abril 30, 2009

FINAL COPA DEL REI A CAN VERMELL ( CAMPOS)

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

cartells-final-copa-del-rei-09


abril 21, 2009

Barça, Estic Boig Per Tu

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

 

roll-over-beethoven

En David , boig pel Barça .


La nostra directiva Maria Monserrat a l´Estadi San Siro a Milà i el soci Tòfol Bennàsar a Munic

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

dscf0047

dscf0057

dscf0064

dscf0063

 

Munic

pict0022


abril 16, 2009

1.100 PERSONES OMPLEN SANT SALVADOR EN LA DIADA ORGANITZADA PER LA PENYA BARCELONISTA ELS TAMARELLS

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

 

    Malgrat la pluja que va caure a primeres hores del matí, l´éxit de participació i d´organització de la 1ª Caminada-Cursa a Sant Salvador fou rotund. Cap a les 9 del matí es concentraren els més de mil caminats en les pistes poliesportives del Parc Municipal a on recolliren la samarreta commemorativa. A les 10 sortien una llarga serp blava de gent amb paraigües que encara desafiava la fina pluja que va caure. Un estol de xeremiers anava amenitzant la marxa, mentre els que arribaven a Sa Capelleta ja es trobaven amb l´avituallament de fruita donada per Jaume Vaquer “Raüll”. A les 11 sortien els 69 corredors que havien de cobrir els 6.300 metres de distancia de la prova. Cap a les onze i mitja anaven arribant els primers atletes al cim de Sant Salvador, mentre eren ovacionats per molts dels caminants que omplien les voreres de la carretera. Una vegada confeccionades les classificacions es procedir a l´entrega de trofeus de la cursa que guanyaren Manolo Picó (Montuïri) amb un temps de 25´27”, i Bel Ramis (Montuïri) amb una marca de 31´17”. Un grup de ball floklòric sud-americà i el grup de cant “Tierra y Mar” de la Casa de Extremadura actuà just abans de servir una monumental paella per 1.100 persones. Els parlaments de les autoritats i un gran sorteig de més d´un centenar de productes oferts per l´Associació de Comerciants posaren punt a una diada en la que la bona organització de la Penya Barcelonista Els Tamarellls va fer un petit recó dins dels cors de molts felanitxers.

    Agraïm la participació i el civisme de totes les persones que prengueren part en la caminada, la col.laboració dels quasi vuitanta col.lectius que ens ajudaren a promocionar i a informar d´aquest esdeveniment, l´inestimable ajuda de les dotacions de Protecció Civil, Brigada Municipal i Policia Local, al Grup de Ball Freselín Carvajal, al Grup de Cant “Tierra y Mar”, al Club Joan Capó, al Club Marató Mallorca, a Miquel Obrador, a Pere Ferrer, a Jaume Vaquer “Raüll”, a Pere Barceló, a l´Associació de Comerciants i a tots els establiments que ens ajudaren o donaren qualque productes pel sorteig, al Bisbat de Mallorca, i en especial als nostres Rectors Bartomeu Fons i Jaume Obrador, al Consell de Mallorca, al Centre Cultural, a l´Ajuntament de Felanitx, en especial a Felipe Martín i Apol.lònia Rotger, a les Conselleries de Turisme i Esportsdel Govern Balear, en especial a Antoni Peña; i als més de quaranta valents voluntaris que han fet costat a la Penya Barcelonista Els Tamarells: Júlia Sánchez, Damià Nicolau, Bernat X. Nicolau, Miquel Mas, Mateu Obrador, Miquel Pere Mas, Jaume Monserrat, Nofre Llinàs, Antoni Rotger, Maria Artigues, Bernat Mas, Joan Pons, César Sánchez, Joan Lozano, Miquel Rosselló, Joan Xamena, Víctor Moreno, Miquel Vadell, Lluis Palenzuela, Marc Lladonet, Andreu Vidal, Guillem Monserrat, Tòfol Obrador, Lluis Vaquer, Jaume Julià, Guillem Pascual, Marià Huertas, David Garrido, Sebastià Oliver, Manu Noguera, Maria Monserrat, Pere Joan Fullana, Gaspar Noguera, Nicolau Maimó, Pep González, Magdalena Bordoy, Claudio Garcia, Salvador Binimelis, Xisco Xavier Ortega i Javi Garcia. Sense tots vosaltres aquest somni no hagués estat possible. Moltes gràcies a tots

 

Classificacions de la cursa:

  En la categoria femenina la guanyadora fou Bel Ramis amb un crono de 31´17”,seguida de Marisol Martín amb un temps de 33´43”.

  En la categoria masculina de 15 a 18 anys s´imposava Joan Ferrer amb un temps de 33´50” mentre el primer local era Joan Vidal amb una marca de 36´48”. En la categoria de 22 a 39 anys, el guanyador fou Esteve Barceló amb un temps de 26´08”, seguit a dos segon per Joan Puigserver, mentre el primer local era Ginés Hernández amb un registre de 27´36”. En la categoria de 40 a 49 anys s´imposava Manolo Picó (guanyador absolut) amb un temps de 25´27”, seguit de Roman Campos (27´49”), i Xavier Morey, mentre el primer local era Joan Pere Vivancos (32´10”). En la categoria de 50 a 59 anys, guanyava Tomeu Vaquer amb un crono de 29´13”, mentre el primer local era Paco Algaba amb un temps de 32´51”. Finalment en la categoria de més de 60 anys s´imposava Joan Barceló amb un temps de 36´21” i el primer local fou Sebastià Adrover amb una marca de 45´54”.

 

 

fjm_3981  fjm_4013  fjm_4209  fjm_4214  fjm_4312                       fjm_4346

fjm_4363                       fjm_4374          

fjm_4409


abril 10, 2009

BARÇA 4- BAYERN 0

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

Amb motiu del partit de Champions League entre el F.C. Barcelona i el Bayern Munic, una representacíó de la Penya Barcelonista Els Tamarells pogué departir uns moments amb el mític Franz Bekenbauer. Tot i la derrota encaixada el “Kaiser” es va mostrar atent amb els penyistes ja que tenen amistats comuns que resideixen a Mallorca. No cal dir que la Penya Barcelonista Els Tamarells agraeix el detall de Bekenbauer, el qual està considerat un dels millos jugadors de tots els temps. 

 

 Tòfol Bennàsar, Guillem Pascual i Sebastià Oliver amb el llegendari FRANZ BEKENBAUER

partit-ba1

Sebastià Oliver amb Enric Masip

3

Miquel Rigo i Guillem Pascual amb BOJAN

partit-ba1boja

Cristòfol Bennàsar i Sebastià Oliver amb BOJAN

partit-ba15555

Sebastià Oliver amb Albert Om (Presentador TV3)

partit-ba1om


abril 6, 2009

CARLOS SEGARRA , UN “REBELDE” AMB EL COR BLAUGRANA

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

La nostra penya va voler homenatjar al cantant Carlos Segarra , per els seus 30 anys dedicats al rock and roll . Com a bon blaugrana , va voler tenir un record per al recentment desaparegut Rudy Ventura .

El cantant de Los Rebeldes , rebé un plat de ceràmica ( del qual n’és col·leccionista ) una botella de ví  i signà al llibre d’honor de la nostra penya .

s3010053

 

s3010028

 

css3010025

 

s3010031

 

 


abril 2, 2009

ENS HA DEIXAT RUDY VENTURA

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

El trompetista Rudy Ventura s’ha mort avui a Barcelona als 82 anys. Ventura, que tenia càncer de pulmó, era un acèrrim seguidor del Barça, i durant anys va animar alguns dels grans esdeveniments de la història del club, com la final de la Recopa del 79 o la final de la Copa d’Europa de 1992 a Wembley. Ara fa un any, encara va actuar a la 31a Trobada de Penyes barcelonistes celebrada a l’Hospitalet. Al llarg de la seva carrera va dedicar cinc cançons al club blaugrana.

Nascut Jaume Ventura a Canet de Mar el 1926, va començar a tocar els anys seixanta amb el grup Su conjunto i va gravar quatre discos: ‘El Ball de l’Estatut’ (1980), ‘Mundial hits’ (1968), ‘Sus primeros EP en Columbia’ (1960-1961), ‘Sus primeros EP en Columbia’ volum 2 (1961-1962).

Les restes del músic seran al tanatori de les Corts de Barcelona, on demà es farà el funeral.

L’estimat Rudy ens acompanya a la trobada que es celebrà al pavelló Guillem Timoner de Felanitx , juntament amb l’Avi del Barça .

 

foto_317966_cas

3565309_6895

portada_redimensionar


abril 1, 2009

EL BARÇA A MALI

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized