novembre 19, 2013

Dedicam la Loteria de Nadal a Joan Casals, Avi del Barça

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies
LA PB ELS TAMARELLS DEDICA LA LOTERIA DE NADAL A JOAN CASALS, AVI DEL BARÇA

L’Avi del Barça o l’Avi Barça és un personatge creat pel dibuixant Valentí Castanys que representa de manera personificada el Futbol Club Barcelona. L’Avi del Barça va fer la seva primera aparició el 29 d’octubre de 1924 a la revista Xut!. En homenatge a aquesta figura, es col·locà una escultura al recinte de La Masia, al costat del Camp Nou.

Al trofeu Joan Gamper de l’any 1984, que es va jugar contra el Boca Juniors i el Bayern de Munic al Camp Nou, un seguidor del Barça anomenat Joan Casals va decidir disfressar-se de l’Avi del Barça. La caracterització va agradar tant que aquesta tradició es manté encara avui. Joan Casals és soci de la Penya Blaugrana de Guardiola de Berguedà, on viu i té un restaurant (El racó de l’avi).

L’any 1992, quan el Barça va aconseguir la seva primera Copa d’EuropaWembley, Casals va prometre que s’afaitaria la barba en cas que els blaugranes aconseguissin un segon trofeu. El 10 de juny de 2006, tres setmanes després que el Futbol Club Barcelona guanyes la Lliga de CampionsParís, Joan Casals va complir la seva promesa.

Joan Casals, tal com tradicionalment s’ha caracteritzat a l’Avi del Barça, vesteix amb samarretes del Barça de la dècada dels anys 6070 i uns pantalons també antics. També porta sempre la tradicional barretina i una bandera del Barça.
Les participacions són a dos euros, jugant 1′60€, i se poden trobar a molts d’establiments de la comarca.

loteria-nadal-2013

La Junta Directiva


Victòria en el Torneig Cas Concos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies
LA PB ELS TAMARELLS GUANYA EL TORNEIG SANT NICOLAU A CAS CONCOS

L’equip de futbol-sala de la PB Els Tamarells se va imposar en l’edició del Torneig de les Festes de Sant Nicolau, derrotant per 8-6 a local de la SE Cas Concos. Anotaren pels blaugranes Jaume Vidal (4),Jaume Rigo Tous (2), Antoni Sureda i Tomeu Martorell. Marc Lladonet i Pep González dirigiren l’equip de la PB Els Tamarells, que va formar amb Cosme Andreu Monserrat, Tomeu Adrover, Toni Matemales, Joan Sunyer, Jordi Sunyer, Salvador Lladonet, Jaume Rigo Tous, Tomeu Martorell, David Garrido, Jaume Vidal, Antoni Sureda i Biel Fiol. Una vegada acabat el partit la batlessa de Cas Concos feu l’entrega de trofeus, acabant el torneig amb un sopar entre els dos equips.

La Junta Directiva

novembre 17, 2013

Conferència-audiovisual “Rutes del silenci”

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies
LA PB ELS TAMARELLS ORGANITZÀ LA CONFERÈNCIA “RUTES DEL SILENCI”

Amb motiu de les festes patronals de Cas Concos, va tenir lloc fa uns setmanes en el local de l’Associació de les Mestresses de Casa l’audiovisual “Rutas del silencio”, a càrrec de José Luís Garcia Ginard, un esportista i aventurer que ha viatjat en bicicleta per l’Argentina, Xile i la Índia, amb la particularitat de que pateix discapacitat auditiva. En José Luis, amb l’ajuda d’una intérpret en llenguatge de signes, compartí amb un centenar d’assistents les seves interessants experiències. Aquests dies José Luis Garcia Ginard i el seu company Pedro Ballesteros es troben en la zona de Laos i Cambotja continuant les seves particulars aventures. Assistí a l’acte la batlessa de Cas Concos Margalida Bergas i la regidora de l’Ajuntament de Felanitx Antònia Rosselló.

La PB Els Tamarells, una vegada més, va voler mostrar-se sensible i estar al costat dels col·lectius de gent que pateix qualque tipus de discapacitat.

La Junta Directiva

novembre 15, 2013

Equip femení en el Torneig Sant Agustí

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies
LA PB ELS TAMARELLS PRESENTA UN EQUIP FEMENÍ AL COMPLET EN EL TORNEIG SANT AGUSTÍ

Fa unes setmanes va tenir lloc el Torneig Interpenyes Sant Agustí en el camp Es Torrentó de Felanitx, amb la participació de quatre equips, Penya San Mamés Ath. Bilbao, Peña Madridista Fusion Cafè, Penya Mallorquinista Cercle Recreatiu i Penya Barcelonista Els Tamarells.

Els barcelonistes presentaren un equip compost tot per fèmines, sent una altra vegada pioners i donant suport a l’esport femení. L’equip dirigit per Miquel Àngel Caldentey, ajudat per Fernand Ribalta. Marc Lladonet, Francesc Sola i Pep González, estava integrat per les següents jugadores: Andrea Rodríguez, Mariona Caldentey, l’ex jugadora del FC Barcelona Mely Nicolau, Mari Paz Cerdà, Maria Antònia Blanco, Claudia Delgado, Maria Ribalta, Maria Sureda, Marga Lladonet, Carme Pino, Maria Monserrat, Mª dels Àngels Obrador, Cati Mas i Marga Burguera. Les blaugranes, tot i fer un gran torneig, no pogueren puntuar en cap partit, perdent davant el campió Penya San Mamés per 1-0, davant la Penya Madridista per 5-2, amb gols de Mariona i per 6-0 davant la Penya Mallorquinista.

El proper repte de l’equip femení és un partit amistós enfront els directius masculins a finals d’any aprofitant l’època nadalenca. Recordem que són deu les integrants femenines en la junta directiva de la PB Els Tamarells: Maria Monserrat, Mely Nicolau, Mari Paz Cerdà, Marga Burguera, Maria dels Angels Obrador, Carme Pino, Cati Mas, Marga Lladonet, Cati Santandreu i Raquel Tarancón.

La Junta Directiva

novembre 8, 2013

La Gala 11è aniversari, aquest divendres dia 15 en el Restaurant Binicomprat (Algaida). Vos hi esperam !

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., noticies, sopars
Benvolguts socis, benvolgudes sòcies, la vostra festa amb blau i grana és aquí:

JOSE MARI BAKERO, ESTRELLA EN L’ONZÈ ANIVERSARI
ORIOL CRUZ, ACTOR I HUMORISTA, ENS DIBUIXARÀ EL SOMRIURE
DEEJAY ANDRIU, EL MILLOR DJ AMB FI DE FESTA MUSICAL

El gran capità del Dream Team JOSE MARI BAKERO serà un dels protagonistes estelars de la Gala de l’11è aniversari de la PB Els Tamarells, que la centrarem en recordar la primera Copa d’Europa aconseguida en l’Estadi de Wembley l’any 1992. Juntament amb Bakero, ens acompanyarà un altre ex jugador, probablement el també ex entrenador CARLES REXACH.

La celebració tindrà lloc el divendres dia 15 de novembre a les 20’30 h. en el Restaurant Binicomprat (Algaida). El preu del sopar és de 20 euros pels adults i de 10 euros pels nins (de 5 a 12 anys), i ja teniu els tiquets a la vostra disposició a Portocolom (Llibreria Ca Na Massot), Felanitx (Sa Recreativa, Cafè Can Moix, Sa Recreativa, Parc Cafè i Papereria Cóndor), Cas Concos (Es Cassino i Super Cas Ferrer), Campos (Bar Can Vermell), Santanyí (Cafè Cas Mosson), Ses Salines (Bar Ca Na Moreneta), Vilafranca (Bart S’Altell), Porreres (Sa Fonda Cafè) i Manacor (Cafè Can Lliro). Hi haurà regals, sortejos i altres sorpreses.

I una gran fi de festa, amb ORIOL CRUZ, actor i humorista del programa Crackòvia (TV3) i una estona de bona música amb el millor: ”DEEJAY ANDRIU“.

No vos torbeu a retirar el tiquet, la capacitat del restaurant és limitada. Serà una gran festa i vosaltres també en sereu els protagonistes. Teniu de temps fins dimecres dia 13, és la teva festa !!


Visca el Barça !!                  Visca la PB Els Tamarells !!

La Junta Directiva


novembre 1, 2013

José Mari Bakero, estrella del nostre 11è aniversari

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: P.B.E.T., sopars

El gran capità del Dream Team José Mari Bakero serà un dels protagonistes estelars de la nostra festa d’aniversari, que la centrarem en recordar la primera Copa d’Europa aconseguida en l’Estadi de Wembley l’any 1992.

La celebració tindrà lloc el divendres dia 15 de novembre a les 20’30 h. en el Restaurant Binicomprat (Algaida). El preu del sopar és de 20 euros pels adults i de 10 euros pels nins (de 5 a 12 anys), i ja teniu els tiquets a la vostra disposició a: Portocolom (Llibreria Ca Na Massot), Felanitx (Sa Recreativa, Cafè Can Moix, Bar Gomila, Parc Cafè i Papereria Cóndor), Cas Concos (Es Cassino i Super Cas Ferrer), Campos (Bar Can Vermell), Santanyí (Cafè Cas Mosson i Bar Can Piquer), Ses Salines (Bar Ca Na Moreneta), Porreres (Sa Fonda Cafè) i Manacor (Cafè Can Lliro).

Hi haurà regals, sortejos i altres sorpreses, que vos confirmarem en la propera setmana.

No vos torbeu a retirar el tiquet, la capacitat del restaurant és limitada. Serà una gran festa i tu en seràs el protagonista!



Cartell