juny 14, 2015

Assemblea ordinaria anual de socis

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

PB ELS TAMARELLS: ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS

En la seu de la penya a Felanitx, el passat mes de maig, es va dur a terme l’Assemblea Ordinària de socis de la Penya Barcelonista “Els Tamarells”, on es tractaren els temes següents:

Primer de tot, es dóna la benvinguda als socis assistents i tot seguit el president el Sr. Sebastià Oliver presenta l’informe d’activitats realitzades durant la temporada 2014-2015. Explica que actualment hi ha 854 socis i que la temporada es començà amb 792, amb un increment de 62 socis. També informa que s’han realitzat 184 viatges de socis per veure els partits de l’equip a l’estadi. Finalment repassa les activitats que s’han duit a terme al llarg de la temporada. Cal esmentar que s’han realitzat l’acte de d’aniversari homenatge al nostre directiu Francesc Sola, amb la presència de l’actor Oriol Cruz i  l’ex jugadora Melisa Nicolau, una conferència a Cas Concos, tornejos de futbol a Felanitx (2) i a Cas Concos (1), la presentació d’un llibre a Campos, així com actes solidaris (Trail Solidària a Felanitx amb més de 600 participants a benefici de Joan Garcia, i Glosat Solidari a Cas Concos a benefici d’Aproscom), viatge conjunt amb més de 60 socis a Barcelona, diferents sopars amb socis a Campos, una caragolada a Son Mesquida, calçotada a Cas Concos, caminada a Sant Salvador, seguiment a la visita del Barça femení amb la nostra sòcia Mariona Caldentey, presentació del Menorca Camí de Cavalls i de l’Ultra Serra de Tramuntana, col·laboració amb la cursa de muntanya Felanitx Xtrem i l’Ultra Trail Serra de Tramuntana, acabant la temporada amb un acte solidari a Can Vermell a Campos, amb l’assistència a la 12ª Trobada de Penyes a Ferreries (Menorca), i amb la presència de nombrosos penyistes en la final de la Copa del Rei a Barcelona, i en la final de la Lliga de Campions a Berlín.

En quan a la situació patrimonial destaca que es varen comprar dos seients més al Camp Nou, els quals es sumen als vuit seients que ja tenia amb propietat. Ara la penya en té 10 en propietat i 2 en concepte de lloguer

Les xifres de la temporada són:

- Acabam amb 861 socis, seguim al capdavant com a penya més nombrosa de les Illes Balears i de l’estat espanyol sense comptar Catalunya. L’increment ha estat de 69 socis, tot i que partirem en la nova temporada amb 55 socis menys degut a les baixes produïdes en les dues darreres temporades, les quals quedaran depurades. Començarem la nova temporada amb 806 socis, dels quals 16 són d’honor, és a dir 790 de pagament, si no hi ha retornats pel banc i tots els que es cobren en efectiu és du a terme el cobrament.

- D’aquests socis han viatjat de franc gràcies als sortejos 184, l’any que ve se pujaran a 200.

- Hem fet dotze reunions de junta i una assemblea de socis.

- En la Federació hem assistit a 2 assemblees, 5 reunions de junta directiva i 7 reunions de penyes, 1 assistència al Congrés Mundial de Penyes celebrat a Barcelona.

- Hem realitzat 69 comunicacions als socis, 36 en el 2014 i 33 en el 2015.

- Les 48 activitats realitzades han estat reflectides en 124 publicacions en premsa escrita.

- El lloc web ha superat les 49000 visites, el facebook té 2850 amistats i el twitter ha enregistrat 407 piulades i compta amb 110 seguidors.

En el segon punt, el tresorer el Sr. Llorenç Pons, explica el balanç econòmic de la temporada actual, fent constar que de moment, hi ha un superàvit de 2.319,00€.

Aquest balanç comptable de la temporada 2014-2015 és aprovat per l’Assemblea per vint-i-nou vots a favor i un en contra.

En el tercer punt, s’explica el procés que ha duit a terme la penya, per l’adquisició de la nova seu, situada en el carrer dels Horts, número 50 de Felanitx. Aquest canvi de seu queda aprovat per vint-i-nou vots a favor i un en contra.

En el quart punt, s’explica les activitats previstes per la propera temporada, entre les quals destaca els sortejos de 200 viatges amb entrada per anar a veure el FC Barcelona, una festa d’aniversari i actes com s’han duit a terme fins ara.

En el cinquè punt, el tresorer, explica la proposta pel pressupost de la temporada 2015-2016 que ascendiria a 36.500,00€. Es passa a votació que es aprovada per unanimitat.

Desitjant els millors èxits per la penya i pel nostre club, dels quals esperam els nostres socis n’estiguin orgullosos, es va cloure l’assemblea anual.

La Junta Directiva

foto-assemblea

escut-pb-els-tamarells


juny 9, 2015

La nostra penya en tots els fronts en la Final de la UEFA Champions League

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

PB ELS TAMARELLS A BERLIN, FELANITX, CAMPOS, SANTANYÍ, CAS CONCOS, WASHINGTON DC,…

El passat cap de setmana fou una festa per tots els barcelonistes, el nostre club aconseguia la seva cinquena Lliga de Campions, guanyant per 3-1 a la Juventus de Torí en l’Olympiastadion de Berlin.

Una quinzena de socis de la penya, gràcies a les entrades obtingudes com socis del club uns i com a socis penyistes altres, estaren presents a la capital alemanya animant sense aturar al conjunt de Luís Enrique. A banda de l’estadi, la Porta de Bradenburg, el Postdamer, la Fan Zone del Barça, i l’esplanada de l’estadi, foren centres de visita de l’expedició dels Tamarells.

El carrer dels Horts de Felanitx, entre el Cafè Can Moix i la nostra seu, es va tenyir de blau i grana, amb més de 400 socis i seguidors que no perdien detall de la gran pantalla que s’havia instal·lada per l’ocasió. Quan el capità Xavi Hernández va aixecar la cinquena, els nostres brindaren amb cava i es pogueren escoltar i veure focs artificials de celebració d’una temporada històrica, el Barça és el primer equip de la història que aconsegueix dos triplets, Copa, Lliga i UEFA Champions League la mateixa temporada.

A Campos també hi hagué festa grossa pels nostres socis, uns 300 es donaren cita davant el Bar Can Vermell per seguir la final davant les pantalles instal·lades, quan l’àrbitre va xiular el final, l’alegria i felicitat es feren presents substituint el patiment sofert durant el partit.

Es Cassino a Cas Concos, Can Piqué i Cas Mosson a Santanyí, inclús la seu de la PB de Washington DC als Estats Units foren també centres neuràlgics de seguiment per part dels nostres socis.

El dissabte dia 6 de juny del 2015 ja es manté inesborrable en el record dels nostres socis i de tots els barcelonistes, el FC Barcelona aconseguia la seva quarta Copa d’Europa en els darrers 10 anys, i es consolidava com l’equip de moda del segle XXI.

La Junta Directiva

Berlin

berlin-1

berlin-2

berlin-3

berlin-7

berlin-8

Campos

campos-1

campos-5

Cas Concos

cas-concos-2

Felanitx

felanitx-4

felanitx-7 felanitx-2

felanitx-6

felanitx-5

felanitx-9

Santanyí

santanyi-1

santanyi-3

Washington DC (Estats Units)

washington-1

premsa-1

premsa-2


juny 2, 2015

FINAL UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies, sopars

PB ELS TAMARELLS EN LA FINAL DE LA UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Un total de 17 socis de la nostra penya, amb entrada com a socis del club o com a penyista, seran presents aquest dissabte a l’Olimpiastadium de Berlin per a seguir en directe la gran Final de la Lliga de Campions entre els equips FC Barcelona i Juventus de Torí.

PANTALLA GEGANT A FELANITX

Aquest dissabte a les 20 hores tindrem muntada en el carrer dels Horts, just davant el Cafè Can Moix de Felanitx i la nostra seu, una pantalla gegant per a poder seguir la final de la UEFA CHAMPIONS LEAGUE que disputaran a l’Estadi Olimpic de Berlin els equips del FC Barcelona i la Juventus de Torí. El carrer estarà tallat al trànsit i enrramellat per l’ocasió. Hi haurà barra exterior amb hamburgueses i pepitos. Esperem poder celebrar la cinquena.

PANTALLA GEGANT A CAMPOS

En el carrer Santanyí de Campos, en el Bar Can Vermell, muntarem una pantalla gegant el carrer per seguir la Final de la Lliga de Campions 2015 que jugaran a Berlin els equips del FC Barcelona i la Juventus de Torí. Si voleu sopar fins dia 5 teniu de temps per apuntar-vos; pepito, hamburguesa, o perrito amb patates, aigua, cervesa o refrec, i postre de gelat per 7′5 euros.

Vos esperam a tots, Visca el Barça i visca la Penya Barcelonista Els Tamarells

La Junta Directiva

Final Champions 2015

escut-pb-els-tamarells