juny 6, 2011

UN FART DE RIURE ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized


PATAPAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ¡¡¡¡¡¡¡¡

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized


CAMPIONS !! EL F. C. BARCELONA GUANYA A WEMBLEY LA SEVA QUARTA CHAMPIONS LEAGUE

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

El dissabte passat a vespre l’eufòria barcelonista va arribar al seu punt més àlgid ja que en l’Estadi londinenc de Wembley en un partit espectacular l’equip de Pep Guardiola s’imposava per 3-1 al Manchester United i aconseguia la seva quarta Copa d´Europa. Els nostres socis gaudiren d’un vespre inoblidable i històric, uns a Londres donant suport directe a l´equip, altres en diferents indrets de la nostra contrada. Molts foren els llocs a on seguia la gran Final de la Champions, especialment va destacar a Felanitx, a on el Cafè Ca’n Moix va muntar al carrer una pantalla de 16 metres, que va fer gaudir a més de 400 aficionats. Altres punts com el Bar Els Tamarells, Es Cassino de Ca’s Concos, la Plaça Major de Santanyí a davant Ca’s Mosson, i el Bar Ca’n Vermell a Campos foren centres neuràlgics de gran expectació. Els mitjans de comunicació d’àmbit local, autonòmic i barcelonista reflectiren abastament aquest acte, així com la gran nit blaugrana que es va viure amb intensitat.

Fou un colofó a una temporada esplèndida a on el primer equip F. C. Barcelona de futbol ha guanyat tres títols: Champions League, Lliga i Supercopa d’Espanya. Amb aquests guardons el conjunt de Guardiola fa més gran l’extraordinari palmarès de les darreres temporades, cinc Lligues en els últims set anys, i tres Champions en els últims sis. Felicitats a tots els barcelonistes.

La Junta Directiva

els-tamarells-a-trafalgar-square

final-champions-2011-176

final-londres-003

wembley20201120075

fina-champions-a-can-moix-039

champions-2011-013

fina-champions-a-can-moix-056CONFERÈNCIA DE TONI CONTESTÍ EN LA YUKON ARTIC

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

La passada setmana va tenr lloc en la Casa de Cultura de Felanitx l’interessant i esperada conferència de l’ultrafondista mallorquí Toni Contestí, a on va contar la seva experiència en la Yukon Artic, prova celebrada fa uns mesos al nord de Canadà, amb temperatures de 40 graus baix zero. El quasi centenar d’assistents pogué gaudir d’un apassionant relat així com d’un espectacular material audiovisual a on es detallava la duresa extrema d’aquesta prova. Abans de l’ntervenció de Toni Contestí, el corredor de muntanya Roman Morell va donar a conèixer als assistents la seva personal visió del perfil del protagonista. L’acte fou organitzat per la P.B. Els Tamarells i presidit per la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Felanitx Apol·lònia Rotger.

La Junta Directiva

_toni-19988

_tonioooooouuuuu

toni-37778uut

toni-244444444444

ttytjknjijypoiuggf

_tjkhfdhjkkjkp1