desembre 29, 2014

La PB Els Tamarells guanya el 1r Torneig Penyes Barcelonistes Nadal a Felanitx

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

LA  PB ELS TAMARELLS S’IMPOSA EN EL 1r TORNEIG INTERPENYES DE NADAL A FELANITX

Amb un ambient d’enorme esportivitat va tenir lloc el passat dissabte horabaixa en el camp Es Torrentó del Felanitx la primera edició del Torneig de Penyes Barcelonistes de Nadal a Felanitx, amb la participació de la Penya Barcelonista de Peguera, la Penya Blaugrana de Pollença, la Penya Blaugrana d’Alcúdia i l’amfitriona Penya Barcelonista Els Tamarells. Destacà la presència de la jugadora felanitxera del primer equip femení del FC Barcelona Mariona Caldentey, que feu l’entrega de trofeus; així com la sorpresa de l’Avi de la Penya, Francesc Sola, directiu de la PB Els Tamarells, es va vestir per l’ocasió com si fos el mateix Joan Casals.

El primer lloc del torneig fou per la PB Els Tamarells, que va guanyar tots els partits, 2-0 a la PB Alcúdia (amb gols de Jaume Vidal), 2-0 a la PB Pollença (amb gols de Jaume Vidal i Tomeu Martorell), i 5-0 a la PB Peguera (amb gols d’Andreu Julià, Jaume Vidal, Miquel Caldentey, Tomeu Martorell i Sebastià Amor).

La segona posició fou per la PB d’Alcúdia que va sumar quatre punts, amb una victòria damunt la PB Peguera per 4-1 (amb dos gols de José Angel, un del president Toni de Lluc Vallespir i un altre de Xavi López; mentre José Mª S. Carmona marcava pels calvianers); i un empat 1-1 davant la PB Pollença (marcant Toni Cánaves pels alcudiencs i Marc Llompart pels pollencins).

La tercera plaça, empatada a punts a la d’Alcúdia, fou per la PB Pollença, que en sumava tres davant la PB Peguera (4-3), amb els gols pollencins de Florit, Marc Llompart i dos de Raúl Mora; mentre Manolo Díaz, Keke Garrido i Johnny marcaven pels calvianers; afegits al punt sumat davant la PB d’Alcúdia.

Tancà la classificació del torneig la PB Peguera. Els àrbitres foren Joan Antoni Cifre i Marc Lladonet.

Per la PB Els Tamarells, dirigits per Miquel Àngel Riera “Titi” jugaren: Lluís Artigues, Joan Jaume Simó, Tomeu Nadal, Miquel Servera, Jaume Bennàsar, Tomeu Martorell, Joan Mas, Bernat Artigues, Jaume Vidal, Andreu Julià, Jaume Rigo Tous, Sebastià Amor, Antoni Bonet, Llorenç Tortella jr., Miquel Caldentey i Marc Lladonet.

Destacà la facilitat anotadora del vicepresident Jaume Vidal, màxim golejador del torneig amb quatre dianes, i les espectaculars intervencions del porter Lluís Artigues, que va mantenir a la PB Els Tamarells imbatuda durant tot el torneig.

Per la PB d’Alcúdia jugaren Joan J. Hernández, Àngel Hernández, Josep Cifre, Marcel Rose, Llorenç Vallori, Toni de Lluc Vallespir, José Angel López, Xavi López, Pep Llinàs, Marc Llinàs, Toni Cànaves, Toni Cifre, Johnatan López i Pedro Quero.

Per la PB Pollença jugaren Pep Albertí, Joan Vives, Pep Gómez, Arnau Colomar, Miquel Amengual, Pedro Miguel Bauzá, Marc Llompart, Raúl Mora, Joan Miquel Planas, i el delegat Manolo Aroca.

Per la PB Peguera formaren Francisco Medina, Carlos Puigdelmas, Manolo Díaz, Johnatan Charamelo, Juan Pablo López, Pedro Betancourt, José Manuel Romero, , Daniel Medina, Carlos Molina, José Mª S. Carmona, Keke Garrido, José Torrubia, Alex Bauzá, Carlos Garcia, Fernando Tejero, i l’entrenador Sebastián Palmer.

Després del torneig, va tenir lloc l’entrega de trofeus, i un sopar de les penyes participants en el mateix bar d’Es Torrentó, que va acabar amb el Cant del Barça i brindant per un venturós nou any.

CAMINADA A SANT SALVADOR I COMIAT DE L’ANY

En la jornada de diumenge es va organitzar una caminada al puig de Sant Salvador, però la pluja va deslluir l’acte i hi hagué una baixa participació. Després els membres de la junta directiva de la PB Els Tamarells tancaren l’any amb una caragolada a Son Mesquida, culminant un agradable fi de festa, i desitjant prosperitat per l’any 2015.

equip-penya-barcelonista-els-tamarells

Equip Penya Barcelonista Els Tamarells

equip-penya-blaugrana-dalcudia

Equip Penya Blaugrana d’Alcúdia

equip-pb-pollenca

Equip PB Pollença

equip-penya-barcelonista-peguera

Equip Penya Barcelonista Peguera

arbitres-del-torneig

Àrbitres del torneig

avi-de-la-penya

Avi de la Penya

els-quatre-presidents-de-penyes-amb-mariona-caldentey

Els quatre presidents de penyes amb Mariona Caldentey

equip-vencedor

Equip vencedor

dinar-junta-directiva

Dinar Junta Directiva


desembre 24, 2014

Felicitació de Nadal

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

Benvolguts socis:

La Junta Directiva, en nom dels nostres 837 socis, vos desitja que passeu unes festes plenes de salut, pau i felicitat.
Per molts d’anys !!
Felicitació Nadal 2014

desembre 22, 2014

Cap de setmana d’activitats esportives pels nostres socis

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

Benvolguts socis:

Aquest cap de setmana hem preparat dues activitats pels nostres socis, perquè pugueu cremar les calories acumulades durant les festes nadalenques.

- Dissabte dia 27 a partir de les 16′30 h. de l’horabaixa en el camp de futbol Es Torrentó de Felanitx, torneig de futbol-7 Penyes Barcelonistes, amb la participació de la PB Alcúdia, PB Peguera, PB Pollença i la nostra PB Els Tamarells. Si hi voleu participar enviau un mail a aquesta adreça abans de dijous dia 25 per tal de preparar tota la indumentària. Els qui no vingueu a jugar, veniu a animar i a donar recolzament als nostres jugadors perquè puguin fer un bon paper. Entre tots els qui vengueu a animar, vestits ambindumentària barcelonista, sortejarem 4 entrades per anar a veure el partit de Copa del Rei, FC Barcelona - Elx.
- Diumenge dia 28 a les 10′30 h. del matí en el Parc Municipal de Felanitx, caminada barcelonista a Sant Salvador, una marxa de 10kms pels nostres socis caminant pels camins de muntanya fins al cim de Sant Salvador i tornada. Entre tots els que venguin i portinindumentària barcelonista, sortejarem 6 entrades per veure el partit de Copa del Rei FC Barcelona - Elx.

Animau-vos a fer un poc d’esport, vos esperam dissabte a donar recolzament al nostre equip i diumenge a fer una passejada en blau i grana.

Bones festes a tots, salut i Barça !!

Escut PB Tamarells


desembre 13, 2014

Demà el Trail Solidari “Tots amb en Joan” arribarà a 700 participants.

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

TRAIL SOLIDARI “TOTS AMB EN JOAN” FELANITX 2014

El Trail Solidari que tindrà lloc demà a Felanitx, organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells, obté una notable expectació i es preveu una participació al voltant de les 700 persones, considerant els confirmats en l’esdeveniment de facebook i els apuntats per correu electrònic. La iniciativa té per finalitat ajudar a Joan Garcia Manresa a aconseguir la cadira amb rodes, imprescindible per a la seva vida diària. Aquest jove de Campos pateix una gran minusvalidesa i la seva família cerca el recursos per ajudar a en Joan a fer el seu somni una realitat. Per aquest motiu s’han editat unes paperetes solidàries (a dos euros cada una), en la que es rifaran tres cistelles de Nadal el proper dia 20, i que demà estaran a la venda en el punt de partida del Trail Solidari.

Molts d’esportistes d’alt nivell han volgut estar al costat d’aquesta iniciativa i demà seran presents en el Parc Municipal de Felanitx a partir de les 8 h.:

- El campió del món de curses de muntanya, Tòfol Castanyer.

- El corredor maratonià, olímpic en els Jocs d’Atenes, Toni Peña.

- El trailer participant en la Yukon Artic i en la Marató dels Sables, Toni Contestí.

- El campió d’Europa de triatló (mitja distància), Joan Nadal.

- L’ultra fondista, segon el en Trail Camí de Cavalls 2014, Tolo Fiol.

- I molts més.

Associacions, entre elles la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, clubs esportius, entitats socials i culturals de diferent àmbit estaran demà representades a Felanitx.

El guió previst per demà és aquest:

- 8 h. Concentració dels participants.- 8′10-8′40 h. venda de paperetes solidàries

- 8′45 fotografia oficial de tots els participants i entrega a la família de Joan Garcia de la quantitat recol·lectada.

- 8′50 sortida del Trail 30 kms.

- 8′55 sortida del Trail 20 kms.

- 9 h. sortida del Trail 10 kms, caminant.

L’organització ha preparat diferents punts d’avituallament en el cim de Sant Salvador i en el Castell de Santueri. Està prevista l’arribada del darrer grup, el del Trail de 30 kms, a les 13 hores, donant per finalitzada la jornada solidària, en la que esperam fer realitat aquest objectiu, que Joan Garcia Manresa pugui tenir a partir d’ara una vida més fàcil.

Ens congratularà la vostra assistència. Els socis d’Els Tamarells, sempre solidaris. Vos esperam !!

La Junta Directiva

Tots amb en Joan Tòfol Castanyer

Toni Peña
Toni Contestí

Joan Nadal

Tolo Fiol

Corredors de trail de la PB Els Tamarells

Escut PB Tamarells


desembre 6, 2014

Dimecres gran sorteig de viatges a Can Vermell (Campos)

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, sopars

AQUEST DIMECRES GRAN PARTIT, SORTEIG I SOPAR A CAN VERMELL (CAMPOS)

Aquest dimecres toca sorteig i també sopar en el Bar Can Vermell a Campos. Podeu cridar ja per a reservar lloc (Tel. 971 65 01 33). Per sopar podeu escollir:

- Pamboli variat / sandwitx de pollastre / pepito de llom + beguda + gelat + cafè. Preu especial 7′5 euros.

Cridau, donar el nom i el plat escolit.

El sorteig el farem el proper dimecres dia 10 de desembre en el Bar Can Vermell de Campos, en el descans del partit FC Barcelona - Paris Saint Germain. D’entre els nostres socis sortejaren els viatges pels partits que el Barça jugarà en el mes de febrer:

- 8 viatges pel partit de Lliga FC Barcelona - Vila-real (1 de febrer)

- 8 viatges pel partit de Lliga FC Barcelons - Llevant (15 de febrer)

- 8 viatges pel partit de Lliga FC Barcelona - Màlaga (22 de febrer)

Vos esperam en el sorteig i sopar de dimeres dia 10.

La Junta Directiva

Escut PB Els Tamarells


desembre 2, 2014

La nostra penya organitza un Trail Solidari per ajudar a Joan Garcia. T’hi esperam!

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

LA PB ELS TAMARELLS SOLIDÀRIA. PARTICIPA DIA 14 EN EL TRAIL “TOTS AMB EN JOAN”

En Joan Garcia és un jove de Campos, que pateix una minusvalidesa, ell té un somni; tenir una cadira amb rodes per a poder tenir més mobilitat i eliminar aquests obstacles que la vida li ha posat per davant. Per tal d’aconseguir aquest objectiu, s’han editat unes paperetes per una rifa de Nadal. La Penya Barcelonista Els Tamarells, sensible amb els actes solidaris, juntament amb un grup de corredors de muntanya de la comarca, vol estar al costat d’en Joan, i ajudar-li a fer realitat aquest somni.
Pel proper diumenge dia 14 a les 8 h. hem organitzat un Trail Solidari per les muntanyes de Felanitx. Hi pot participar qui vulgui, caminant o correguent, hi haurà tres distàncies per escollir:

A) 10 kms, partida del Parc Municipal, cap al Calvari, Camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador per les dreceres i tornada. Aquest grup caminarà. Temps estimat: no estipulat.

B) 20 kms, partida del Parc Municipal, cap al Calvari, camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador, cap al Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, carretera d’Es Castell, Son Bennàsar, Camí de Son Quelles, Calvari i Parc Municipal. Temps estimat, caminant i correguent, 3 hores i mitja.

C) 30 kms, partida del Parc Municipal, cap al Calvari, camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador, cap al Castell de Santueri, Es Carritxó, Binifarda, carretera d’Es Castell, Son Bennàsar, Camí de Son Quelles, pujada a Sant Salvador pel Picot, baixada des de Sant Salvador, Camí de Son Quelles, Calvari i Parc Municipal. Temps estimat, correguent, 4 hores.

Un grup de voluntaris posaran per als participants, avituallament líquid sòlid (plàtan, taronja), fins que n’hi hagi, gràcies a l’acord amb l’empresa fruitera Agromart. En principi, per estimar l’avituallament necessari ens guiarem pels qui s’apuntin a l’esdeveniment que hem creat a facebook:

Trail Solidari \”Tots amb en Joan\” Felanitx 2014

De totes formes és recomanable dur motxilla, o al manco cinturó amb bidó. Els avituallaments es situaran a Sant Salvador, Es Castell, carretera d’Es Castell, Sant Salvador i Parc Municipal.

Cadascú ha d’adaptar les seves possibilitats al recorregut escollit. Procurarem al màxim anar agrupats, ja que el recorregut no estarà marcant, tot i que és difícil perdrer-se. Els grups aniran amb un responsable que obrirà i un altre que tancarà, i no estarà permès superar-los.
Damunt les 8′30 farem la fotografia oficial, i a les 8′40 partiran els tres grups. Com que no és tracta de cap competició, no es contracta cap assegurança, de totes formes el recorregut és assequible i en els redols de més dificultat reduirem la velocitat. La previsió és que damunt les 12′45-13 h. tothom hagi arribat altra volta al Parc Municipal.

El motiu principal és ser solidari amb aquesta causa i, si hi podem afegir fer un poc d’esport i gaudir del magnífic entorn de les muntanyes felanitxeres, millor que millor.
Han confirmat la seva assistència dos grans esportistes, el campió del món de curses de muntanya Tòfol Castanyer i l’atleta maratonià olímpic en els Jocs d’Atenes, Toni Peña. Els grans campions també seran solidaris dia 14.

COM APORTAR LA VOSTRA COL·LABORACIÓ?

La vostra aportació serà voluntària, mitja hora abans de partir, a les 8 h. en el Parc Municipal, tindrem bastants de blocs de paperetes, aquestes són a 2 euros. A partir d’aquests 2 euros, cadascú hi aportarà la seva voluntat. Segur que serem molts, entre tots i totes ajudarem a en Joan a complir el seu somni, els Reis d’Orient li duran aquesta cadira que ell tant necessita.

PER TU, JOAN, LA PB ELS TAMARELLS, ES POSA EN MARXA, JA !

Ajudem en Joan

Tots amb en Joan

Corredors de trail de la PB Els Tamarells

Tòfol Castanyer i Toni Peña