juny 23, 2009

Assemblea anual i celebració de quatriplet

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Un centenar de socis assistiren a l´assemblea anual i a la celebració de quatriplet (Copa, Lliga, Champions i 2-6 al Bernabeu). Quant als punts més importants de l´assemblea, es va oferir un informe de les activitats realitzades durant la temporada 2008-2009: 24 reunions, 108 socis han viatjat al Camp Nou gràcies als sortejos i uns 80 gràcies a les entrades que les hem facilitat, s´han publicat 244 insercions en premsa que han reflectit les 66 activitats que s´han portat a terme els darrers 365 dies.

    Llavors es varen donar a conèixer els comptes de l´exercici que ha acabat i es va donar una detallada explicació del funcionament dels sortejos, viatges, entrades i quotes de soci del F.C.B. Es va notifica que enguany s´actualitzarà el cens i qui vulgui mantenir el seu número de soci ho ha de notificar abans de dia 30 de juny a l´adreça pbelstamarells@gmail.com.

    Es varen sotmetre a votació una sèrie de punts:

-         la possibilitat que es puguin fer públiques les dades personals dels socis (nom, llinatges, població) en la plana web i en els mitjans informatius quan hi ha els sortejos,

-         obrir a tots els socis de la penya la possibilitat d´esser socis del F.C. Barcelona (sempre i quan es presentin amb cinc altes de nous socis de la penya) i

-         que les entrades que el club destini a la penya sempre seran sortejades en públic i entre els socis de l´entitat, mentre les que s´obtinguin per altres vies seran distribuïdes a criteri de la junta directiva.

 

    Tots els punts es varen votar favorablement i finalment es varen donar a conèixer els projectes de la temporada 2009-2010 i es va aprovar un pressupost de 32.850 €, anunciant que en cada partit es sortejaran sis viatges, es a dir, que uns 150 socis aniran de franc al Camp Nou la propera temporada.

    Es varen presentar unes samarretes i uns polos commemoratius del quatriplet, que tingueren molta acceptació. Els interessats en aquests records les podeu trobar els propers dies en el Bar Gomila de Felanitx, al preu de 10 i 15 € respectivament.

   Un refrigeri per a tots els socis en el Bar Els Tamarells va posar punt i final a una agradable jornada.

La Junta Directiva

 dscf15741

dscf15831

dscf15892

dscf15911

dscf15961


juny 15, 2009

RECORDATORI ASSEMBLEA

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Estimats sòcies i socis, ens complau convidar-vos a l´assemblea anual ordinària de socis que tindrà lloc el proper diumenge dia 21 de juny a les 19 hores en primera convocatòria, i a les 19´30 hores en segona convocatòria, en el Mollet d´en Pereió a Portocolom (al final de C/Mar, a la dreta), amb el següent ordre del dia:
 
1.- Presentació i benvinguda
2.- Informe de les activitats realitzades durant la temporada 2008-2009
3.- Balanç econòmic de la temporada 2008-2009
4.- Projecte d´activitats per a la temporada 2009-2010
5.- Aclariment de la normativa de viatges, quotes de soci del F.C.B. i entrades.
6.- Proposta i votació del pressupost per a la temporada 2009-2010
7.- Suggeriments, precs i preguntes.
 
Us agrairíem la vostra presencia, ja que es el moment que tenen els socis de donar la seva opinió, d´expressar les seves lloances o les seves queixes, si en pertoquen, respecte de la gestió que es fa de la Penya Barcelonista Els Tamarells.
 
En haver acabat, en la seu del Bar Els Tamarells, tindrà lloc un refrigeri per a celebrar el triplet (Copa, Lliga i Champions) aconseguit pel primer equip del F.C.Barcelona. Intentarem tenir a la venda uns “polos” i unes samarretes commemoratives del triplet 2008-2009, amb l´escut de la penya, per si hi ha qualcú interessat. Així mateix procurarem mostrar-vos el dossier de premsa de tot lo publicat respecte de la penya durant la temporada 2008-2009, així com un mostra de fotografies del que ha estat una temporada inoblidable per molts barcelonistes.
A més tots els nins que venguin i duguin la camiseta del Barça és podran fer una foto de record de l’acte.
 
Si es possible vos pregam ens confirmeu la vostra assistència per així poder calcular, més o menys, per quantes persones hem de comanar el refrigeri, us agrairíem de debò ja que així no es tudaria el menjar ni fariem curt en les previsions. Moltes gràcies i fins dia 21 a les 19 hores.
 


juny 12, 2009

SAMARRETES 2009-2010

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

prd_maxzoom_barca-55653 prd_maxzoom_barca-55656


AC/DC AMB EL BARÇA

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

getattachment

usrupload2741


juny 8, 2009

Diumenge , día 21 de juny a les 19.00 assemblea general de socis al mollet den Pareió .

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

logopb2.gif

 

En acabar l’assemblea hi haurà un refrigeri al bar Els Tamarells , per celebrar el TRIPLET