rep al Sevilla d’Unai Emery (cinquè amb 41), amb molts al·licients, veure en acció al trident Messi, Neymar i Luís Suárez, viure per avançat el partit entre els dos finalistes de la Copa, i si no és derrotat el Barça celebrar que aquest equip que meravella a tot el Món ha estat capaç d’igualar el rècord absolut d’imbatibilitat que està ara amb 34 partits seguits sense perdre.

Esperam sigui un cap de setmana ple d’èxits i que les poguem gaudir!

La Junta Directiva

mariona

expedicio-2014

inauguracio-escut

inauguracio-escut-2012


febrer 24, 2016

Calçotada i concert 13è aniversari PB Els Tamarells

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, sopars - Tags:

CALÇOTADA POPULAR I CONCERT 13è ANIVERSARI

El proper dissabte dia 5 de març a les 13′30 hores just davant la nostra seu (carrer Horts, 50) celebrarem l’acte central del tretzè aniversari de la penya amb una calçotada popular i un concert per animar l’horabaixa. Després dels sopars amb socis a Campos, Llucmajor, Santanyí i Cas Concos, dels estands en les fires de Campos, Santanyí i Felanitx, del tornejos Festes de Sant Agustí, Festes de Sant Nicolau, Fira de Campos, i Memorial Francesc Sola, de la Trail Solidària, de la caragolada de junta directiva, i del viatge de socis a Barcelona arriba aquest acte que posa punt als esdeveniments 13è aniversari.
El preu del tiquet és de 20 euros per adults i 10 per a nins de fins a 12 anys. El dinar inclou: calçots, llom, panxeta, dues botifarres, pa, refresc, vi, postres, cafè, i com no pot mancar, el baverall commemoratiu.

Després del dinar hi haurà actuació del grup Marino e Marini i dels DJ Nyè. Hi haurà diferents sortejos entre els participants, exclusiu pels socis que assisteixin un viatge per a dues persones per anar a veure el Barça, i sorteig entre tots els nostres socis de 8 viatges per veure el partit de Lliga FC BARCELONA - R. MADRID.

Se poden apuntar tant socis com no socis, els tiquets ja estan a la venda en el Cafè Can Moix i en la Papereria Cóndor. La capacitat és limitada a 220 persones i tancarem la inscripció una vegada acabats els tiquets.

Vos hi esperam, fent penya, fent Barça !!

La Junta Directiva

calcotada-2016

concert-aniversari-2016


febrer 23, 2016

Sorteig partit FC Barcelona - Arsenal

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges

Benvolguts socis:

Els socis afortunats en un viatge a Barcelona, per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per a veure el partit de Lliga de Campions FC Barcelona - Arsenal, que es jugarà el dimecres dia 16 de març a les 20′45 hores, són els següents:

 • Soci nº 312 Toni Garrrido Cano (Son Servera)
 • Sòcia nº 338 Apol·lònia Rotger Vidal (Portocolom)
 • Soci nº 827 Rafel Garcies Manresa (Campos)
 • Soci nº 780 Maria del Mar Vidal Rigo  (Cala Santanyí)

Suplents:

 • Soci nº 848 Biel Ferrando Tous (Llucmajor)
 • Soci nº 441 Francisca Blanco Forteza (Felanitx)
 • Soci nº 892 Pere Caldentey Vicens (Santanyí)
 • Soci nº 69 Fernando Aznar Hernández (Felanitx)

Posau-vos en contacte amb l’agència de viatges Porto Cari (971 582204) per agilitzar els tràmits de bitllets de vols i entrades, Recordau que l’acompanyant ha de ser soci, o s’ha de fer abans de viatjar. Trobareu fulles d’alta en la mateixa oficina de l’agència de viatges.

La Junta Directiva

Escut


febrer 22, 2016

Condolences

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Apreciats socis:

Avui és un dia trist, ens ha deixat el soci nº 879 Alex Thomás Callevaert, de Portocolom, a l’edat de 30 anys. Des de la Penya Barcelonista Els Tamarells, en nom de tots els nostres socis i junta directiva, enviam el més sincer condol als seus familiars i amics. Descansi en pau.

La Junta Directiva

alex-thomas-callewaert


febrer 19, 2016

Sopar amb socis a Cas Concos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, sopars

SOPAR AMB SOCIS A CAS CONCOS

Aquest divendres vàrem celebrar en el Bar Es Cassino de Cas Concos un sopar amb socis d’aquesta localitat i alguns més que s’afegiren, amb un total d’una quarantena d’assistents. Servits amb un variat de coques de verdura, graellada de carn amb patata i bunyols de postres, els socis gaudiren d’un saborós sopar i d’un ambient ben barcelonista. Una vegada sopar, en el temps dels cafès, sortejàrem entre tots els socis 8 viatges amb entrada per veure el partit de Lliga FC Barcelona Getafe i 8 viatges amb entrada per veure el partit de Champions FC Barcelona - Arsenal. A més, entre els socis assistents, sortejàrem un viatge extra per a dues persones per veure el partit de Lliga FC Barcelona - Sporting. Els afortunats en aquest sorteig extra foren:

 • Soci nº 53 Marc Lladonet Salom (Cas Concos)
 • 1r suplent, soci nº 287 Miquel Pons Mesquida (Campos)
 • 2n suplent, soci nº 449 Antoni Matamalas Batle (Cas Concos)
 • 3r suplent, soci nº 156 Miquel Vadell Bonet (Santanyí)

Després del sorteig els presents pogueren visionar un audiovisual recull d’imatges dels actes de la penya fets en els darrers anys.
Enhorabona als afortunats, gràcies als Bar Es Cassino per l’acollida i als socis que hi participaren. Seguim fent penya!

La Junta Directiva

sopar-cas-concos-1

sopar-cas-concos-2

sopar-cas-concos-3

sopar-cas-concos-4

sopar-cas-concos-5febrer 18, 2016

Sorteig viatges partit FC Barcelona - Getafe

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges

Benvolguts socis:

Els socis afortunats en un viatge a Barcelona, per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per a veure el partit FC Barcelona - Getafe, que es jugarà el dissabte dia 12 a les 16 hores, són els següents:

 • Sòcia n° 598 Mari Paz Cerdà Cerdà (Marratxí)
 • Soci nº 245 Francesc Antich Adrover (S’Horta)
 • Soci n° 813 José Bartolomé Ferriol Font (Campos)
 • Soci n° 615 Guillem Barceló Barceló (Campos)

Suplents:

 • Soci n° 123 Cristòfol Obrador Maimó (Cas Concos)
 • Soci n° 895 Esteban Julio Cervan (Colònia Sant Jordi)
 • Soci n° 301 Antoni Rigo Soler (Campos)
 • Soci n° 463 Antonio Vela Donaire (Santanyí)

Posau-vos en contacte amb l’agència de viatges Porto Cari (971 582204) per agilitzar els tràmits de bitllets de vols i entrades, Recordau que l’acompanyant ha de ser soci, o s’ha de fer abans de viatjar. Trobareu fulles d’alta en la mateixa oficina de l’agència de viatges.

La Junta Directiva

Escut


febrer 13, 2016

Sopar amb socis a Cas Concos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, sopars

Benvolguts socis:

Aquest proper dijous dia 18 a les 20′30 hores tindrà lloc en el Bar Es Cassino a Cas Concos un sopar amb els socis que hi vulguin participar. El menú consta de graellada de carn amb patates, vi i refrescs, postres, amb cafè i licors, al preu de 10 euros. En el transcurs de la vetllada es sortejaran d’entre tots els socis 8 viatges a Barcelona amb entrada en el Camp Nou per veure el partit de Lliga de Campions FC Barcelona - Arsenal (16 de març), i entre els socis assistents al sopar es sortejarà un viatge per a dues persones amb entrada per veure el partit de Lliga FC Barcelona - Sporting (24 d’abril). Podeu fer les reserves al telèfon 971 839608 (de les 13 a les 23 hores). Teniu de temps fins el proper dijous. Fem Barça, fem penya !!

La Junta Directiva

Escut


febrer 3, 2016

Queden 8 places per tancar l’expedició. Aprofita-les!!

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

VIATJA A BARCELONA AMB LA PENYA, QUEDEN 8 PLACES

Ja tenim en marxa el viatge de la penya a Barcelona 2015-2016, en el que aquesta vegada estarem dues nits. En les tres vegades anteriors l’èxit ha estat absolut, enguany el partit escollit és el FC Barcelona - Sevilla, que coincideix amb el mateix cap de setmana amb un partit de màxim interès de futbol femení (el Barça - Ath. Bilbao) amb la nostra Mariona Caldentey com a referent; i també amb un super partit de futbol-sala FC Barcelona - Inter Movistar (líder). Aquestes són les condicions.

Viatge amb la PB Els Tamarells a Barcelona, dissabte dia 27, diumenge dia 28, i dilluns dia 29 de febrer.

 • Transfer bus Felanitx (Manacor) - Campos (Santanyí) - aeroport Palma
 • Vol regular Iberia /Air Europa Palma - Barcelona dia 27 a les 7 hores
 • Transfer bus aeroport Barcelona - Hotel Senator
 • Possibilitat de fer el Camp Nou Experience (recorregut pel camp i museu) a un preu molt assequible. El dissabte al matí
 • Possibilitat d’anar a veure el partit de futbol sala FC Barcelona - Inter Movistar (els dos millors equips de la Lliga). Dissabte a les 13 hores.
 • Dues nits d’allotjament Hotel Senator**** (habitació doble) o similar, a 500 metres del Camp Nou
 • Possibilitat d’anar a veure el partit de la Superlliga femenina FC Barcelona (on juga la nostra socia Mariona Caldentey) - Ath Bilbao (actual líder). Probablement el diumenge a les 12 hores
 • Entrada partit 1a Divisió FC Barcelona - Sevilla (1a graderia). Diumenge a les 20′30 hores
 • Transfer bus hotel Senator - aeroport Barcelona
 • Vol regular Barcelona - Palma Iberia/Air Europa dia 29 a les 15 hores
 • Transfer bus aeroport Palma - Campos (Santanyí) - Felanitx (Manacor)
 • Socis 325 euros / No socis 375 euros
 • Nins (fins a 11 anys), 40 euros menys
 • Recordau que hi ha limitació de places. Teniu de temps aquesta setmana i tancam l’expedició
 • Per apuntar, reservar i pagar 971582204 (Viatges Portocari, Andreu)

Si estau interessats en aquesta activitat, reservau-la com més aviat millor si voleu tenir plaça segura.

La Junta Directiva

Escut