setembre 22, 2015

Sorteig partit de Lliga de Campions FC Barcelona - Bayer Leverkusen

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

SORTEIG VIATGES PARTIT LLIGA DE CAMPIONS FC BARCELONA - BAYER LEVERKUSEN

Els socis afortunats en un viatge a Barcelona per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per a veure el partit de la 1ª fase de la Lliga de Campions (2ª jornada) el proper dimarts dia 29 a les 20′45 hores entre els equips FC BARCELONA - BAYER LEVERKUSEN són:

- Soci nº 64 Alejandro Seminario Reaño (PORTOCOLOM)

- Soci nº 34 Francisco José Noguera Puerta (PORTOCOLOM)

- Soci nº 45 Joan Xamena Galmés (FELANITX)

- Soci nº 126 Pere Juan Huguet (PORTOCOLOM)

1r suplent, soci nº 241 Albert Seminario Muelas (FELANITX)

2n suplent, sòcia nº 377 Maria Bonaventura Monserrat Monserrat (CAS CONCOS)

3r suplent, soci nº 544 Mateu Riera Gayà (MANACOR)

4t suplent, soci nº 326 Miquel Sureda Matemales (MANACOR)

5è suplent, soci nº 9 Antoni Fiol Obrador (FELANITX)

DISSABTE NOU SORTEIG

Aquest dissabte a la conclusió del partit de Lliga entre el FC Barcelona i la UE Las Palmas, damunt les 18 hores en el Cafè Can Moix (Felanitx) celebrarem el sorteig de VUIT VIATGES a Barcelona, amb entrada en el Camp Nou, per veure el partit FC BARCELONA - SE EIBAR (9ª jornada), a disputar el proper diumenge 25 d’octubre a les 18′15 hores.

Recordau que, l’acompanyant del soci que viatja també ha de ser soci o s’ha de donar d’alta abans de viatjar (en la mateixa agència i en aquesta mateixa web trobareu fulls d’inscripció).

La Junta Directiva

escut-pb-els-tamarells


setembre 17, 2015

La PB Els Tamarells en les festes de Sant Nicolau, torneig de futbol-sala i concert solidari

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies, sopars

LA NOSTRA PENYA GUANYA EL TROFEU SANT NICOLAU

Cap de setmana intens d’activitat per la Penya Barcelonista Els Tamarells  en les Festes de Sant Nicolau a Cas Concos. El divendres l’equip de la nostra penya dirigit per Marc Lladonet disputava el torneig de futbol-sala a la SE Cas Concos, en un partit molt emocionant i també esportiu on finalment varen vèncer els barcelonistes per un ajustat 8-7, amb quatre gols de José Manuel González (Petty), i un per Miquel Artigues, Andreu Julià i Joan Pere Maimó. Per la penya barcelonista s’alinearen Bartomeu Adrover, Biel Fiol, Miquel Artigues, Antoni Adrover, Antoni Matemales, Salvador Lladonet, David Garrido, Jaume Rigo Tous, Joan Pere Maimó, Caroline Foresti, Petty i Andreu Julià. Se va donar la circunstància de que hi participaren quatre de la família Lladonet, Marc el pare fou l’entrenador de la penya, Salvador el fill jugà amb els barcelonistes, Marc el fill jugà amb els concarrins, i Tomeu l’oncle fou l’àrbitre del matx. Volem agrair la participació dels nostres jugadors, l’esportivitat de l’equip local, l’ajuda dels directius, els ànims dels socis i seguidors, a Tomeu Lladonet per venir a xiular l’encontre i al poble de Cas Concos, amb el batle Toni Oliver al capdavant, per cada any fer-nos trobar com a casa.

CONCERT SOLIDARI A FAVOR DE BALEARS CONTRA EL CANCER

I el dissabte vespre la penya va col·laborar amb el Concert Solidari a favor de l’entitat Balears contra el Càncer, on va cantar el nostre directiu Guillem Monserrat, rodejat d’excel·lents artistes. Fou un vertader èxit de públic (més de 500 persones ompliren el recinte d’Es Cavaller) i de recaptació (4.890 euros) per una causa on la nostra societat n’està molt sensibilitzada. Per molts d’anys poguem reviure tots amb salut les festes de Sant Nicolau.

La Junta Directiva

penya-barcelonista-1

penya-barcelonista-2

nissaga-dels-lladonet

grup-de-jugadors-de-la-penya

se-cas-concos-2015

se-cas-concos-1

entrega-de-trofeus-1

concert solidari

concert-solidari-1

concert-solidari-2

concert-solidari-3

concert-solidari-4

concert-solidari-6

concert-solidari-7

concert-solidari-8

concert-solidari-10-guillem-monserrat

escut-pb-els-tamarells


setembre 16, 2015

Resultats sorteig FCB - Las Palmas, i aquest diumenge nou sorteig

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

SORTEIG VIATGES PARTIT FC BARCELONA - UE LAS PALMAS

Els socis afortunats en un viatge a Barcelona per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per veure el partit de Lliga (6ª jornada) el proper dissabte dia 26 a les 16 hores, entre els equips FC BARCELONA - UE LAS PALMAS són:

- Soci nº 759 Javier Prohens Vidal (SANTANYÍ)

- Soci nº 404 Miquela Maria Covas Garcia (CAS CONCOS)

- Soci nº 106 Miquel Adrover Sastre (FELANITX)

- Soci nº 10 Antoni González Olivares (PALMA)

1r suplent, sòcia nº 195 Maria Francisca Font Bennàsar (FELANITX)

2n suplent, sòcia nº 265 Catalina Colom Maimó (FELANITX)

3r suplent, soci nº 763 Llorenç Dalmau Amengual (SANTANYÍ)

4t suplent, sòcia nº 539 Maria Adrover Forteza (PORTOCOLOM)

5è suplent, soci nº 491 José Miguel Escandell Mas (CAMPOS)

Sorteig extraordinari celebrant entre els assistents al sopar de dia 11 d’agost (final Supercopa d’Europa)

- Soci nº 818 Antoni Huguet Oliver (CAMPOS)

1r suplent, soci nº 149 Jaume Vidal Pons (CAMPOS)

2n suplent, sòcia nº 447 Mª del Pilar Adrover Adrover (CAS CONCOS)

DIUMENGE NOU SORTEIG

Aquest diumenge en el descans del partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Llevant UE, damunt les 21′15 hores en el Cafè Can Moix (Felanitx) celebrarem el sorteig de VUIT VIATGES a Barcelona, amb entrada en el Camp Nou, per veure el partit FC BARCELONA - RAYO VALLECANO, a disputar el proper dissabte 17 d’octubre a les 20′30 hores.

Recordau que l’acompanyant del soci que viatja també ha de ser soci o s’ha de donar d’alta abans de viatjar (en la mateixa agència i en aquesta mateixa web trobareu fulls d’inscripció).

La Junta Directiva

escut-pb-els-tamarells


setembre 10, 2015

La nostra penya participa en les festes de Cas Concos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

LA PB ELS TAMARELLS, PRESENT EN LES FESTES DE SANT NICOLAU A CAS CONCOS

TORNEIG DE FUTBOL-SALA I CONCERT SOLIDARI

Aquest cap de setmana tindran lloc els actes centrals de les festes de Sant Nicolau a Cas Concos. Com ja és habitual en els darrers anys la nostra penya participa activament en diferents actes.

Aquest divendres a partir de les 21 hores en la pista poliesportiva d’Es Cavaller, la nostra penya jugarà un partit amistós de futbol-sala amb la SE Cas Concos, disputant el Trofeu Sant Nicolau.

I el dissabte a les 22 hores en el Camp Municipal d’Esports tindrà lloc el Concert Solidari del nostre soci i directiu Guillem Monserrat i amics (Laura Cardell, Irene Gili, Inés Mas i Marta Elka). El concert és a benefici de l’associació Balears contra el Càncer. Durant les actuacions es sortejaran diferents obres donades per artistes locals en un acte solidari que rep el suport de la Penya Barcelonista Els Tamarells, entre d’altres entitats. Segur serà tot un èxit aquesta iniciativa per seguir lluitant per una malaltia que té sensibilitzada a tota la nostra societat.

La Junta Directiva

cartell-concert-solidari-2015

equip-pb-els-tamarells-2014

escut-pb-els-tamarells


setembre 9, 2015

Sorteig partit FCB - Llevant

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges

SORTEIG VIATGES PARTIT FC BARCELONA - LLEVANT

Els socis afortunats en un viatge a Barcelona per a dues persones, amb entrada en el Camp Nou per veure el partit de Lliga (4ª jornada) el proper diumenge dia 20 a les 20′30 hores, entre els equips FC BARCELONA - LLEVANT UE són els següents:

- Soci nº 322 Rafel Frau Fons (PORTOCRISTO)

- Soci nº 808 Marcel Manyà Domes (FELANITX)

- Soci nº 167 Rafel Lladó Serra (FELANITX)

- Soci nº159 Jaume Ferrer Bonet (SANTANYI)

1r suplent, sòcia nº 327 Francisca González Timoner (MANACOR)

2n suplent, soci º 192 Alejandro Garcia Garrido (FELANITX)

3r suplent, soci nº 804 Claudio Alejandro Martínez Acuña (PALMA)

4t suplent, soci nº 37 Sebastià Adrover Maura (PORTOCOLOM)

5è suplent, sòcia nº664 Isabel Fullana Rigo (S’HORTA)

Recordau que el soci acompanyant ha de ser soci o s’ha de fer abans de viatjar. En la mateixa agència de viatges (telf. 971 582204) com en aquesta mateixa web trobareu el full d’alta.

La Junta Directiva
setembre 3, 2015

La nostra penya guanya el Torneig Interpenyes de Felanitx

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

PB ELS TAMARELLS, CAMPIONA A L’INTERPENYES DE FELANITX

La Penya Barcelonista Els Tamarells va aconseguir la setmana passada el triomf en la novena edició de la Diada Sant Agustí, sent la setena victòria de la penya blaugrana en les tretze edicions disputades del Torneig Interpenyes de Felanitx. L’emoció va presidir la diada ja que fins al darrer minut tres equips tingueren opció per ocupar al primer lloc. Al final quedaren tres penyes empatades a cinc punts, i els barcelonistes quedaren davant de la Madridista i la San Mamés per millor diferència de gols. L’equip dirigit per Miquel Àngel Riera i Joan Jaume Simó va empatar amb la penya madridista (0-0), va guanyar a la mallorquinista per 4-0 (marcant Miquel Vila, Petty, Joan Pere Maimó i Antoni-Xavier Oliver), i en el darrer encontre empatà amb la penya San Mamés (0-0). Destacar, com ve sent habitual, la bona harmonia i esportivitat entre les quatre penyes, que va propiciar un agradable clima de cordialitat. Per la PB Els Tamarells jugaren: Lluís Artigues Kike Garzón, Llorenç Pons, Tomeu Nadal, Miquel Vila, Joan Obrador, Marcel Manyà, Bernat Artigues, Sebastià Soler, Miquel Caldentey, José M. González “Petty”, Jaume Rigo Tous, Joan Pere Maimó, Vicenç Xavier Vicens, i Antoni Xavier Oliver. Agraïts als jugadors que participaren, als tècnics que dirigiren, als directius que ajudaren, als socis que animaren, a les altres penyes per l’exquisit comportament, a l’Ajuntament de Felanitx i al regidor d’Esports Pere Cler per la seva ajuda i col·laboració amb els trofeus i refrigeri, a Miquel Miguel Angel Vilar Vicens del Bar Es Torrentó per la seva hospitalitat i participació en el refrigeri, al CE Felanitx per donar totes les facilitats per compartir el terreny de joc, i al seu president per fer-nos sentir com a casa. La propera cita esportiva de la PB Els Tamarells serà en dues setmanes en el Trofeu Sant Nicolau a Cas Concos.

La Junta Directiva

Penya barcelonista

Penya Madridista

Penya Mallorquinista

Penya San Mames Ath Bilbao

Entrega trofeus

Representants de les penyes amb el regidor d'esports

escut-pb-els-tamarells


setembre 2, 2015

La nostra penya ja és la novena amb més número de socis, i la primera de l’Estat fora de Catalunya

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Web, noticies

LA PB ELS TAMARELLS, NOVENA AMB MÉS NUMERO DE SOCIS

El Futbol Club Barcelona ha fet públic els censos actualitzats de socis de totes les penyes. Amb 812 la Penya Barcelonista entra en el top-ten de les penyes amb més socis. Del 12è lloc passa al 9è, d’un total de 1249 penyes actualment actives en l’univers blaugrana. La nostra penya és la primera de l’Estat fora de Catalunya, i la quarta d’arreu del Món. I no ens aturam de créixer, ara ja estem prop dels 840 socis.  La penya lider és la PB El Salvador amb 1663, seguida Fan Club Barça Polska de Varsòvia amb 1230 socis, i la tercera la PB Plana de Vic amb 1171 socis.

La resta de les penyes balears també figuren a llocs destacats, PB Ciutadella en el 30è lloc amb 464 socis, PB Sa Pobla en el 50è lloc amb 378 socis, la PB Llubí en el lloc 153è amb 214 socis, la PB Miquel Àngel Nadal en el 162è amb 207 socis, la PB Pollença en el 182è amb 193 socis, PB Maria de la Salut en el 199è amb 187 socis, la PB Inca en el 201è amb 186 socis, la PB d’Alcúdia en el 205è amb 182 socis, la PB  Sóller en el 244è amb 166 socis, i la PB Peguera en el 246è lloc amb amb 165 socis; és a dir, 11 d’elles entre les 250 amb més socis.

Moltes gràcies a tots els directius i directives, actuals i antics, per la vostra valuosa tasca, i a tots els socis i sòcies per la confiança dipositada. Aquesta entitat, que es va guanyant dia a dia la consideració de les institucions i mitjans de comunicació, i el reconeixement de tot l’àmbit barcelonista.

Per molts d’anys, endavant PB Els Tamarells !!

La Junta Directiva

Cens 250 penyes més nombroses

escut-pb-els-tamarells