agost 18, 2014

Felicitació a la sòcia Mariona Caldentey pel seu fitxatge pel FC Barcelona

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

FELICITACIÓ A MARIONA CALDENTEY

Des de la nostra penya volem donar l’enhorabona a la jugadora felanitxera, i sòcia nostra, pel recent fitxatge per FC Barcelona. Desitjam els millors èxits per na Mariona en el club blaugrana. Felicitats !!

La Junta Directiva


agost 17, 2014

Tancament de la nostra seu social

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies

TANCAMENT DEL CERCLE RECREATIU, SEU DE LA PENYA

Fa unes setmanes, després de noranta vuit anys i mig d’existència va tancar les portes el local de Sa Recreativa, recinte en el que havíem ubicat la nostra seu els darrers vint-i-un mesos. Lamentam profundament aquesta situació, no sols pel trastorn que ens suposa haver de cercar una nova seu social, sinó també per una entitat que per molt poc se queda a les portes de poder celebrar el centenari.

A efectes de notificacions i comunicats, i de forma provisional, el nostre domicili social serà a la Papereria Cóndor (al mateix carrer de Sa Plaça, número 11 de Felanitx), mantenint el nostre apartat de correus nº 157.

Des de fa uns dies estem valorant diferents opcions i recintes, així com estem oberts distintes propostes per a situar, esperem que per llarg temps, la nostra seu. Quan la junta directiva hagi escollit la solució més adient, la sotmetrem a aprovació en assemblea extraordinària de socis, i la comunicarem oficialment.

La Junta Directiva

sa-recreativa


agost 15, 2014

Dia 27 torneig Interpenyes Sant Agustí

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T.

TORNEIG INTERPENYES SANT AGUSTÍ, PARTICIPA-HI !!

El proper dimecres dia 27 a partir de les 17 hores en Es Torrentó i en la modalitat de futbol-7 tindrà lloc un altre torneig interpenyes Sant Agustí, la novena edició amb el format de diada. La penya barcelonista convida als socis i sòcies que estiguin interessats en jugar, vos podeu apuntar enviant mail a pbelstamarells@gmail.com , teniu de temps fins dijous dia 21 per fer la inscripció, anirem apuntant i contestant fins que hi càpiguen. La diada la disputaran les penyes de FC Barcelona, At. Madrid, R. Madrid, Ath. Bilbao i R. Mallorca. Vine a participar, vestint els colors del club que més t’agrada.

La Junta Directiva


Acte entrega títol soci número 800 i 12è aniversari de la penya

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies, sopars

ENTREGA TITOL DE SOCI D’HONOR Nº 800 i 12È ANIVERSARI DE LA PENYA

La passada setmana es varen reunir en el restaurant Club Nàutic de Sa Ràpita una quarantena de directius i ex directius, per tal d’entregar títol de Soci d’Honor número 800 i, de passada, celebrar de forma sòbria els dotze anys d’existència de la penya. A aquesta festa hi assistí l’actor de Crackòvia Oriol Cruz i l’ex jugadora internacional de FC Barcelona Mely Nicolau, directiva i sòcia d’Honor número 750 de la penya.

Aquesta cop títol honorífic número 800 no va recaure en cap famós ni en cap personalitat amb vinculació amb el club, fou pel directiu Francesc Sola, que feia sols dues setmanes havia complit 80 anys, dels que ha dedicat 11 a la penya, amb la vitalitat i energia pròpies d’un jovenet. Durant l’acte els primers directius que coincidiren amb Francesc, ara fa onze anys, Antoni Capó, Guillem Pascual, Paul Aponte, Manu Noguera, David Garrido, i Sebastià Oliver li entregaren la samarreta amb el número 80 a l’espatlla. Just després les fèmines de la junta directiva li regalaren un àlbum fotogràfic que recollia els millors moments de Francesc amb la penya. Per acabar, la fins aleshores darrera sòcia d’Honor va llegir el nom del número 800, entregant amb el president de la penya el carnet acreditatiu. Fou una festa senzilla, familiar i entranyable, en la que es va aprofitar per bufar les espelmes del pastís, commemorant els 80 anys d’en Francesc i el 12è aniversari de la penya. Per molts d’anys.

La Junta Directiva


agost 14, 2014

Primers sortejos de la temporada 2014-2015

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., Sortetjos i Viatges, noticies

Els socis afortunats en el sorteig d’un viatge a Barcelona i entrada al Camp Nou, per a dues persones, en els partits de Lliga que juga el FC Barcelona a casa en els mesos d’agost i setembre, són els següents:

FC BARCELONA - ELX (diumenge 24 d’agost a les 21hores):

- Soci nº 394 Miquel Àngel Adrover Cirer (CAMPOS)

- Soci nº 716 Sebastià Monserrat Sureda (CAMPOS)

- Sòcia nº 360 María Luisa García Soldado (PALMA)

- Soci nº 66 Miquel Àngel Chilet Adrover (FELANITX)

Suplents:

- Soci nº 755 Rafel Bauçà Verger (MONTUÏRI)

- Soci nº 304 Ramón Sansó Llull (MANACOR)

- Sòcia nº 359 Antònia María Adrover Mestre (FELANITX)

- Sòcia nº 453 Catalina Burguera Felipe (SES SALINES

FC BARCELONA - ATHLÈTIC DE BILBAO (dissabe 13 de setembre a les 16 hores):

- Soci nº 427 Bartolome Gelabert Garcias (LLUCMAJOR)

- Soci nº 764 David Torrejón Martínez (MANACOR)

- Sòcia nº 555 Agustina Mª Adrover Vicens (SANTANYÍ)

- Soci nº 512 Miquel Àngel Roig Sureda (MANACOR)

Suplents:

- Soci nº 196 Gaspar Noguera Hernández (FELANITX)

- Soci nº 529 Antoni Company Matas (SANT JOAN)

- Soci nº 163 Joan Mas Ballester (CAMPOS)

- Soci nº 406 Pascual Hernández Alcáraz (FELANITX)

FC BARCELONA - GRANADA (dissabte 27 o diumenge 28 de setembre):

- Soci nº 430 Patrick Marote Mayas (CALA MURADA)

- Soci nº 401 Llorenç Pocoví Rigo (FELANITX)

- Soci nº 578 Tomeu Caldentey Riera (MANACOR)

- Sòcia nº 466 Antònia Esquinas Ginard (SA RÀPITA)

Suplents:

- Soci nº 458 Jaume Martín Gelabert (COLÒNIA ST. JORDI)

- Soci nº 90 Bartomeu Nadal Fullana (FELANITX)

- Soci nº 404 Andreu Obrador Gornals (PORRERES)

- Soci nº 197 Bernat Artigues Ribas (FELANITX)

Recordau que l’acompanyat de l’afortunat ha de ser soci o s’hi ha de fer abans de viatjar, amb una variació, abonant a l’agència l’import de la quota d’aquesta temporada, i omplint la fulla d’alta amb domiciliació de cara a les següents temporades. Recordau que podeu trobar la fulla a l’apartat “formulari d’inscripció” d’aquesta mateixa web.

La Junta Directiva