març 25, 2010

DARRER SORTEIG

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

 

SORTEIG LLIGA I CHAMPIONS LEAGUE

 

F.C.BARCELONA – ATH. BILBAO

 

    El partit es jugarà el dissabte dia 3 i els socis afortunats amb 2 viatges a Barcelona amb entrada al Camp Nou, son aquests:

 

- Soci nº 117 Mariano Huertas Monserrat (FELANITX)

- Soci nº 152 Pere Maria Bennàsar Orell (FELANITX)

- Soci nº 369 Julià Sansó Mestre (VILAFRANCA)

1er suplent: soci nº 314 Joan Oliver Bordoy (CAMPOS)

2on suplent: sòcia nº 439 Bel Maria Bauzà Febrer (FELANITX)

3er suplent: soci nª 336 Miquel Roig Lladó (CAMPOS)

 

F. C. BARCELONA – ARSENAL

 

    El partit de la tornada dels quarts de final de la Champions League es jugarà el dimarts dia 6 a les 20´45 h., i els socis afortunats en 2 viatges a Barcelona amb entrada al Camp Nou son aquests:

 

- Soci nº 413 Joan Frau Nadal (FELANITX)

- Soci nº 63 Jaume Binimelis Sebastian (FELANITX)

- Sòcia nº 169 Maria Mascaró Cabrer (FELANITX)

- 1er suplent: soci nº 490 Sebastià Ripoll Riera (PETRA)

- 2on suplent: sòcia nº 271 Olga Ramos Alvarez (FELANITX)

- 3er suplent: soci nº 352 Bartomeu Font Oliver (CAMPOS)

 

   Cadascun dels titulars te un temps determinat (segons reglament) per confirmar l´acceptació del premi i escollir l´acompanyant (que ha de ser soci o s´hi ha de fer). L´agencia de viatges es posarà en contacte amb els afortunats. Passat el termini establert es va avisant als suplents per l´ordre assignat.

La Junta Directiva


març 16, 2010

Sopar de les Penyes Barcelonistes de les Illes Balears‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized
Benvolguts socis,
 
El pròxim dia 26 de març a les 21:00, tendrà lloc a S’Alqueria de Santa Margalida, la tradicional trobada anual de totes les penyes barcelonistes de les Illes Balears, amb motiu de la visita a Mallorca del primer equip de futbol del Barça, que ha de disputar el corresponent partit de lliga contra el RCD Mallorca a Palma.
 
En el sopar s’hi trobaran els sis trofeus (Lliga, Copa del rei, Champions, Supercopa d’Espanya, Supercopa d’Europa i Mundial de Clubs) que el Barça conquerí en la temporada passada, amb els que vos podreu fotografiar abans dels actes festius. Tots els interessats podreu trobar entrades, a partir de demà dimecres i fins dilluns que vé, a la Papereria Condor, de Felanitx; Bar Els Tamarells, de Portocolom; el supermercat Ca’s Ferrer, de Ca’s Concos; al bar Ca’n Vermell, de Campos; i al bar Ca’s Mosson, de Santanyí. Les entrades es posaran a la venda al preu de 20 euros els adults, i 10 euros per als nins.
 
Vos volem animar a participar en un acte en el que es respira barcelonisme pels quatre costats, i amb atractius com les sis copes, a part dels convidats.
 
La junta directiva.