desembre 30, 2009

FELICITACIÓ D’ANTONI CLOSA , DIARI SPORT.

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

image002


LOTERIA DE REIS

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

pb-tamarells-loteria-reis1

Fins aquest diumenge hi ha de temps per a retirar les participacions de Loteria de Reis que hem llençat amb el número 65.795. Les podeu trobar a diferents comerços de la comarca. Molta sort a tots en el sorteig i que tingueu un bon inici d´any 2010.

La Junta Directiva

“AL LORO, QUE NO ESTAMOS TAN MAL”

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS

“AL LORO, QUE NO ESTAMOS TAN MAL” S´IMPOSA A “LOS PRIMOS DE INIESTA” EN LA FINAL DEL II TORNEIG “EL CAP HI VA, PERÒ LES CAMES NO”

Amb la participació d´un centenar de socis va tenir lloc el dissabte passat en el camp Es Torrentó de Felanitx la segona edició del Torneig de futbol-7 “El cap hi va, però les cames no” organitzat per la Penya Barcelonista Els Tamarells. Hi podien participar qualsevol de la penya, sense condició ni d´edat, ni de gènere, ni de cap altre tipus. Es varen inscriure sis equips que es repartiren en dos grups en una primera fase, llavors els dos tercers de cada grup lluitaren pel cinquè lloc, en el que “6 de 6” es va imposar a “Quin Xorreo”, els dos segons de cada grup competiren pel tercer lloc del torneig i el “Pep Team” va guanyar a “Los putos gusiluzes”, mentre en la gran final es va imposar l´equip “Al loro, que no estamos tan mal” al de “Los primos de Iniesta”, equip en el qual precisament hi formava part un cosí del jugador del F.C. Barcelona Andrés Iniesta.

Acabat el torneig, jugadors i seguidors de tots els equips es reuniren el local de Ramaders Agrupats per a celebrar amb un sopar els èxits aconseguits aquest any 2009, a on tots els jugadors reberen un record (obsequi del Diari Sport) de la seva participació i en el que es va projectar un DVD amb música i fotografies a on es reflecteixen les més de 70 activitats que la P.B. Els Tamarells ha realitzat durant el 2009.

p1010526

1er classificat, “Al loro que no estamos tan mal”

p1010537

2on classificat, “Los primos de Iniesta”

p1010535

3er classificat, “Pep Team”

p1010543

4rt classificat, “Los putos gusiluzes”

p1010539

“6 de 6″

p1010541

“Quin xorreo !!”

p1010521

p1010523

p1010578


desembre 22, 2009

MOLTS D’ANYS ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized


AMB EL PIT , AMB L’ESCUT…

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized


desembre 21, 2009

6 de 6

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

cat_mundialet


desembre 15, 2009

RONCERO , UN GRAN PERIODISTA

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized


IBRA-GOL

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized


desembre 14, 2009

LOTERIA DE REIS I TORNEIG DE NADAL

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized
Benvolguts socis,
Arran de l’èxit de la loteria de Nadal que la nostra penya ha distribuit en els darrers dies, ara, ens disposam a llençar la loteria de reis.
Les participacions amb el numero 65.795, les podreu trobar d’ara endavant fins el dia del sorteig a molts de locals i comerços dels municipis de Felanitx, Campos i Santanyí.
Cada participació sortirà a la venda amb el preu de 2 euros. Molta sort a tots!
Aprofitant l’avinentesa, volem fer-vos sabre que dia 26 de desembre la nostra penya celebrerà la segona edició del torneig de futbol-7 “El cap hi va però les cames no”. Així vos volem
convidar a tots els socis a participar. D’entrada ja tenim 6 equips composts, així que tots els que volgueu participar ho podeu fer individualment o formant un nou equip. Aquest equip ha de tenir entre 10 i 14 jugadors, han d’elegir un nom i un color per al mariol·lo. La quota d’inscripció és de 12 euros i inclou un mariol·lo, el sopar posterior al local de Ramaders Agrupats, i molt probablement un obsequi del diari Sport. Els interessats s’han de posar en contacte amb la junta a través d’aquest correu (pbelstamrells@gmail.com) i teniu de termini per inscriure-vos fins dia 18 de desembre.
Esperam que vos animeu a participar.
La junta directiva