març 22, 2015

Sorteig Barça - Valencia i Barça - PSG

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

Benvolguts socis:

Demà diumenge dia 22 a les 20′30 hores en el Cafè Can Moix de Felanix, just abans del clàssic FC Barcelona - R.Madrid, sortejarem d’entre tots els nostres socis:

- 8 viatges, amb entrada al Camp Nou, pel partit de Lliga FC Barcelona - Valencia (18 d’abril, horari a determinar)

- 8 viatges, amb entrada al Camp Nou, pel partit de Lliga de Campions FC Barcelona - Paris Saint Germain. (dia 21 d’abril a les 20′45 hores)

Tots els socis que acudiexin a veure el sorteig podran accedir així mateix a un altre sorteig de dues entrades pel partit de Lliga FC Barcelona - Almeria.

Vos esperam, visca el Barça, visca la PB Els Tamarells !!

La Junta Directiva


març 3, 2015

Calçotada popular a Cas Concos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies, sopars

Benvolguts socis:

La Penya Barcelonista Els Tamarells col·labora amb una calçotada popular que tindrà lloc el proper diumenge dia 15 en el Camp de Futbol de Cas Concos. Serà a partir de les 13 hores. El preu del tiquet és de 10 euros i inclou, a banda dels calçots, carn per torrar, pa, vi i aigua. Podeu retirar el tiquet a Cas Concos a:

- Can Marc

- Forn Marga’s

- Can Mel Cas Concos

I a Felanitx a:

- Papereria Còndor

Teniu de temps fins dimarts dia 10 per a retirar-ho.

Aquest acte està organitzat per la Societat Esportiva Cas Concos i l’Associació de Mestresses de Casa, amb la col·laboració de la Penya Barcelonista Els Tamarells.

Vos hi esperam !!

La Junta Directiva

Calçotada 2015


març 2, 2015

Participa en el 1r FelanitXtrem 2015

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

Benvolguts socis:

La Penya Barcelonista Els Tamarells col·labora en l’organització de la primera edició del FelanitXtrem, una cursa de muntanya de 12 kms que tindrà lloc el proper Dijous Sant, dia 2 d’abril a les 16 hores, per les muntanyes felanitxeres del Calvari, Picot i Sant Salvador.  Aquest dilluns s’obrin les inscripcions a www.elitechip.net, els interessats o interessades ja vos podeu inscriure. Si vos agrada l’esport i la natura ho gaudireu. Pel soci i per la sòcia de la nostra penya més ben classificats hi haurà un obsequi especial. Si ens vols donar una mà com a voluntari o voluntària aquest dia, marcant recorregut, donant beure o menjar en l’avituallament als participants, etc., pots respondre aquest email indicant un número de mòbil per crear grup de whatsapp de voluntarietat.  Entre els socis voluntaris i els participants sortejarem un viatge, amb entrada, per dues persones per anar a veure el Barça en partit de Lliga. Participa corrent, o fes-te voluntari/a.

Activa’t, FelanitXtrem t’espera !!

La Junta Directiva

Cartell FelanitXtrem 2015