maig 29, 2012

Volem els vostres suggeriments i propostes de cara al X Aniversari de la penya.

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized
Benvolguts socis i sòcies:
Estem acabant d’enllestir una agrupació d’idees per a organitzar diferents actes que formarien part del X Aniversari de la Penya Barcelonista Els Tamarells, i que tindria una extensió d’un any complet (juny 2012-maig 2013). A l’assemblea de socis de dimecres dia 6 ja donarem a conèixer gran part d’aquests actes, tot i que ens interessa molt saber la vostra opinió i que ens digueu que faríeu perquè aquest 10è aniversari resultàs encara millor.
Enviau-nos per mail (pbelstamarells@gmail.com) les vostres idees, propostes i suggeriments de com vos agradaria que fos el X Aniversari i quins actes poden ser més del vostre interès.
Aquests dies vos enviarem una informació específica, però ja vos podem avançar que el punt de partida del X Aniversari serà el dissabte dia 16 a les 21′30 h. amb un sopar a la fresca (pamboliada)  en el Camp d’Esports de Santanyí, per a les 23′30 h. gaudir de la Festa-espectacle amb el famós D.J. Andriu. El preu del tiquet del sopar és de 10 euros (i s’inclou una consumició a la Festa-espectacle). Els tiquets les podreu trobar a partir d’aquest cap de setmana en els punts de venda habituals (Cas Mosson i Can Piqué a Santanyí, Can Vermell a Campos, Sa Recreativa i Cóndor a Felanitx, Ca Na Massot a Portocolom, Es Cassino a Cas Concos, Sa Fonda a Porreres i Can Lliro a Manacor. D’aquesta forma, començarem el X Aniversari amb ambient de festa.
Ara, si ens voleu enviar les vostres propostes, les considerarem, i a l’assemblea del dia 6 farem una exposició quasi definitiva del projecte del X Aniversari de la Penya Barcelonista Els Tamarells. Moltes gràcies a tots i a totes.
La Junta Directiva
images

ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Es convoca a tots els socis a l’Assemblea anual ordinària de la Penya Barcelonista Els Tamarells, que tindrà lloc el proper dimecres dia 6 de juny, a les 20′15 h. en primera convocatòria, i a les 20′45 h. en segona, en el Cercle Recreatiu de Felanitx (C/Sa Plaça, nº 14), amb els següents punts a l’ordre del dia:

1.- Informe activitats temporada 2011-2012
2.- Balanç econòmic temporada 2011-2012
3.- Projecte activitats temporada 2012-2013. Especial ressenya als actes del X Aniversari de l’entitat.
4.- Aprovació pressupost temporada 2012-2013
5.- Sorteig entre els socis assistents d’un viatge per a dues persones, amb entrada inclosa, per a presenciar en el Camp Nou el Trofeu Joan Gamper.
El Secretari, Joan Xamena i Galmés.

votar

maig 24, 2012

Condol

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Ens ha deixat , el sogre del nostre president .
Volem donar nostre més sincer condol a nen Sebastià , a la nostra presidenta d’honor  i a tota la familia .

Descansi en pau .

 

 

 

 

messi_senala_cielo_goles_zaragoza

 

 

 

 

puyol_1


La Penya Barcelonista Els Tamarells i la Penya San Mamés de Felanitx s’agermanen abans de la Final d’aquest divendres‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

sopar-pre-final-028

sopar-pre-final-022

sopar-pre-final-014

Un nombrós grup de socis i seguidors de la Penya Barcelonista Els Tamarells i de la Penya San Mamés de Felanitx es varen reunir el dimecres a vespre en un sopar de germanor abans de la Final de Copa que tindrà lloc el divendres a l’Estadi Vicente Calderón de Madrid. La bona sintonia i la sana rivalitat de les dues aficions va presidir la vetlada celebrada en el Cercle Recreatiu de Felanitx. Els càntics adients, una taula d’apostes i els bons desitjos mutus de cara al partit tancaren un acte entranyable.
Aquest divendres una trentena de socis de la Penya Barcelonista Els Tamarells, molts d’ells socis del F.C. Barcelona, seran a l’Estadi Vicente Calderón per a donar suport a l’equip de Pep Guardiola.

La Junta Directiva


maig 10, 2012

SOPAR PRE-FINAL COPA DEL REI

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

El dimecres dia 23 a les 21 h. les penyes San Mamés (Ath.Bilbao) i Els Tamarells (F.C. Barcelona) organitzen un sopar de germanor amb motiu de la Final de Copa del Rei que tindrà lloc el divendres dia 25. El sopar el dimecres serà en el Cercle Recreatiu de Felanitx (Carrer de Sa Plaça, nº 14 i el preu de 10 euros.

- Aperitiu: patates frites, olives i bessons.
- Pamboli amb cuixot salat, cuixot dolç, formatge i camaiot.
- Vi, aigua, cervesa, refrescs (cola, taronjada i llimonada), i sangria.
- Ensaïmada i gelat.
- Cafè i licor.
El socis de les dues penyes podeu retirar els tiquets en el propi local del Cercle Recreatiu fins dilluns dia 21, recordau que les places són limitades degut a la capacitat del local. Hi tindran accès el primers que vagin a retirar el tiquet. Es posaran els cants oficials dels dos equps, i es farà una porra per a pronosticar el resultat de la Gran Final. Es recomana venir vestit amb indumentària barcelonista. Vos hi esperam !!

La Junta Directiva