juliol 28, 2010

La Penya Els Tamarells participa en el prestigiós Torneig Vila de Peguera‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

El passat cap de setmana l´equip de la nostra penya a participar en el IV Torneig “Vila de Peguera” (Memorial Antonio Ruiz) en la modalitat de futbol-7. Aquest esdeveniment esportiu ja consolidat en el calendari estiuenc comptà amb un destacat nivell dels equips participants, els quals tenien en les seves files a jugadors de 2ª B, Tercera i Preferent. La primera fase, disputada el divendres, la jugaren 16 equips repartits en quatre grups, els dos primers de cada grup accedien a la fase Champions i els tercers a la fase UEFA. El nostre equip dirigit per Pep Roca va guanyar el primer partit per 3-2 davant el Leo´s Team amb gols Jaume Vidal (2) i Toni Roig, mentre perdia els dos restants, 3-1 enfront La Cerveza Mecànica IV, amb gol de Toni Bonet, i 7-1 davant el Gimnàs Deltoides, amb diana de Miquel Angel Roca. Finalment la P.B. Els Tamarells ocupà el tercer lloc del grup i accedí a semifinals de la fase UEFA, a on s´enfrontà al CSKA, perdent per 3-0 no pogué accedir a la final. L´entrenador Pep Roca comptà amb l´ajuda de Pep González, David Garrido i Marc Lladonet en la banqueta, i formà amb els següents jugadors Miquel Vidal, David Nicolau, Toni Roig, Tomeu Gelabert, Colau Mercadal, Mateu Lladó, Miquel Angel Andreu, Carles Antich, Miquel Angel Roca, Pere Lluis Peñaranda, Tomeu Obrador i Toni Bonet. La propera cita esportiva de la P.B. Els Tamarells serà el III Interpenyes Mare de Dèu a Campos el proper 15 d´agost amb un triangular de futbol-7 amb les penyes del R. Mallorca i R. Madrid de la localitat.

torneig-peguera-2010-002

torneig-peguera-2010-019

torneig-peguera-2010-045

torneig-peguera-2010-047


juliol 21, 2010

LA NOSTRA PENYA PARTICIPA EN EL TORNEIG SANT JAUME DE SANTANYÍ

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Dissabte passat l´equip de la nostra penya, format per socis de l´àrea santanyinera va disputar el II Torneig Festes de Sant Jaume a Santanyí amb un partit de futbol-7 davant els veterans del Santanyí. El resultat fou de 7-6 tot i que el nostre equip anava dominant per 1-4. Marcaren Miquel Escales (3), Joan David (2) i Bernat i s´alinearen Miquel Vila, Juanjo Bonet, Miquel Escales, Joan David, Antoni Ramirez, Bernat, Iván Nevado, Joan Martínez i Miquel Vadell. Destacar que els nostres jugadors estrenaren indumentària, ni més ni manco que la segona equipació que vestirà la propera temporada el primer equip del Barça.

Aquest cap de setmana, el divendres i el dissabte, la Penya Barcelonista Els Tamarells participa en el IV Torneig Vila de Peguera, un esdeveniment de prestigi a on es citaran 16 equips amb un important nivell ja que arreplega els millors jugadors de les Illes Balears. Aquest torneig que es Memorial Antonio Ruiz està organitzat per la Penya Barcelonista de Peguera.

pic_08191

ggggggggggs1juliol 6, 2010

Assemblea Penya Barcelonista Els Tamarells‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

assemblea-2010-2011-001

Amb una nombrosa assistència de socis la nostra penya va celebrar l´assemblea anual en la Casa de Cultura de Felanitx. El secretari Joan Xamena va donar a conèixer quin era l´ordre del dia, i tot seguit els nou vice-presidents varen detallar quines son les activitats que s´han fet dins la seva àrea durant la temporada 2009-2010, fins un total de 62 esdeveniments, tant de caire social, cultural, esportiu o lúdic. El tresorer Lluís Vaquer va informar de quin era el balanç de la temporada el qual s´ha tancat amb 39.918´72 €. El president Sebastià Oliver va donar la benvinguda a dues incorporacions noves en la junta directiva, Miquel Escales Bordoy (Santanyí) i Antoni Prohens Manresa (Campos), així com es avançar quins projectes i activitats es tenen previstes de cara a la temporada 2010-2011, les quals compten amb un pressupost de 31.650 €. Al final de l´assemblea, després dels precs i preguntes es varen sortejar, entre els socis assistents, dos viatges amb entrada per anar a veure el Trofeu Joan Gamper el proper 25 d´agost.

Les primeres activitats dins el mes de juliol per a la nostra penya son les següents:

- Dia 17 a les 19 hores, II Torneig Sant Jaume a Santanyí en la modalitat de futbol-7, partit davant un combinat de Santanyí.

- Dies 23 i 24, de les 18 h. a les 22 h. IV Torneig Vila de Peguera, partits en la modalitat de futbol-7 en el camp de Santa Ponça en un torneig que hi participen 16 equips.

- Dia 30 a les a les 19´30 h., presentació del llibre “25 años futboleando” de Maties Adrover, corresponsal de Don Balón a Mallorca, amb l´assistència dels ex jugadors de Barça Chus Pereda i Juan Seminario.

La Junta DirectivaEL 9

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

david20villa20barcelona20pagina


SANDRO , PRESIDENT ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

3005673w1

El nou president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha comparegut en roda de premsa en la seva seu electoral un dia després de proclamar-se vencedor en les eleccions a la presidència del club. Rosell ha afirmat que espera una “bona cohabitació” amb l’actual president del Barça, Joan Laporta, fins a l’1 de juliol, data en què oficialment serà president del club català. Pel que fa al tema de fitxatges, Rossell ha deixat clar que Pep serà qui decideixi els fitxatges . Per altra banda, Rossell assegura que el Barça estarà desvinculat de qualsevol opció política.

Sandro Rosell es presentà el 4 de maig de 2010 com a pre-candidat a les eleccions a president del Futbol Club Barcelona, convocades per al 13 de juny de 2010. La seva proposta per a les eleccions a la presidència es fonamentà en millores substancials en les àrees econòmica, patrimonial i social. Alguna de les claus més destacades de la seva precandidatura van ser que “els socis, els únics i autèntics propietaris del club”, “Integrar el soci dins dels espais, per a poder-los gaudir tota la setmana”, “gestió més transparent i una millor austeritat en temps de crisi”.Els valors de la proposta de Sandro Rosell i el seu equip van ser austeritat, independència, solidaritat, harmonia, socis, patrimoni i excel·lència esportiva. A nivell esportiu proposà ser continuador, i posar imaginació per aconseguir recursos i poder fer les incorporacions que Pep Guardiola sol·liciti, així com que els contractes dels esportistes tinguin un fix més variables.

Les primeres enquestes el van situar com a favorit per vèncer dels comicis davant de Marc Ingla, situat en segona posició, i Jaume Ferrer, tercer, i esdevenir d’aquesta forma el nou president de l’entitat. El dia 1 de juny de 2010 Sandro Rosell va anunciar que havia superat el tall de 2.095 signatures per ser candidat oficial amb 13.491 signatures[19] i així i va aconseguir duplicar les signatures aconseguides per Joan Laporta a les eleccions del 2003. Els altres 3 candidats que assoliren les signatures van ser Marc Ingla, Agustí Benedito i Jaume Ferrer.

Rosell guanyà les eleccions amb un 61,35% dels vots, amb el suport de 35.021 socis. És el president que més nombre de vots ha aconseguit en la història del club. En segon lloc quedà Agustí Benedito amb el 14,09% de suports (8.044 vots), Marc Ingla fou el tercer, amb un 12,29% (7.014 vots), i Jaume Ferrer quedà en l’últim lloc, amb un 10,80% (6.168 vots).

President del FC Barcelona (2010-)

Sandro Rosell inicià el seu mandat com a 39è president del FC Barcelona el 1 de juliol de 2010. Al seu equip directiu incorporà Josep Maria Bartomeu, vicepresident esportiu, Jordi Cardoner Casaus, vicepresident social, Carles Vilarrubí i Carrió, vicepresident institucional, Xavier Faus i Santasusana, vicepresident econòmic, Toni Freixa, portaveu, i Susanna Monje i Gutiérrez, tresorer. Entre les primeres decisions que prengué la seva junta, hi hagué la rebaixa de Johan Cruyff a “membre d’honor” ja que els estatuts no preveuen la figura de president d’honor, deixant la decisió final per a la següent assemblea de compromissaris. Antoni Rossich i Terme fou nomenat director general del club, en substitució de Joan Oliver, director general corporatiu durant els anteriors dos anys, que marxà del club amb una indemnització de 852.787 euros, quantitat pactada amb la directiva de Joan Laporta.