juliol 28, 2011

Els Tamarells guanya el III Trofeu Sant Jaume de Santanyí‏ II

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

_torneig2

aa1

jhhfdf

neig2

k

rr

44

2222222222


LA PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS GUANYA EL III TROFEU SANT JAUME A SANTANYÍ

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

L’equip de la P.B. Els Tamarells fou el vencedor de la tercera edició del Trofeu Sant Jaume a Santanyí, en la modalitat de futbol-7. Els barcelonistes s’imposaren a un combinat de veterans del C.E. Santanyí per 5-2. Pels blaugranes, dirigits per Miquel Barceló, marcaren Francesc Xavier Gornals, Joan Lladó, Miquel Escales i Rafel Ginard (2), mentre Jordi i Mohamed marcaren pels veterans santanyiners. Baix la direcció arbitral de Cosme Salvà, la P.B. Els Tamarells s’alineà amb Miquel Vidal, Joan Josep Bonet, Rafel Ginard, Tomeu Coves, Joan Lladó, Joan David Vicens, Miquel Vadell, Pere Estelrich, Miquel Escales, Antoni Ramirez, Josep Campins, Julià Burguera, Josep Prohens, Francesc Xavier Gornals, Tomeu Barceló, i Sebastià Galmés. Completaren el cos tècnic Miquel Vila i Pep González.

Finalitzat el partit, el capità Miquel Vadell rebé de mans de Lluc Verger, responsable de l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Santanyí el trofeu que acreditava com a vencedor a la penya barcelonista, el qual ha guanyat en dues ocasions.

9

1

2221

333

ww

_torn

ntgf

orneig10


juliol 21, 2011

La nostra penya organitza la presentació del llibre de Joaquim Maria Puyal‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized
Acte organitzat per l’Obra Cultural Balear i la Penya Barcelonista Els Tamarells, amb el patrocini de l’Ajuntament de Felanitx i la col·laboració de la Penya Barcelonista de Porreres. El llegendari periodista de Catalunya Ràdio, admirat per les seves transmissions esportives, arriba a Mallorca per mostrar-mos la seva darrera obra escrita, la qual tracta de reflexions damunt la comunicació.
Serà el dimarts dia 2 a les 20′30 h. en el Mollet d’en Pereió a Portocolom. Es una gran oportunitat, el “mestre” Puyal a Portocolom. Vos hi esperam a tots !!
La Junta Directiva
_cartell

La nostra penya en el Torneig Sant Jaume a Santanyí‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Estimats socis, aquest dissabte a les 19 h. la nostra penya participa en el Torneig Sant Jaume a Santanyí, l’equip dela nostra entitat estarà integrat en quasi la seva totalitat per socis d’aquesta localitat. Molta sort i força Barça !!

trofeu-festes-de-sant-jaume-003

_torneigkkkkkkkkkkkkkk


juliol 15, 2011

Relació actualitzada de la junta directiva‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized
   
AREA INSTITUCIONAL I DE COMUNICACIÓ
JOAN XAMENA GALMES  
MIQUEL POU VICENS  
VÍCTOR MORENO BARRAGAN  
MIQUEL ROSSELLÓ MESQUIDA  
AREA DE EVENTS
J. MANUEL NOGUERA PUERTA  
FRANCESC SOLA MATAVACAS  
MARIA MONSERRAT ADROVER  
MARC LLADONET SALOM  
AREA SOCIAL
DAVID GARRIDO CALZADO  
SEBASTIÀ OLIVER BENNASAR  
BIEL NIGORRA VICH  
PAUL APONTE BUIKLCER  
AREA ECONÓMICA
LLUIS VAQUER VADELL  
GUILLEM PASCUAL OLIVER  
JAUME JULIÀ ANDREU  
LLORENÇ PONS QUETGLAS  
AREA ESPORTIVA
PERE JOAN FULLANA MESTRE  
MIQUEL BARCELÓ ALOU  
GASPAR NOGUERA HERNÁNDEZ  
PEP GONZÁLEZ LÓPEZ  
   
AREA CAMPANERA
JAUME VIDAL PONS  
ANTONI RIERA GINARD  
ANTONI PROHENS MANRESA  
   
AREA SANTANYINERA
MIQUEL VADELL BONET  
MIQUEL VILA SUAU  
MIQUEL ESCALES BORDOY  
   
AREA CONCARRINA
CRISTÒFOL OBRADOR MAIMÓ  
ANDREU VIDAL MAS  
GUILLEM MONSERRAT BALLESTER  
   
AREA DE SUPORT PER EVENTS
NICOLAU MAIMÓ LEON  
MARIANO HUERTAS MONSERRAT  
BARTOMEU JULIÀ ADROVER  
LLUIS PALENZUELA PLANAS  
JOAN DAVID VICENS NADAL  
JOAN JOSEP BONET KNUDSEN  
SALVADOR BINIMELIS PROHENS  
CLAUDIO GARCIA MARQUEÑO  
JAVIER GARCIA HIDALGO  
XISCO XAVIER ORTEGA ADROVER  
MIQUEL VIDAL ARTIGUES  
DAMIÀ NICOLAU RIGO  

Assemblea anual de socis de la P.B. Els Tamarells‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Amb l’assistència d’un nombrós grup de socis va tenir lloc aquesta setmana en la Casa de Cultura de Felanitx, i amb assistència del regidor d’esports de l’Ajuntament de Campos Jaume Vidal, l’assemblea anual de la Penya Barcelonista Els Tamarells. Mentre els presents anaven visionant imatges de les 45 activitats duites a terme per l’entitat durant la temporada, es va informar de cadascuna d’elles, les quals s’han reflectides en més de 200 insercions en distints mitjans de comunicació. La penya tanca la temporada amb 687 socis, dels quals 156 han viatjat per veure el Barça en partits de Lliga, Champions i Copa del Rei, gràcies als sortejos que promou la penya, en els que els afortunats tenen el viatge i l’entrada de franc.

    Tot seguit, el tresorer Lluis Vaquer va donar a conèixer el balanç econòmic de la temporada, amb uns ingressos de 30.574 euros i unes despeses de 29.858, resultant un superàvit de 716 euros.
    En el tercer punt, es va fer una ressenya del patrimoni de l’entitat destacant, a banda de diferent material, que la penya disposa de deu seients en el Camp Nou, el que li confereix una valor molt important.
    A continuació es varen detallar les activitats projectades per la temporada 2011-2012, entre les que destaquen la col·laboració en la presentació del llibre del periodista Joaquim Maria Puyal (dia 2 d’agost a Portocolom), la festa del novè aniversari, prevista pel mes d’octubre, i els actes del X aniversari de l’entitat, que es celebraran durant el 2012, entre d’altres esdeveniments com tornejos esportius, actes culturals o activitats de caire social.
   En el cinquè punt es va aprovar per unanimitat el pressupost per a la temporada 2011-2012 que puja a 33.815 euros.
    Després es va donar a conèixer la nova estructura de la junta directiva, que incorpora a quatre membres: Llorenç Pons Quetglas (àrea econòmica), Biel Nigorra Vich (àrea social), Miquel Barceló (àrea esportiva) i Damià Nicolau Rigo (àrea d’events).
    Per acabar va tenir lloc el sorteig, entre els socis presents, d’un viatge i entrada per a dues persones per a presenciar el Trofeu Joan Gamper el proper dia 22 d’agost. El guanyador fou Miquel Barceló Alou, mentre sortiren com a suplents Antoni Riera Ginard i Marc Lladonet Salom.
    La foto de família de la nova junta directiva i dels socis assistents posà punt i final a l’acte.
 
                                                                                                                                  La Junta Directiva
junta-directiva-2
socis-assemblea-2

juliol 7, 2011

P.B. Els Tamarells: comunicació als socis 38/2011: Assemblea anual de socis, dimarts dia 12 en la Casa de Cultura de Felanitx‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS

ASSEMBLEA ANUAL DE SOCIS

Aquest dimarts dia 12 a la Casa de Cultura de Felanitx, a les 20’30 h. en primera convocatòria, i a les 21 h. en segona, tindrà lloc l’assemblea anual de socis de la nostra entitat, amb els següents punts en l’ordre del dia:

1.- Informe de les activitats de la temporada 2010-2011.

2.- Balanç econòmic temporada 2010-2011.

3.- Referència a l’inventari del patrimoni de l´entitat.

4.- Projecte d’activitats per a la temporada 2011-2012.

5.- Aprovació del pressupost per a la temporada 2011-2012.

6.- Reestructuració i renovació de càrrecs de la junta directiva.

7.- Sorteig, d’entre els socis assistents, d’un viatge i entrada per a dues persones pel partit corresponent al Trofeu Joan Gamper a disputar el proper dia 23 d’agost.

8.- Precs i preguntes.

Durant l’assemblea es podran visionar imatges de les activitats dutes a terme per l’entitat durant l’any 2010. Es recomana als socis que portin alguna indumentària amb motius barcelonistes, ja que al final farem una fotografia conjunta per tal de que es publiqui en els diaris Sport i Mundo Deportivo. Esperem la vostra assistència.

La Junta Directiva

assemblea-20091

assemblea-20101


La P.B. Els Tamarells col·labora amb les XIV Estades de futbol a Campos‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

“Aquesta setmana a Campos es du a terme la catorzena edició de les Estades de futbol, amb la participació de més de cinquanta nens de diferents edats, i amb la col·laboració de la P. B. Els Tamarells. Hi són presents Miquel Bestard, president de la Federació Balear de futbol, Miquel Angel Nadal, ex jugador del Barça i Mallorca, Toni Prats, ex porter del Celta, Betis i Mallorca, Tomeu Riera Morro, president del Comité d’Arbitres, Jaume Bauçà, ex entrenador del Mallorca, i Jaume Mut, entrenador del Manacor. Amb l’ajut de Colau, Miquel, Andreu, Josep i Joan, els monitors han estat Tomeu Obrador, entrenador del Campos, Joan Mas, entrenador del Santanyí, i Jaume Vidal, golejador del Campos i vice-president de la penya.”

estades-de-campos-2011