maig 26, 2011

FINAL CHAMPIONS LEAGUE: LES NOSTRES SEUS, PLENES DE GOM A GOM MEGA – PANTALLA A CA’N MOIX DE FELANITX

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Aquest dissabte a les 20’45 h. a l´Estadi de Wembley el F. C. Barcelona juga davant el Manchester United

la gran Final de la Champions League 2011.
Toca una gran jornada de barcelonisme i la gent de la comarca es mobilitzarà
i concentrarà en diferents indrets que han preparat esdeveniments especials.
Les nostres seus, Els Tamarells a Portocolom, Es Cassino a Ca´s Concos, Ca´s Mosson a Santanyí i Ca´n Vermell a Campos
concentraran un gran número dels nostres socis.
Al Cafè Ca’n Moix de Felanitx, amb el suport de Expert Instal•lacions Oliver i Pastisseria Sa Figuera,
es muntarà una Gran Pantalla de 16 metres quadrats al carrer dels Horts, per que es pugui gaudir de la gran Final com si fos el mateix Estadi de Wembley.
Aquest dissabte, més que mai, tots fem Barça !! A per la quarta !!
La Junta Directiva
nueva-imagen

maig 23, 2011

CONFERÈNCIA DE TONI CONTESTÍ EN LA YUKON ARTIC

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Aquest dijous dia 26 a les 21 h. en la Casa de Cultura de Felanitx tindrà l’interessant i esperada conferència de l’ultrafondista mallorquí Toni Contestí, a on ens contarà la seva experiència en la Yukon Artic, prova celebrada fa uns mesos al nord de Canadà, amb temperatures de 40 graus baix zero. Durant la xerrada, organitzada per la nostra entitat, podreu gaudir de l’ample material audiovisual que ens mostrarà aquest destacat esportista. Vos esperam a tots.

La Junta Directiva

toni-contesti

arctic_ultra1968blog


maig 15, 2011

Resultat sorteig entrades Final Champions League 2011‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized
Benvolguts socis:
Ahir vespre va tenir lloc en el Bar Els Tamarells de Portocolom el sorteig de les entrades que el club ens atorga per a la Final de la Champions League que tindrà lloc el proper dia 28 de maig a l´Estadi de Wembley a Londres. Es presentaren un total de 33 socis interessats en optar a les 4 entrades que ens proporcionarà el F.C. Barcelona. El resultat fou el següent:
Socis titulars:
1.- Soci nº 647 Antoni Adrover Cabrera (FELANITX)
2.- Soci nº 382 Cosme Julià Sastre (ALGAIDA)
3.- Soci nº 112 Alejandro Seminario Reaño (PORTOCOLOM)
4.- Soci nº 514 Miquel Escales Bordoy (SANTANYÍ)
Socis suplents:
1.- Soci nº 596 Gabriel Venegas Ensenyat (PORRERES)
2.- Soci nº 557 Abraham Juárez Berenguel (CALA MILLOR)
3.- Soci nº 628 Silvestre Garcias Artigues (CAMPOS)
4.- Soci nº 265 Pere Lladonet Salom (CAMPOS)
Enhorabona a tots els afortunats, i gràcies als demés socis per a participar en el sorteig. Tant de bò uns des de Wembley, altres des de casa nostra poguem veure alçar la “Quarta” el proper dia 28. Vos anirem informant de les diferents iniciatives que es promouen per aquest dia en diferents llocs de la comarca per a seguir el partit fent barcelonisme.

La Junta Directiva


maig 13, 2011

SORTEIG ENTRADES FINAL CHAMPIONS

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Recordau que aquest divendres dia 13 a les 20’30 h. en el Bar Els Tamarells a Portocolom tindrà lloc el sorteig d’entre els nostres socis de les entrades que el club ens atorgui per a la Final de la Champions League que tindrà lloc el proper dia 28 de maig a l’Estadi de Wembley a Londres. Podeu consultar les bases del sorteig en l’anterior comunicació o al nostre lloc web www.penyabarcelonistaelstamarells.cat.

Encara no sabem de forma oficial el número d´entrades del que disposarem, però segons fonts prou fiables, serien 4 entrades les finalment atorgades, que es el màxim que podia demanar cada penya. Per lo que demà extraurem 4 titulars i quatre suplents, essent aquesta de moment l’única modificació que fem al reglament. Pensau que hi heu d’acudir físicament o representants (una persona pot representar un soci, no més d’un), i acreditar-vos amb DNI i carnet de soci de la penya 2010-2011. Molta sort a tots els interessats.
La Junta Directiva
253_wembley
champions
wembley

RECAPTACIÓ FINAL CAMINADA SOLIDARIA SANT SALVADOR

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

El passat dijous en el local de Ramaders Agrupats varem fer entrega al president de Dacesma Andreu Crespo del benefici íntegre de la Caminada Solidària Sant Salvador 2011, el qual va ascendir a 3.000 euros. Pel que fa al balanç els ingressos de l´acte pujaren a 8.115 euros, mentre les despeses foren de 5.277 euros, lo que dona un saldo positiu de 2.838 euros. La nostra entitat va fer una petita aportació a aquesta causa solidària fins a arrodonir la xifra final a 3.000 euros.

acte-entrega-dacesma-016

DVD CAMINADA SOLIDÀRIA A SANT SALVADOR

Hem editat un DVD musical amb més de quatre-centes imatges de lo que fou aquesta jornada solidària. Si voleu reni aquest record, ho podeu trobar al preu de 10 euros en la Papereria Cóndor a Felanitx.
La Junta Directiva

maig 4, 2011

SORTEIG ENTRADES FINAL CHAMPIONS

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

copa-champions

El nostre equip es serà el proper dia 28 de maig a l’Estadi londinenc de Wembley per participar en la Final de la Champions League. En el període habilitat pel club hem fet la petició corresponent d’entrades, tot i que a hores d’ara no sabem de quantes entrades disposarem finalment. Segons el nombre de peticions, el club anunciava quantes entrades toquen a cada penya, i en els dies posteriors es posarà en contacte amb nosaltres per informar-nos. Per aquest cas, la junta directiva efectuarà un sorteig amb els següents termes a tenir en compte:

1.- El procés tindrà lloc el divendres dia 13 a les 20’30 hores en el Bar Els Tamarells a Portocolom.

2.- Hi podran optar tots els socis de la penya que estiguin al corrent de pagament de la quota 2010-2011.

3.- Queden exclosos els socis menors de 4 anys per la normativa que aplica la UEFA

4.- Per accedir al procés el soci de la penya s´haurà de presentar físicament o mitjançant un representant acreditat, i manifestar el seu interès d´acudir a la Final.

5.- Només es permet un representant per soci. No pot venir una persona en nom de varies.

6.- El soci s´identificarà amb DNI i carnet de soci de la penya 2010-2011. De forma extraordinaria es pot admetre que els socis que van del 664 al 690 puguin no presentar el carnet de soci, ja que encara no l´han rebut.

7.- Així com vagin arribant els socis, el secretari les anirà inscriguent en un llistat i atorgant un número, que s’aficarà dins la borsa pel sorteig.

8.- En ésser les 21 h. es tancarà el full d´inscripció, i es procedirà al sorteig.

9.- Les entrades son de pagament pels socis afortunats i van de 80 a 300 lliures, en euros la corresponent equivalència (despeses d’enviament apart).

10.- Es trauran tants titulars com entrades el club ens hagi atorgat. En un principi i per referències d’anteriors finals, es trauran tres titulars.

11.- Es trauran cinc socis suplents, per si per qualsevol circumstancia el titular renuncies, no hi pogués anar, o per altres vies poguéssim aconseguir més entrades.

12.- El soci afortunat amb l’entrada no la podrà traspassar ni cedir a una altra persona, ja que si no en fa ús, el dret passa al primer soci suplent, i així successivament.

13.- Està absolutament prohibida la revenda o negoci amb l’entrada.

14.- Només en podrà fer ús la persona que l’obtingui en el sorteig ja que la nostra entitat transmetrà les dades personals al club (nom i DNI) i només aquesta persona (i no una distinta) podrà entrar amb aquesta entrada al camp. Les dades personals del soci afortunat seran tractades per la UEFA a efectes de seguretat.

15.- Una vegada es sàpiga quins socis de la penya han obtingut el dret a l’entrada, la junta directiva les informarà de les diferents opcions i alternatives de desplaçament, per si ho troben convenient.

16.- L’acte del sorteig serà públic, transparent i accessible a qualsevol soci que hi vulgui assistir, tant si te intenció de participar-hi com si no.

17.- La Junta Directiva es reserva el dret de modificar aquestes condicions, sempre i quan sigui per una causa justificada.

La junta directiva