agost 17, 2011

La P.B. Els Tamarells guanya el III Trofeu Mare de Deu a Campos

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Després de vèncer en el Torneig Sant Jaume a Santanyí, el passat cap de setmana la nostra penya va disputar el Torneig Mare de Deu d’Agost a Campos. En la modalitat de quadrangular de futbol-8, hi participaren la Penya Mallorquinista de Campos, la Penya Madridista de Campos, els veterans del C.E. Campos, i l’equip representatiu de la nostra entitat, format per socis de la localitat. En les semifinals, la P.B. Els Tamarells es va imposar per 5-2 a la Penya Mallorquinista, amb gols de Jaume Viidal (2), Andreu Mas, Pere Cayuela i Sebastià Ginard, marcant els gols vermellencs Lluís Bonillo. En l’altre semifinal, els veterans del Campos derrotaren a la Penya Madridista per 3-1, amb gols de Tomeu Obrador, Toni Barceló i Pep Vanrell, anotant pels blancs Xisco Alejo.

La final la disputaren els veterans del C. E. Campos i la P.B. Els Tamarells, amb resultat de 1-1. El vice-president de la penya, i regidor d’Esports de la localitat, Jaume Vidal, avançava als barcelonistes, mentre el gol de l’empat curiosament el marcava l’actual Batle de Campos Sebastià Sagreras. El campió es va haver de decidir en els llançament de pena màxima, i allà va sorgir la figura del porter blaugrana Diego Amor, que en les seves intervencions ja havia mantingut viu al seu equip, El quart llançament fou aturat per l’heroi Diego Amor, i així la Penya Barcelonista Els Tamarells conqueria el Trofeu Mare de Deu d’Agost.

La pròxima cita esportiva serà aquest dimarts dia 23 a les 17 h. en el camp Es Torrentó de Felanitx, amb la III Diada Interpenyes, amb la participació de la Penya San Mamés de Felanitx, la Peña Colchonera de Mallorca, la Penya Mallorquinista “Cercle Recreatiu”, la Penya Madridista Fusion Café i la Penya Barcelonista Els Tamarells.

Els socis interessats en participar en la Diada podeu enviar un mail a pbel...@gmail.com i ens posarem en contacte amb vosaltres. Teniu de temps fins el dilluns dia 22 a les 12 h. Si les peticions superen les indumentàries que disposem, triarem els socis per ordre cronològic d’inscripció.

La Junta Directiva

campos-2011-008

campos-2011-006

campos-2011-045

campos-2011-041

campos-2011-036

campos-2011-014

campos-2011-017

campos-2011-016

campos-2011-002

campos-2011-043

campos-2011-034

campos-2011-035


agost 8, 2011

AVUI AL DIARI SPORT I MUNDO DEPORTIVO

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Avui, la nostra penya és protagonista per partida doble amb reportatges sobre les activitats que realitzem.
Podeu comprovar-ho al diari Sport i en el Mundo Deportivo.

Sport digital :

Aquí les Penyes RSS Peñas del Barça

PB Els Tamarells: asamblea, triunfo futbolístico y apoteosis con Puyal

No para nunca la PB Els Tamarells


Imatge Penya Els Tamarells Archivo

Toni Closa | 08.08.2011 | 04:05h

La penya mallorquina -687 socios- con sede en tres municipios, Felanitx, Santanyí y Campos organiza y participa en actos y actividades de la más diversa índole, sin tregua. En la asamblea anual que celebró el pasado 12 de julio en la Casa de Cultura de Felanitx se dio cuenta de las 45 actividades llevadas a cabo a lo largo de la temporada 2010-11… que se reflejaron en más de 200 inserciones en medios de comunicación.

El tesorero Lluís Vaquer informó que la penya había acabado con un superávit de 716€, tras ingresar 30.574 y gastar 29.858, cifras que dan cuenta de la grandeza de la entidad que, por cierto, tiene diez abonos en el Camp Nou, que utilizaron en la pasada campaña, gracias a los sorteos, 156 de los socios. El presupuesto 2011-12 es de 33.815€. Respecto a las actividades futuras, en octubre la penya que preside Sebastià Oliver celebrará su noveno aniversario y ya se pondrá manos a la obra para que el décimo sea inolvidable. Se harán actos a lo largo del 2012. Se han incorporado cuatro nuevos vocales a la Junta Llorenç Pons (area económica), Biel Nigorra (area social), Miquel Barceló (area deportiva) y Damià Nicolau (area de eventos). Asistió a la asamblea el concejal de Deportes de Campos, Jaume Vidal.

Y el penúltimo fin de semana del mes de julio, el equipo de la PB Els Tamarells conquistó la tercera edición del Trofeu Sant Jaume de Santanyí de futbol-7. Los barcelonistas se impusieron a los veteranos del CE Santanyí por 2-5. El equipo lo integraron Miquel Vidal, Joan Josep Bonet, Rafel Ginard, Tomeu Coves, Joan Lladó, Joan David Vicens, Miquel Vadell, Pere Estelrich, Miquel Escales, Antoni Ramirez, Josep Campins, Julià Burguera, Josep Prohens, Francesc Xavier Gornals, Tomeu Barceló i Sebastià Galmés. Les dirigió Miquel Barceló, ayudado por Miquel Vila y Pep González. Los goles de la PBET fueron obra de Gornals, Lladó, Escales y Ginard (2) y los del rival, de Jordi y Mohamed. Arbitró Cosme Salvà y, al final de partido, el concejal de Deportes de Santanyí Lluc Verger entregó el trofeo al capitán Miquel Vadell. La penya ha ganado dos de las tres ediciones disputadas.

Y el pasado martes, la penya mallorquina, junto a Obra Cultural Balear, y con la colaboración de la PB Porreres y el Ayuntamiento de Felanitx organizó la presentación del libro de Joaquim Maria Puyal, `Aicnàlumba¿. El acto tuvo lugar al aire libre y junto al mar, en el Mollet d¿en Pereió de Portocolom y asistieron nada menos que 400 personas. El escritor y coordinador de OCB, Tomeu Martí hizo el perfil del periodista que tomó, seguidamente, la palabra y encandiló a los asistentes con sus palabras. La apoteosis llegó cuando se mostraron las imágenes de los goles históricos del Barça narrados por el radiofonista catalán. El acto concluyó con la entrega de unos recuerdos a Puyal por parte de los presidentes de las dos penyes, Sebastià Oliver y Òscar Escoda. Y Obra Cultural Balear distinguió al comunicador con el galardón `31 de desembre¿. Un acto, en definitiva, inolvidable.


agost 7, 2011

Sortejos partits de Lliga d’agost i setembre i Trofeu Joan Gamper‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized
SORTEJOS VIATGES AGOST I SETEMBRE
MES D’AGOST
- Trofeu Joan Gamper: F. C. Barcelona - Nàpols, dilluns 22 d’agost 20′30 h.
- Soci nº 71 Miquel Barceló Alou (S’Horta)
- Partit de Lliga F.C. Barcelona - Vila-real (2ª jornada), dilluns 29 d’agost
- Soci nº 426 Joan Amor Lladó (PALMA)
- Soci nº 48 Pere Joan Fullana (FELANITX)
- Soci nº 487 Pere Adrover Roig (PORTOCOLOM)
- 1er. suplent: soci nº 117 Gabriel Vicens Sureda (FELANITX)
- 2on. suplent: sòcia nº 388 Catalina Binimelis Bennàsar (PALMA)
- 3er. suplent: soci nº 151 Josep Serra Dalmau (MANACOR)
MES DE SETEMBRE
- Partit de Lliga F. C. Barcelona - Osasuna (4ª jornada), 17 o 18 de setembre
- Soci nº 267 Miquel Adrover Obrador (CALA D’OR)
- Soci nº 3 Guillem Pascual Oliver (FELANITX)
- Soci nº 470 Bartomeu Gelabert Garcias (LLUCMAJOR)
- 1er. suplent: soci nº 84 José Manuel González Sierra (FELANITX)
- 2on. suplent: soci nº 432 Sebastià Ripoll Riera (PETRA)
- 3er. suplent: soci nº 425 Jaume Monserrat Gelabert (FELANITX)
- Partit de Lliga F. C. BARCELONA - AT. MADRID (6ª jornada) 24 o 25 de setembre
- Soci nº 286 Abel Padilla Mostazo (CALA EGOS)
- Soci nº 245 Indalecio Mañas Rigo (CALA SANTANYÍ)
- Sòcia nº 590 Maria Victòria Riutort Mestre (SINEU)
- 1er. suplent; sòcia nº 140 Margalida Obrador Femenias (CA’S CONCOS)
- 2on. suplent: sòcia nª 342 Sonia Martín Gómez (SA RAPITA)
- 3er. suplent: soci nº 464 José Barceló Burguera (ES LLOMBARDS)
Proper sorteig: partits Champioms mes de setembre i octubre, i partits de Lliga mes d’octubre. Divendres dia 2 de setembre a les 20′30 h. en el Bar Can Piqué (Santanyí).

agost 5, 2011

Joaquim Maria Puyal enamora a Portocolom en un acte organitzat per la P.B. Els Tamarells i l’Obra Cultural Balear‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

JOAQUIM MARIA PUYAL ENAMORA A PORTOCOLOM DAVANT MÉS DE 400 PERSONES

La veu del Barça en la ràdio en català te un nom, el de Joaquim Maria Puyal, aquesta setmana va estar a Portocolom en un acte organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells i l’Obra Cultural Balear, i la col.laboració de la Penya Barcelonista de Porreres i l’Ajuntament de Felanitx. L’acte estava centrat en la presentació del seu darrer llibre “Aicnàlumba”, un treball que tracta els canvis que han sofert els mitjans de comunicació.
El perfil del protagonista fou introduït per Tomeu Martí, escriptor i coordinador de l’Obra Cultural, per donar pas a Joaquim Maria Puyal, el qual va fer referència a la seva obra i a las transmissions dels partits del Barça en català. Es mostraren imatges del millors gols narrats per Puyal, fent esclatar en aplaudiments a les més de 400 persones que es donaren cita en el Mollet d’en Pereió a Portocolom.
L’acte es va tancar amb l’entrega d’uns records per part de la P. B. de Porreres i la P.B. Els Tamarells, i de la distinció “31 de desembre” per part de l’Obra Cultural Balear. La signatures dels llibres i les fotografies amb el carismàtic comunicador feren d’aquest acte inoblidable per a tots els assistents.
dsc_8596
dsc_8626
dsc_8639
dsc_8634
puyal-003