desembre 25, 2008

“PELLIZCO PARA ELS TAMARELLS”

Author: pbtamarells - Categories: Uncategorized

….La PB Els Tamarells mallorquina repartio 70.000 €, ya que las dos ulimas cifras del numero que jugaba la penya (65) coincidieron con el ‘gordo’. Manel Vich protagonista de la papeleta, les trajo suerte.

Fuente : Diario SPORT

Aixo vol dir que per cada papeleta que tengueu vos correspon quasi 10€ (9.60€) El premi es pot començar a cobrar a partir de dilluns dia 29 a La Caixa Rural de Felanitx.

Hem esgotat quasi del tot la Loteria de Reis, nomes queden quatre papeletes aqui i alla. Si en voleu afanyau-vos abans de que no en quedi.

Finalment recordar que aquest dissabte dia 27 a les 16:00 tenim una cita al camp de futbol Es Torrento, on celebrarem el primer torneig intrapenya amb equipos formats per socis de la comarca, Hi haura equipos amb socis de: Felanitx, Cas Concos, Campos, Santanyi fins un total de 6. Si voleu gaudir de l’espectacle, l’entrada es de franc.


desembre 4, 2008

LOTERIA DE NADAL I DE REIS

Author: pbtamarells - Categories: Uncategorized

Queden les darreres participacions de Loteria de Nadal, no te quedis sense elles, tant de bò hi hagi molta sort en el sorteig de dia 22. Recordau que es una manera d´ajudar a la Penya, això comporta poder sortejar més viatges i fer més activitats. Ajuda´ns !!

Ja tenim preparada la Loteria de Reis amb el número 55664, que podreu trobar en els comerços de la comarca. Gracies per la vostra col.laboració.


TORNEIG DE NADAL “EL CAP HI VA, PERÒ SES CAMES NO”

Author: pbtamarells - Categories: Uncategorized

  El proper dissabte dia 27 de desembre celebrarem un torneig de futbol-7 en el camp Es Torrentó de Felanitx, amb partits de curta durada i entre equips formats per socis de la nostra penya. Ja hi ha hi sis equips formats. Vos podeu apuntar individualment o com equip (mínim 9 jugadors). No es requereix cap condició ni edat, ni gènere ni estat físic, es per anar a gaudir una estona, només cal que siguis soci de la Penya Els Tamarells. Hi haurà música, bon ambient i una decoració especial. Llavors farem el final de festa en el local de Ramaders Agrupats, a on podrem veure un reportatge de les activitats fetes durant l´any. El preu d´inscripció son 12 € (amb aquest preu vos hi entra la samarreta commemorativa del torneig que portareu quan jugueu, més el menjar i beure de després). Per la torrada posterior podeu inscriure qualque acompanyant amb un suplement de 6 €. Volem fer una festa de final d´any inoblidable i tu seràs el protagonista. Tramitam la possibilitat d´uns regals per a tots els participants en el torneig, Apunta´t: pbelstamarells@gmail.com (fins dia 12 tens temps). Participa fent barcelonisme !!

 La Junta Directiva