maig 21, 2015

Sorteig entrades final de la Lliga de Campions

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

SORTEIG ENTRADES FINAL LLIGA DE CAMPIONS

El passat dimarts el FC Barcelona es classificava per la gran final de la Lliga de Campions que es jugarà dissabte dia 6 de juny a les 20′45 h a l’Estadi Olímpic de Berlin.

Com ja és habitual en totes les finals, sortegem entre els nostres socis interessats les entrades de pagament que el FC Barcelona ens atorga per aquests esdeveniments.

El proper dissabte dia 23, en el Cafè Can Moix de Felanitx, després del partit FC Barcelona - Deportivo de la Corunya realitzarem el sorteig davant públic entre els socis interessats que es presentin físicament o mitjançant representant, acreditant-se amb el carnet de soci 2015.

La Junta Directiva

escut-pb-els-tamarells


maig 4, 2015

Benvinguda, recordatori d’assemblea i sorteig d’entrades per la Final de Copa

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

Benvinguts socis i sòcies:

Hem actualitzat base de dades del nostre gmail i aprofitam l’ocasió per donar la benvinguda als nous socis i agrair la confiança.

Aprofitam l’ocasió per recordar-vos que avui teniu assemblea anual de socis. Rectificam l’adreça, la nostra i vostra nova seu està ubicada en el carrer Horts número 50 de Felanitx. Aquest és el moment més oportú per expressar les vostres idees, suggeriments o queixes respecte al funcionament de la penya.

Aquest és l’ordre del dia de l’assemblea:

Se convoca a tots els socis de la Penya Barcelonista Els Tamarells a l’Assemblea ordinària anual que tindrà lloc el proper dilluns dia 4 de maig en la nova seu social (carrer Horts número 50 de Felanitx), a les 20′30 h. en primera convocatòria, i a les 21 hores en segona convocatòria, amb el següent ordre del dia:

1.- Informe de gestió temporada 2014-2015

2.- Aprovació balanç econòmic temporada 2014-2015

3.- Ratificació del canvi de seu social de l’entitat

4.- Activitats previstes per la temporada 2015-2016

5.- Aprovació del pressupost per la temporada 2015-2016

6.- Torn obert d’intervencions

7.- Sorteig de les entrades de pagament que ens atorgarà el FC Barcelona per la final de la Copa del Rei del proper 30 de maig. Els sorteig es farà entre els socis interessats i assistents, de forma presencial o amb representació.  Aquesta és la normativa que aplicam en els sortejos de finals:

SORTEIG ENTRADES FINAL COPA DEL REI

El nostre equip serà el proper dia 30 d’abril a l’Estadi Camp Nou de Barcelona per participar en la Final de la Copa del Rei 2015 davant l’Ath. de Bilbao. En el període habilitat pel club hem fet la petició corresponent d’entrades, tot i que a hores d’ara no sabem de quantes entrades disposarem finalment. Segons el nombre de peticions, el club anunciarà quantes entrades toquen a cada penya, i en els dies posteriors es posarà en contacte amb nosaltres per informar-nos. Per aquest cas, la junta directiva efectuarà un sorteig amb els següents termes a tenir en compte:

1.- El proces tindrà lloc el dilluns dia 4 de maig, després de l’assemblea, en la nostra seu (C/ Horts, nº 50 de Felanitx).

2.- Hi podran optar tots els socis de la penya que estiguin al corrent de pagament de la quota 2014-2015.

3.- Queden exclosos els socis menors de 5 anys per la normativa que aplica la Federació Espanyola de Futbol.

4.- Per accedir al procés el soci de la penya s’haurà de presentar físicament o mitjançant un representant acreditat, i manifestar el seu interès d’acudir a la final.

5.- Només es permet un representant per soci. No pot venir una persona en nom de vàries.

6.- El soci s’identificarà amb DNI i carnet de soci de la penya 2014-15. De forma extraordinària es poden admetre només amb el DNI els socis que no han rebut el carnet de soci.

7.- Així com vagin arribant els socis, la secretària els anirà inscrivint en un llistat i atorgant un número, que se ficarà dins la borsa pel sorteig.

8.- En haver acabat la reunió, es tancarà el full d’inscripció, i es procedirà al sorteig.

9.- Les entrades són de pagament pels socis afortunats i van a partir dels 40 euros fins a 190 euros (despeses d’enviament apart).

10.- Es trauran 9 socis titulars, i 12 socis suplents, per si per qualsevol circumstància el titular renunciés, no hi pogués anar, o per altres vies poguéssim aconseguir més entrades.

11.- El soci afortunat amb l’entrada no la podrà traspassar ni cedir a una altra persona, ja que si no en fa ús el dret passa al primer soci suplent, i així successivament.

12.- Està absolutament prohibida la revenda o negoci amb l’entrada.

13.- Només es podrà fer ús la persona que l’obtingui en el sorteig ja que la nostra entitat transmetrà les dades personals al club (nom i DNI) i només aquesta persona (i no una diferent) podrà entrar amb aquesta entrada al camp. Les dades personals del soci afortunat seran tractades per la Federació Espanyola de Futbol a efectes de seguretat.

14.- Una vegada es sàpiga quins socis de la penya han obtingut el dret a l’entrada, la junta directiva les informarà de les diferents opcions i alternatives de desplaçament i allotjament.

15.- L’acte del sorteig serà públic, transparent i accessible a qualsevol soci que hi bulgui assistir, tant si té intenció de participar-hi com si no.

16.- La Junta Directiva es reserva el dret de modificar aquestes condicions, sempre i quan sigui per una causa justificada.

Vos hi esperam!!

La Junta Directiva

escut-pb-els-tamarells