octubre 8, 2009

FESTA D´ANIVERSARI

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

El proper dia 6 de novembre a les 21 h. es celebrarà la Festa del 7è Aniversari de la nostra entitat, serà a la nau de Son Fuaní, situada en el camí del Palmer, a 300 metres de la sortida de Campos. D´aqui a una setmana ja hi haurà els tiquets a la venda per a poder assistir-hi. Estan convidades importants personalitats d´àmbit barcelonista i una destacada sorpresa que en les properes setmanes desvetllarem, de moment vos asseguram que serà inoblidable i única.

cinc-copes-5


LA PENYA EN LA FINAL DE LA SUPERCOPA D´EUROPA

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Varis socis de la Penya Els Tamarells viatjaren a Mónaco per tal de viure en directe la consecució del cinquè títol de l´any 2009, la Supercopa d´Europa davant el Xaktar Donestk. Els nostre animaren de debó en l´estadi Lluis II, gaudiren amb el gol de Pedro i tingueren la sort de fotografiarse amb Leo Messi. Fou una jornada inoblidable per ells.

amb-leo-messi-jpg

monac01

monaco2

monaco3


RECORDS DEL TRIPLET

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Pels interessats, ens resta un petit remanent de prendes, samarretes i polos, que confeccionaren amb motiu de la celebració del triplet 2008-2009, amb l´escut de la penya i les tres copes aconseguides en una temporada inoblidable. Si no en teniu i voleu adquirir aquest record, les podeu trobar en el Bar Gomila de Felanitx. Possiblement no hi hagi totes les talles ja que son unitats limitades. El preu es de 15 € el polo i 10 € la samarreta.


LA PENYA SOLIDARIA

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Javier Sánchez es un nin de cinc anys que està afectat per un paràlisi cerebral severa, i necessita un tractament a Philadelphia (Estats Units) i cada viatge val 10.000 €. El jugador del F.C. Barcelona Andrés Iniesta es va voler solidaritzar amb aquesta causa i li va regalar les botes signades, amb les que Iniesta marcà el gol a Stamford Bridge davant el Chelsea a les semifinals de la Champions i que li donava al Barça l´accés a la gran final de Roma.

Aquestes botes ara es sortejaran coincidint amb el número de la ONCE de dia 18 de desembre. La familia de Javier ens va enviar un bloc de paperetes ja que la Penya Els Tamarells vol col.laborar tot el que pugui en aquesta causa. Cada papereta val 5 € i te dos números. Les podeu trobar fins que s´acabin a la Papereria Cóndor de Felanitx (C/ Costa de Sa Plaça).


Torneig Sant Nicolau a Ca’s Concos‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Amb motiu de les festes de Sant Nicolau a Ca´s Concos, la P.B. Els Tamarells va jugar la final de futbol-7 davant el conjunt local de la S.E. Ca´s Concos. En el darrer encontre del calendari estiuenc de la P.B. Els Tamarells, el resultat fou de 2-0 favorable als concarrins. Els barcelonistes formaren amb Xisco Aleix, Cosme Ballester, Mateu Obrador, Santi Monserrat, Nico Maimó, Miquel Bennàsar i Miquel Vidal; entrant després Miquel Rosselló, David Garrido, Juan José Adrover “Iniesta”, Marc Lladonet, Joan Pere Obrador i Gabriel Fiol. Al final del partit les autoritats entregaren trofeus als dos equips participants i la festa acabà amb una torrada en el recinte del camp d´Es Cavaller.

cac2b4sconc55

cac2b4sconc5555

cac2b4sconc99

cac2b4sconc6666666666666


LOTERIA DE NADAL

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Aquest es el disseny de la Loteria de Nadal que ha posar en marxa la Penya Barcelonista Els Tamarells, un homenatge al gran gol de Andrés Iniesta a Stamford Bridge, completat amb imatges d´una temporada històrica i amb un número per a recordar, el 22.636. El 3 del triplet i un doble 2-6, un resultat que es mantindrà per sempre en el record de tots els barcelonistes.

Al preu de 2 € podeu trobar participacions en diferents establiments comercials de la comarca (Campos, Santanyí, Felanitx, Porreres i Manacor). Si n´hi ha, i en voleu que la facem arribar, deixau les vostra dades a l´adreça electrònica de la penya i ens posarem en contacte.

Tant de bo tinguem com a mínim la mateixa sort que la temporada passada (6 € per euro jugat), el número promet. En cas de premi es pot cobrar a qualsevol de les oficines de la Caixa Rural Balears. Un 90 % de les paperetes ja estan repartides, no te quedis sense elles.

Sort !!!!!!!!!!!!!!!!!!

loteria-nadal-2009