març 26, 2009

PLANA WEB

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

internet

 

Per 1º vegada la nostra Web entra dins el rànking oficial .

Penyabarcelonistaelstamarells.cat has a traffic rank of:  22,929,798

Altres webs més antigues :

Euskobarca.com has a traffic rank of:  18,310,667

Pbciutadella.com has a traffic rank of:  14,111,526

Penyabarcelonistapeguera.com has a traffic rank of:  26,738,218

Pbsaindioteria.com has a traffic rank of:  26,738,017

Per alte banda si anau a Google i escriviu : Penya barcelonista la nostra surt al lloc 58º , la de Ciutadella es la 2º i Euskobarça la 14º . ( no es tracte de fer cap competició)

Vos recordam que esteim en periòde de proves i que no serà fins el mes de juny quan

la majoría dels socis començin a accedir-hi.


març 24, 2009

BARÇA 6 - 0 MALAGA

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized


març 23, 2009

PAS A PAS .

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized


març 17, 2009

HOMENATGE A JAUME CERDÀ TOMÀS

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized
No t’oblidarem , Jaume
El passat dissabte la Penya Barcelonista Els Tamarells i la Penya Barcelonista de Porreres es reuniren en el Camp Municipal de Ses Forques de Porreres per a retre un homenatge a Jaume Cerdà Tomàs, soci d´ambdues penyes que ens va deixar fa uns mesos. Familiars, amics i socis de les dues entitats es reuniren en el recinte porrerenc per tal de recordar a n´en Jaume. Abans de l´encontre hi hagué un emotiu acte a on Sebastià Oliver, president de la P.B. Els Tamarells, feu entrega a Carme, esposa d´en Jaume d´una placa commemorativa; mentre Antoni Martorell, president de la P.B. de Porreres li entregà una ofrena floral. L´àrbitre del partit, en nom de tots els seus amics, feu entrega a Apol.lònia, filla d´en Jaume, d´una pilota signada per a tots els jugadors participants. Després de guardar un minut de silenci, es disputà un partit de futbol entre els equips de les dues penyes, en la que la P.B. Porreres s´imposà per 3-0 a la P.B. Els Tamarells.
Els capitans i el trio arbitral
Equip P.B. Porreres
 Equip P.B. Els Tamarells
Instant del minut de silenci
Els presidents d´ambues penyes, amb na Carme i na Apol.lònia, esposa, i filla de Jaume Cerdà
 
 

març 12, 2009

5-2 CAMÍ DE ROMA ( EN ÀRAB)

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized


març 11, 2009

CADA ANY AMB EL BARÇA A SAN MAMÉS

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

 

La junta directiva va acordar per unanimitat l’agermanament de la nostra penya amb la penya Euskobarça de Gasteiz ( Araba).

Volen donar les gràcies al seu president Gorka Muñoz .

La signatura es durà a terme el proper cop que el Barça jugui al estadi de San Mamés , per part de representants de ambdues directives .

De cara als nostres socis , la penya Euskobarça ens garanteix un mínim de 6 entrades ( a preu de taquilla) per veure el Bilbao-Barça que es jugui cada temporada a San Mamés .

Teniu en comte que per aquest partit no es posen quasi entrades a la venda i aquestes s’esgoten en qüestió de minuts .


març 6, 2009

TOTS A MESTALLA !!!!!!!!!!

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized


març 5, 2009

BRILLANT PRESENTACIÓ DEL CARTELL DE LA 1ª CAMINADA - CURSA CAP A SANT SALVADOR

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized
Amb una Casa de Cultura de Felanitx plena com un ou va tenir lloc aquest dimarts una multitudinària presentació de la primera edició de la Caminada - Cursa cap a Sant Salvador organitzada per la Penya Barcelonista Els Tamarells. Més dos-centes persones omplien el recinte cultural felanitxer en un acte que ha implicat a 71 col.lectius i entitats del terme municipal. Sebastià Oliver, president de la P.B. Els Tamarells, va començar informant dels detalls de la Cursa-Caminada. Després es varen entregar els premis del concurs de creació als deu nins finalistes, quedant com a guanyadora del concurs de dibuix Joana Adrover Vidal, de 11 anys d´edat i del Col.legi Reina Sofia de s´Horta. Tot seguit les autoritats representades, Gabriel Tauler, Batle de Felanitx, Antoni Peña, de la Conselleria d´Esports i Joventut del Govern Balear, Apol.lonia Rotger, Regidora de Cultura, i Felipe Martín, Regidor d´Esports, acompanyats de Oliver mostraren el cartell als assistents.
    Per aquest acte, que patrocina l´Ajuntament de Felanitx, la Conselleria d´Esports i Joventut i la Conselleria de Turisme del Govern Balear, i el Departament d´Esports del Consell Insular de Mallorca, ja va repartir el primer dia 1.700 inscripcions, lo que fa pensar que aquesta Caminada-Cursa popular potser un èxit rotund.
      
  

Cap a Mestalla, el Barça arriba a la final de la Copa 11 anys després‏

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized

 


Gràcies a la Penya Mallorquinista Cercle Recreatiu de Felanitx

Author: PBELSTAMARELLS - Categories: Uncategorized
                    
La Junta Directiva de la Penya Barcelonista Els Tamarells vol agrair a la Penya Mallorquinista Cercle Recreatiu de Felanitx i al seu president Tomeu Barceló les facilitats que donaren als nostres socis a l´hora de desplaçar-los a l´Ono Estadi i també en les atencions rebudes de cara aconseguir entrades pel partit, donades les dificultats que tinguerem per obtenir-les per altres conductes oficials. Moltes gràcies Tomeu i a la Penya Mallorquinista de Felanitx .