agost 25, 2012

La Penya Barcelonista “Els Tamarells” guanya el Torneig Festes de la Mare de Dèu a Campos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Els barcelonistes varen reeditar el triomf aconseguit la temporada passada en la cita campanera. En aquesta edició es va repetir la modalitat de quadrangular de futbol-7, en la primera semi-final la Penya Mallorquinista Es Vici va derrotar per 4-1 als Veterans del C. E. Campos, i en l’altra semi-final la P. B. Els Tamarells doblegava per 1-0 a la Penya Madridista amb gol de Jaume Vidal. Pel tercer i quart lloc, els madridistes s’imposaven per 5-3 als Veterans del C. E. Campos, i en la gran final la P. B. Els Tamarells va guanyar per 2-0 a la Penya Mallorquinista, amb dos gols més de l’incombustible vice-president de la penya Jaume Vidal, que va demostrar que no ha perdut el seu olfacte golejador. Destacar les encertades intervencions del porter blaugrana Lluís Palenzuela, i l’aportació del periodista del Diari Sport Antoni Closa, que també va formar amb els barcelonistes. Acabat el torneig el Batle de Campos Sebastià Sagreras i el regidor d’Esports Jaume Vidal entregaren els trofeus als participants. Per la P. B. Els Tamarellls, el tècnic Antoni Prohens, ajudat per Pep González i Marc Lladonet, va formar amb Lluís Palenzuela, Sebastià Ginard, Toni Riera, Sergi Jiménez, Sebastià Amor, Joan Garí, Pere Cayuela, Jaume Vidal, Antoni Closa i Miquel Roig. Aquest fou el setè acte dins del marc del 10è aniversari de la penya.

El vuitè també serà amb caràcter esportiu, el dijous dia 30 espera la Diada Interpenyes Sant Agustí a Felanitx, amb la participació de les penyes del Mallorca, Ath. Bilbao, At. Madrid, R. Madrid i la barcelonista d’Els Tamarells. Serà un acte també solidari, a benefici de Dacesma, entitat que lluita pels nins que pateixen danys cerebrals sobre-vinguts.

PB “Els Tamarells”

foto-002-1024x768


agost 22, 2012

Presentació de llibre “Barça etern” de Toni Closa i David Salinas, en el 10è aniversari de la Penya Barcelonista “Els Tamarells”

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

COL·LOQUI AMB SERNA I ESTELLA, I PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “BARÇA ETERN” DE TONI CLOSA I DAVID SALINAS

El sisè acte del 10è aniversari de la P. B. Els Tamarells fou la presentació, en el mateix camp Es Torrentó de Felanitx, del llibre “Barça etern, escrit pels periodistes del Diari Sport Antoni Closa i David Salina, un valuós element de consulta de 1460 pàgines on el barcelonista i seguidor del futbol en general pot trobar interessants dades, algunes inèdites, damunt l’extensa història del F. C. Barcelona.

Aquesta publicació fou molt ben acollida entre els assistents, que així mateix gaudiren d’un entretingut col·loqui amb l’intervenció dels ex jugadors Ricardo Serna i Joan Josep Estella.

Un cop acabat l’acte Toni Closa signà el seu llibre i el ex internacionals i feren el el Llibre d’Honor de la P. B. Els Tamarells.

S’entregaren distincions als ponents del col·loqui així com als soci Josep Carles Garriga, amic personal de Serna i Estella.

PB Els Tamarells
foto-098-1024x768agost 14, 2012

Partit Homentge a Jaume Vidal

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

El diumenge, 12 d’agost, va ser el dia escollit per a duu a terme un partit homenatge a Jaume Vidal, en Vermell, que com ja sabeu tots, va dir adéu a la competició en el darrer partit de la temporada passada.

En el municipal de Campos i aprofitant que aquests dies es celebren les festes del municipi, dins el programa, es va incloure aquest partit que va ser una gran festa. En Jaume va poder gaudir de la companyia de molts de companys, amics, entrenadors i gent que l’aprecia molt. Es pogueren veure gent com Trobianni, Rafel Nadal, Servera, Tomeu Verger, Gaspar Sastre, Pep Suau, Tomeu Obrador, companys de la Penya Barcelonista Els Tamarells, gent de l’Ajuntament, amics de tota la vida i molts, però molts d’altres, que volgueren estar devora en Jaume en un dia com aquest.

Es varen organitzar tres equips que dugueren a terme diferents partits, jugant tots contra tots, i a on es va poder veure que encara mantenen la qualitat futbolística que sempre han tengut. En acabar va rebre diferents obsequis.

En definitiva, una festa on vàrem poder despedir en Jaume així com és mereixia. Gràcies Jaume per ser com ets i per tot el que has donat al futbol, i en concret, al teu Club, al CE Campos. GRÀCIES!!!!.

Biel Sastre per a Fútbol Balear

imgp0036