Benvolguts socis:

Si no teniu el tiquet per la Gala dels Campions, avui encara el podeu aconseguir. Es la darrera que organitza aquesta junta directiva, i probablement la darrera de la penya, ja que la junta que ens succeeixi no sabem quins camins prendrà.

El cartell de convidats és el més complet dels 10 anys, jugadors de futbol com JON ANDONI GOIKOETXEA, JUAN CARLOS UNZUE i MIQUEL ANGEL NADAL, de bàsquet com ANDRÉS JIMENEZ i DE LA CRUZ, de handbol com DAVID BARRUFET, de futbol-sala l’entrenador actual MARC CARMONA, campions del món com BRIGITTTE YAGUE, diplomes olímpics com ALBERT TORRES i paralímpics com LORENA HOMAR, el millor entrenador de tennis TONI NADAL, l’Iniesta de Crackòvia ORIOL CRUZ, i els famosos periodistes de Punto Pelota QUIM DOMENECH i JOSÉ LUIS CARAZO.

Tots els assistents tindreu UNA BORSA DE REGALS i promocions oferts pel Diari Sport i per la penya.  A l’entrada vos obsequiaran amb la REVISTA 10 ANYS DE LA P. B.ELS TAMARELLS, un edició a color de 160 pàgines, a color i GRATUÏTA. Una publicació que ha suposat un extrordinari esforç ecònomic i d’el·laboració.

A més si això fos poc, els qui vingueu vos podreu fotografiar amb la COPA MUNDIAL DE CLUB, la LLIGA, I LA CHAMPIONS, i participar amb una monumental rifa de MÉS DE 60 PRODUCTES DE LA BOTIGA DEL BARÇA, PRENDES SIGNADES PER JUGADORS, VIATGES I ALTRES LOTS DE PRODUCTES INTERESSANTÍSSIMS !!

Teniu a la vostra disposició els tiquets pel sopar de la Gala de Campions 10è aniversari (10ª Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears) que tindrà lloc el proper divendres dia 9 de novembre a les 20’30 h. en el recinte de Son Fuaní a Campos. El preu és de 20 euros els adults i de 10 euros pels nins menors de 10 anys. Les podeu trobar a Sa Recreativa, Papereria Cóndor i Cafè Can Moix (Felanitx), Sa Cova dets Ases i Llibreria Ca Na Massot (Portocolom), Bar Es Cassino i Supermercat Cas Ferrer (Cas Concos), Bar Can Piquer i Cafè Cas Mosson (Santanyí), i Bar Can Vermell (Campos), o bé les podeu demanar a qualsevol directiu de la P. B. Els Tamarells, o trobar-los en totes les seus de les penyes de les Illes Balears. Avui és el darrer dia !!

HEM FET UN GRAN ESFORÇ PER

OFERIR

LO MILLOR ALS QUE BATEGUEN

BARCELONISME.

EN EL NOSTRE COMIAT, TE VOLEM A TU.
EN LA DARRERA, HI FALTARÀS ?
La Junta Directiva

gala-dels-campions

albert-torres

copa-mundial-de-clubs

juan-domingo-de-la-cruz1

oriol-cruz

toni-nadal