març 30, 2012

Nova normativa de penyes i carnet del penyista‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Benvolguts socis:

El F. C. Barcelona ha implantat una nova normativa quant a les penyes i els seus associats. El club vol tenir constància de quina massa penyística compta, saber quines penyes realment tenen el número de socis que diuen tenir, i valorar els actes que organitzen i les activitats que duen a terme. Per tal d’obtenir les dades de tots els penyistes barcelonistes d’arreu del món han obtingut autorització de la Generalitat de Catalunya emparada per la Llei de Protecció de Dades.
Està en tramitació el carnet del penyista amb un sèrie d’avantatges que properament vos especificarem amb més detall, però que suposaran un plus i un servei més pel penyista, com per exemple interessants descomptes en el Museu, Tour Camp Nou, Botiga Barça, etc. Per aquest motiu hem de facilitar al club les vostres dades, moltes d’elles ja les tenim, i d’altres no. Són aquestes:

- Número soci de la penya (Ja ho tenim)
- NOM I LLINATGES (Ja ho tenim)
- D. N. I. (Ja ho tenim, de quasi tots)
- Domicili (Ja ho tenim)
-
Telèfon (Ja ho tenim, de quasi tots)
-
Adreça electrònica (En tenir de bastants, és evident que si rebeu les nostres comunicacions és que la tenim be)
-
Data de naixement (NO LA TENIM)

- Ets soci del F.C. Barcelona? (NO LA TENIM DE TOTS)
-
Número de soci (NO LA TENIM DE TOTS)
- Clau de soci (NO LA TENIM DE TOTS)

- Tens el carnet de soci de compromís del F.C. Barcelona, ara és la passa prèvia per ser soci del club. (NO HO TENIM DE TOTS)
-
Número de carnet: (NO HO TENIM DE TOTS)

Us agrairíem ens enviàssiu quan abans millor aquesta informació que ens manca per tal de poder completar les dades de tots i poder tramitar el vostre carnet de penyista del F. C. Barcelona. Si la voleu enviar completa per si heu canviat qualque dada que no tenim actualizatda, millor. Esperant la vostra resposta, rebeu una cordial salutació.

La Junta Directiva


març 29, 2012

AQUESTA WEB , JA HA REBUT MÉS DE 30.000 VISITES

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

42-19536558

GRÀCIES A TOT@S ¡¡¡


Final Copa del Rei F.C. Barcelona - Ath. Bilbao‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Benvolguts socis:

Com ja sabeu el proper divendres 25 de maig a les 22 hores en l’Estadi Vicente Calderón a Madrid es disputarà la Final de Copa del Rei entre els equips del F.C. Barcelona i el R. Madrid. Aquest divendres el club obri el termini per què les penyes puguin demanar entrades per aquest partit. Com podeu comprovar més abaix, s’assignarà un màxim de quatre entrades per penya.
Pels socis nous que us heu incorporat enguany, heu de saber seguirem els criteris de repartiment tal com hem fet en temporades anteriors, es a dir, en saber de quantes entrades disposam (a partir de dia 10 ho sabrem), fixarem una data per fer un sorteig públic entre els socis que es presentin, que estiguin al corrent de la quota 2011-2012, que presentin el carnet de penyista d’aquest temporada. i que tinguin intenció ferme d’anar a la Final. Si per causa de força major, un soci no pot assistir, pot estar representat per una altra persona. Entre altres normes, no es pot representar a més d’una persona, i està absolutament la revenda o negoci amb aquesta entrada, lo qual significaria l’expulsió immediata de l’entitat.
Com hem fet des de que afortunadament el nostre club arriba a les finals, la Penya Barcelonista Els Tamarells és de les poques penyes que manté el criteri de destinar el 100% de les entrades que el club li atorga només als seus socis.
En pocs dies rebreu la normativa aprovada en junta directiva per a recordar l’aplicació d’aquests preceptes, i tan aviat com podem fixarem la data del sorteig.
La Junta Directiva


març 26, 2012

Presentació Ultra Mallorca Serra de Tramuntana 2012, i participació vostra en el grup de voluntaris‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Benvolguts socis:

Aquest dijous dia 29 a les 20′30 h. a la Casa de Cultura de Felanitx tindrà lloc la presentació de l’Ultra Mallorca Serra de Tramuntana, acte organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells. Una prova que consisteix en travessar en menys de 24 hores des d’Andratx fins a Pollença pels camins de muntanya de la GR-221 (Ruta de Pedra en Sec), amb un total de 105 quilòmetres de recorregut. Més de mil persones prendran part en aquest apassionant repte, molts de corredors de la comarca i bastants socis de la nostra penya. Aquest dijous podreu comprovar de primera mà com és la prova reina del trail-running a les Illes Balears que és celebrarà el dissabte dia 21 d’abril.

Per altra part, per segon any consecutiu la Penya Barcelonista Els Tamarells es cuidarà de l’avituallament dels participants en el punt de control de l’embassament de Cúber. Es requereixen uns 20 voluntaris i per ara en tenim 15, en necessitem 5 ó 6 més, vist el nombrós grup de participants. Les funcions són ben senzilles, començarien al voltant de les 8 o 8′30 h. del dissabte i acaben devers les 16′30 h. quan és tanca el control, i consisteixen en proporcionar liquid i sòlid als participants, comptabilitzar el seu pas pel control o bé si es retiren en aquest punt, i altre tipus d’assistència general. Vos podeu apuntar, si és possible abans de dijous, a aquesta mateixa adreça pbelstamarells@gmail.com i el mateix dijous a les 20 h. en el mateix lloc de la presentació (Casa de Culura) hi haurà una reunió i explicació més completa per a tots els voluntaris. Si vos agrada l’esport, l’aventura, la muntanya o l’esperit solidari i participatiu, estem segurs que aquest acte de voluntariat vos entusiasmarà. Vos esperem aquest dijous.
La Junta Directiva


març 16, 2012

Entrades partit Mallorca - F.C. Barcelona‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Benvolguts socis:

Com ja sabeu el proper dissabte dia 24 el F.C. Barcelona visita la nostra illa per a jugar el partit de Lliga davant el R. Mallorca a l’Iberostar Estadi.

Els responsables que s’encarreguen de coordinar les penyes de les Illes Balears ens fan arribar una comunicació en la qual ens informen de que disposen pels penyistes illencs del F.C. Barcelona entrades de la categoria Tribuna Sol baixa al preu de 95 euros. La disposició d’entrades és limitada i es serviran per rigorós ordre cronològic de petició.

Si realment estau interessats en qualque entrada us preguem ens envieu un mail amb les vostres dades a l’adreça pbelstamarells@gmail.com i ràpidament ens posarem en contacte amb vosaltres per tal d’establir la reserva.

Suposam que aquesta zona de la que es disposen les entrades serà l’acotada pels aficionats del F. C. Barcelona. Esperant la vostra resposta, si aquest suggeriment és del vostre interès, rebeu una cordial salutació.

La Junta Directiva


PARTIT QUARTS DE FINAL CHAMPIONS LEAGUE F. C. BARCELONA - A. C. MILAN

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Dimarts 3 d’abril a les 20′45 h. en el Camp Nou.

Els socis afortunats en viatge a Barcelona i entrada al partit, per a dues persones, són els següents:

- Soci nº 290 Francesc Antich Adrover (PALMA)
- Sòcia nº 428 Maria Antònia Manresa Barceló (PORTOCOLOM)
- Soci nº 234 Guillem Monserrat Ballester (CAS CONCOS)

- 1r. suplent, soci nº 210 Andreu Vidal Mas (CAS CONCOS)
- 2n. suplent, soci nº 495 Miquel Vidal Bauzà (SANTANYÍ)
- 3r. suplent, soci nº 455 Xavier Covas Cerdà (PORTOCOLOM)

Recordau que l’acompanyant ha de ser soci o s’hi ha de fer abans de viatjar.

La Junta Directiva


març 15, 2012

Recordatori‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Apreciats socis:

En la present comunicació vos recordam que en cas de que sigueu afortunats en el sorteig de viatges a Barcelona, el vostre acompanyant ha de ser soci o s’hi ha de fer abans de viatjar. La fulla de nou soci la podreu trobar a la mateixa agència de viatges (Portocari 971-582204) o al nostre lloc web, així mateix també vos adjuntem un full d’inscripció.

Aquesta norma fou aprovada en junt directiva i ratificada en assemblea general de socis, essent l’únic requisit que demanam als afortunats. El procés adequat és deixar-la a la mateixa agència de viatges, no a cap directiu ni a cap establiment a on els nostres socis van a veure el futbol, ja que perilla que aquests documents (creiem que en part confidencials) es puguin extraviar.

Procuram amb aquest punt el màxim d’escrupulosos per evitar greuges comparatius amb la resta de socis, ja que per nosaltres tots tenen les mateixes condicions d’igualtat. Per acabar, reiteram que l’agència no proporcionarà cap bitllet d’avió ni entrada si l’acompanyant no és soci en el moment de viatjar.

Esperam sàpiguen entendre que aquesta mesura és per promoure la justícia i l’igualtat dels, fins a dia d’avui, 725 socis.

Sense altre particular, rebin una cordial salutació.
La Junta Directiva


IX TROBADA DE PENYES BARCELONISTES DE LES ILLES BALEARS

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

La Penya Barcelonista Els Tamarells vos fa saber que el divendres dia 23 a les 21 h. es celebra en el Restaurant Cases de Sant Martí (Ctra. Muro-Can Picafort) la novena Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, organitzada per la Penya Blaugrana de Llubí.
Presidirà aquest acte una notable representació de la junta directiva del F.C. Barcelona, acompanyada de destacats ex-jugadors i d’altres interessants personalitats d’àmbit barcelonista.

Per aquest event, la Penya Barcelonista Els Tamarells posa de forma gratuïta pels seus socis transport de bus des de Felanitx fins al restaurant i tornada. El bus partirà a les 19′40 h. de davant el Cafè Can Moix (Passeig Ramon Llull) per lo que es prega hi heu de ser a les 19′30 h.

El preu del tiquet del sopar és de 20 euros pels adults i les podeu trobar en la Papereria Còndor de Felanitx (en aquest lloc també trobareu tiquets de nins al preu de 15 euros), Bar Can Vermell de Campos, Cafè Cas Mosson de Santanyí i Es Cassino de Cas Concos.

Aquest cap de setmana és el termini per a retirar el tiquet, si heu de venir anau a cercar-lo abans de dilluns, ja que les places del restaurant són limitades.

Vos esperam en la gran festa del barcelonisme a les Illes.


Tot seguit vos transcrivim la comunicació que ens va fer arriba la penya organitzadora:

Benvolguts amics i socis;

Ja tenim la Trobada de Penyes barcelonistes molt a prop, i com a penya amfitriona i organitzadora ens trobam en situació de màxim esforç per tal que tots els actes prevists siguin un èxit. Es molt important que es difongui molt bé la IX Trobada de Penyes, ja que és imprescindible la participació massiva dels penyistes i afeccionats del Barça. Si ens permeteu, farem unes pinzellades del que hi ha previst:

Dia 23 de març.

Sopar de totes les penyes barcelonistes de Les Illes Balears en el restaurant de Ses Cases de Son Sant Martí. Esperam una gran assistència de penyistes. En el sopar assistiran els representants oficials de la directiva del FC Barcelona, alguns exjugadors i alguna sorpresa de darrera hora. Durant el sopar es sortejarà un viatge a Barcelona i 2 entrades per assistir a un important partit (ho descobrireu el vespre de la trobada).

Es important que compreu els tiquets del sopar abans d’aquest dissabte 17 de març; ja en queden pocs de disponibles. El preu és de 20 euros pels adults i de 15 euros per a menors de 10 anys.Dia 24 de març.

Aquest dia els actes prevists es traslladen directament al nostre poble. Seria molt acollidor per tots els qui puguin visitar-nos, trobar finestres i balconades engalanades amb motius blaugranes. Així doncs, vos animem a tots els socis a col·locar banderes i altres elements d’estètica culer a les façanes de les vostres cases.

A les 10:30h hi haurà la recepció oficial de l’ajuntament de Llubí als representants del FC Barcelona i directiva de la penya Blaugrana de Llubí. A les 11:00h es farà una interessant conferència i presentació del llibre Fórmula Barça a càrrec del seu autor el conegut periodista esportiu Ricard Torquemada. Acte seguit es farà una taula rodona amb alguns exjugadors del Barça i periodistes esportius. Aquest acte es farà a la sala polivalent del casal d’entitats culturals de la Plaça de l’Església.

Esperam la vostra participació i que els actes prevists siguin del vostre agrat.

Salut i força Barça.


Penya blaugrana de Llubi

La Junta Directiva

cartell-trobada


SORTEIG VIATGES MES D’ABRIL

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

* Dia 1 d’abril, partit de Lliga (jornada 31) F. C. BARCELONA - ATH. BILBAO

- Soci nº 94 Bartomeu Nadal Fullana (FELANITX)
- Sòcia nº 514 Antònia Esquinas Ginard (SA RÀPITA)
- Soci nº 593 Guillermo Nicolau Miralles (CALA EGOS)

1r. suplent: sòcia nº 423 Francisca Muñoz Nicolau (FELANITX)
2n. suplent: sòcia nº 350 Maria Adrover Ginard (FELANITX)
3r. suplent: soci nº 365 Pau Lluís Roca Victory (PALMA)

* Dia 11 d’abril, partit de Lliga (jornada 33) F. C. BARCELONA - GETAFE

- Sòcia nº 248 Antònia Serra Colom (FELANITX)
- Soci nº 554 Gabriel Venegas Ensenyat (PORRERES)
- Soci nº 103 Joan Obrador Ramon (FELANITX)

1r. suplent: soci nº 49 Miquel Binimelis Vicens (FELANITX)
2n. suplent: sòcia nº 498 Apol·lònia Maria Vicens Huguet (FELANITX)
3r. suplent: soci nº 678 Mateu Riera Gayà (MANACOR)

* Dia 22 d’abril, partit de Lliga (jornada 35) F. C. BARCELONA - R. MADRID

- Soci nº 143 Ramon Uguet Barceló (FELANITX)
- Soci nº 410 Llorenç Mestre Cerdà (PORRERES)
- Soci nº 164 Melchor Mas Santandreu (MANACOR)

1r. suplent: sòcia nº 229 Manuela Galeano Almodóvar (PORTOCOLOM)
2n. suplent: sòcia nº 315 Maria Manresa Monserrat (FELANITX)
3r. suplent: soci nº 160 Bartomeu Sansó Llull (MANACOR)

La Junta Directiva


març 6, 2012

PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS IX TROBADA DE PENYES DE LES ILLES

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Divendres dia 23 tindrà lloc la novena Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, organitzada per la Penya Blaugrana de Llubí. L’esdeveniment es celebrarà en el Restaurant Sant Martí (Muro) a partir de les 21 h., i és habitual l’assistència d’una important representació de la junta directiva del club, a més de destacats periodistes que segueixen al primer equip, així com d’importants ex jugadors que han marcat època en el F.C. Barcelona.


Serà una gran festa de barcelonisme, i en la que la nostra penya posarà transport gratuït de bus pels seus socis (sempre que el número d’assistents sigui raonable), en principi amb partida a les 19’45 h. de davant Can Moix (Felanitx).


El preu del sopar és de 20 euros per adults i 15 euros per nins, i ja podeu retirar el vostre tiquet, en la Papereria Cóndor (Felanitx), Es Cassino (Cas Concos), Can Vermell (Campos) i Cas Mosson (Santanyí). Millor com més prest, ja que així podem concretar el transport de bus.


La data límit per a retirar el tiquet serà el dilluns dia 19, i si aprofiteu el bus, pel dia 23 pensau a ser-hi un poc abans (devers les 19′30 h.) per davant Can Moix, per a tenir un millor control de la gent que es desplaci. No espereu a darrera hora a retirar el tiquet, si feu comptes venir, ja que les places del Restaurant són limitades.

En la gran festa barcelonista de les Illes no hi pots mancar. T’hi esperem !!

La Junta Directiva

cartell-novena-trobada