novembre 28, 2014

Sortejos viatges mes de gener

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

Benvolguts socis:

Dissabte passat es va realitzar en el Cafè Can Moix de Felanitx el sorteig de 8 viatges a Barcelona, amb entrada en el Camp Nou, per a presenciar el partit de Lliga entre el FC Barcelona i l’At. Madrid, que tindrà lloc el dia 11 de gener a les 21 hores. Els socis afortunats amb un viatge, per a dues persones, amb entrada, són els següents:

- Soci nº 816 Francesc Joan Riera Mesquida (MANACOR)

- Soci nº 601 Jaume Gomila Vives (MANACOR)

- Soci nº 360 Maria Luisa Garcia Soldado (PALMA)

- Soci nº 509 Miquel Sureda Sansó (MANACOR)

Suplents:

1r. soci nº 817 Tomeu Martorell Rigo (CAS CONCOS)

2n. soci nº 188 Julià Ginard Ginard (CAMPOS)

3r. soci nº 479 Rafel Adrover Vidal (CAS CONCOS)

4t. soci nº 437 Joan Lluís Vives Vich (PALMA)

El proper sorteig el farem el proper dimecres dia 10 de desembre en el Bar Can Vermell de Campos, en el descans del partit FC Barcelona - Paris Saint Germain. D’entre els nostres socis sortejaren els viatges pels partits que el Barça jugarà en el mes de febrer:

- 8 viatges pel partit de Lliga FC Barcelona - Vila-real (1 de febrer)

- 8 viatges pel partit de Lliga FC Barcelons - Llevant (15 de febrer)

- 8 viatges pel partit de Lliga FC Barcelona - Màlaga (22 de febrer)

Enhorabona als afortunats, vos esperam en el sorteig de dia 10, en el que hi podreu participar si voleu.

La Junta Directiva

escut-pb-tamarells1


novembre 20, 2014

Demà sorteig a Can Moix

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

Benvolguts socis:

Demà dissabte dia 22 en el descans del partit FC Barcelona - Sevilla, en el Cafè Can Moix de Felanitx, celebrarem entre els nostres socis el sorteig de vuit viatges a Barcelona, amb entrada al Camp Nou, per a dues persones, per veure l’únic partit de Lliga que el Barça jugarà a casa en el mes de gener:

FC BARCELONA - AT. MADRID, dia 11 de gener

El sorteig és públic i ho podrà presenciar qui vulgui. Els números dels afortunats, les extrauran socis que hi siguin presents.
Molta sort a tothom!

La Junta Directiva


novembre 7, 2014

Dedicam la Loteria de Nadal a Carles Puyol, l’Etern Capità

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

LOTERIA DE NADAL 2014 DEDICADA A CARLES PUYOL

Ja  està a la disposició de tothom, també en molts establiments comercials de la comarca, les participacions de la Loteria de Nadal de la PB Els Tamarells, enguany amb el número 76760 i dedicada a l’Etern Capità Carles Puyol, que deixa la pràctica del futbol aquest estiu. Esperem tenir la mateixa o millor sort que en els darrers anys, en la darrera va tocar reintegrament i en la penúltima es va multiplicar per cinc la quantitat jugada.

Molta fortuna per a tothom!

La Junta Directiva


Loteria Nadal 2014


novembre 6, 2014

Èxit de participació en el viatge de la penya a Barcelona

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL VIATGE DE LA PENYA A BARCELONA

Amb un total de 58 socis va tenir lloc el passat cap de setmana l’expedició de la PB Els Tamarells a Barcelona. Tot el retard en el vol d’anada i que no tots els resultats acompanyaren, el grup va gaudir de dos dies d’ambient barcelonista al cent per cent. Just arribar, el gruix de l’expedició es va dirigir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per a presenciar el partit de la Superlliga femenina entre el FC Barcelona i el Llevant, per tal de seguir les evolucions de la nostra sòcia Mariona Caldentey, des d’aquest estiu en les files barcelonistes. Aquestes guanyaren per 3-0 i la felanitxera donà l’assistència del segon gol. A la mateixa hora, en el Palau Blaugrana un altre grup de socis seguia les evolucions de l’equip de futbol-sala, que derrotava per 6-2 al Marfil Santa Coloma.

A l’horabaixa, l’atenció dels nostres penyistes es va centrar en el Mini Estadi, amb el partit de Segons Divisió entre el Barcelona B i l’Sporting de Gijon (0-0), per a després anar al Camp Nou a presenciar el partit de Primera Divisió entre el FC Barcelona i el Celta (0-1).

El diumenge matí es va aprofitar per a fer una visita a les instal·lacions en el Tour Camp Nou Experience, i al migdia presenciar un disputat derbi de la Lliga ACB de bàsquet entre el Barça i el Joventut (82-83), completant un cap de setmana en plena intensitat blau i grana.

La Junta Directiva

La PB Tamarells amb el Barça femení

Amb na Mariona Caldentey

La PB Tamarells al Palau Blaugrana