juliol 10, 2012

La Penya Barcelonista “Els Tamarells”, vencedora del I Quadrangular Interpenyes de Llubí

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

A PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS GUANYA EL TORNEIG QUADRANGULAR SANT FELIU DE LLUBÍ

Organitzat per la Penya Blaugrana de Llubí va tenir lloc el dissabte horabaixa el I Torneig Sant Feliu amb la participació de les quatre penyes P. B. Llubí, P. B. Maria de la Salut, P. B. Alcúdia i P. B. Els Tamarells.

La Penya Barcelonista Els Tamarells el guanyà per goalaverage, empatant a sis punts amb la P. B. Alcúdia i la P. B. Maria de Salut, victòries per 3-0 a P. B. Maria (Toni Bonet,2, i Jaume Vidal), i per 3-2 a P. B. Llubí (Toni Bonet, 2, Bernat Artigues), i derrota per 1-0 amb P. B. Alcúdia. A les ordres del míster Joan Tauler, ajudat per Marc Lladonet i Pep González, jugaren Miquel Vidal, Jaume Bennàsar, Bernat Artigues, Sebastià Soler, Toni Riera, Miquel Angel Andreu, Miquel Vila, Toni Ramirez, Joan Pere Obrador, Toni Rami jr., Jaume Vidal, Toni Sureda, Marc Lladonet i el “Pichichi” Toni Bonet.

El proper acte de la P. B. Els Tamarells, cinquè dins el marc del X Aniversari de l’entitat tindrà lloc el proper dimarts dia 14 a les 18’30 h. en el Camp Es Torrentó de Felanitx, es tractarà d’un partit informal amb tots els socis que hi vulguin participar amb els ex jugadors del F. C. Barcelona Ricardo Serna i Joan Josep Estella, i posteriorment un col·loqui amb aquests dos jugadors internacionals. Els interessats podeu fer inscripció prèvia i gratuïta a l’adreça pbel...@gmail.com

La Junta Directiva

214


juliol 5, 2012

La Penya Barcelonista “Els Tamarells” guanya el Trofeu Sant Jaume de Santanyí

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Divendres passat, en el marc de les Festes de Sant Jaume de Santanyí, es va celebrar el Torneig de futbol-7 entre els equips de la P. B. Els Tamarells i els veterans del C. E. Santanyí. Els blaugranes, dirigits per Miquel Vadell i Pep González, se varen imposar per 5-3 a uns veterans en els que formaven jugadors emblemàtics com Damià Barceló, Andreu Miquel, Manjón, Reina, Ramírez, Munar, etc. Pels barcelonistes marcaren Jordi Gómez (3), Toni Ramírez i Pere Estelrich, mentre Reina, Manjón i Escales anotaren pels veterans. Els Tamarells formà amb Miquel Vidal, Joan Josep Bonet, Tomeu Estelrich, Miquel Vila, Miquel Escales, Pere Estelrich, Rafel Ginard, Julià Burguera, Jordi Gómez, Toni Ramírez i Mateu Ferrer. Una vegada acabat el partit, Lluc Verger, delegat d’esports de l’Ajuntament de Santanyí feu entrega dels trofeus als capitans d’ambdós equips.

Aquest dissabte a les 19 h. la Penya Barcelonista Els Tamarells disputa un quadrangular a Llubí, on es midarà a la Penya Blaugrana d’Alcúdia, a la Penya Barcelonista de Maria de la Salut i a la Penya Blaugrana de Llubí.

La Junta Directiva

torneig-004-1024x768


juliol 2, 2012

La Penya Barcelonista Els Tamarells inicia el seu desè aniversari amb una festa nocturna amb més de 1.500 assitents.‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

LA PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS INICIA ELS ACTES DEL 10è ANIVERSARI

El punt de partida del 10è aniversari de la P.B. Els Tamarells fou en el Camp d’Esports de Santanyí, amb un previ sopar a la fresca on hi participaren uns 120 comensals, entre els que hi foren presents Miquel Vidal, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Santanyí, Pere Jordà, membre del Consell Consultiu de Penyes i, en representació del F.C. Barcelona, Manel Mangado, cap de tresoreria del club. Durant els sopar es sortejaren entrades per a diferents partits que jugarà el primer equip durant la propera temporada. Els parlaments de les autoritats tancaren aquest primer acte, on Manel Mangado en nom del club va fer entrega al president de la penya Sebastià Oliver d’un banderí signat per varis jugadors del primer equip del F. C. Barcelona.
Acabat el sopar, va començar una macro-festa animada per Deejay Andriu i que va reunir a més de 1.500 persones que gaudiren d’una agradable vetlada fins ben entrada la matinada.
El proper acte del 10è aniversari de la P.B. Els Tamarells tindrà lloc el proper dimarts dia 17 de juliol a les 21 hores a Portocolom, amb un col·loqui de futbol femení en el que hi participaran la jugadora internacional del F. C. Barcelona Mely Nicolau, així com les jugadores mallorquines Maitane López, Virginia Torrecilla, Mariona Caldentey i Mari Paz Cerdà, internacionals amb la selecció espanyola en diferents categories.

La Junta Directiva

foto-003

fotos-012

fotos-013

fotos-038

fotos-039