novembre 24, 2008

La PB Els Tamarells celebró un aniversario ‘made in Hollywood’

Author: pbtamarells - Categories: sopars

La fiesta, con casi 400 asistentes, tuvo una ambientación espectacular. Admirable gesto de Stoichkov, que tras visitar a su padre en Plovdiv voló a Palma. Rexach, De la Cruz, Minguella y Alfredo Martínez fueron los otros protagonistas

Miquel Pou, el anterior presidente de la PB Els Tamarells, entregó a Hristo la típica ‘gerreta felanitxera’

Llegir la resta..


novembre 14, 2008

Gran Festa Sisè Aniversari

Author: pbtamarells - Categories: sopars - Tags: , , ,

Gran Festa Sisè Aniversari que celebrarem el proper dia 21 de novembre a les 21 hores en el Restaurant Ca´n Andreu Cos a Campos (Ctra. Santanyí, qm. 0´3).

Com ja es tradició, durant l´acte tindrà lloc l´entrega de les distincions “GERRETA FELANITXERA” a diferents personalitats d´àmbit barcelonista, i esportiu en general. Volem retre homenatge als golejadors més llegendaris de l´història del F.C.BARCELONA, essent convidats estel.lars a aquesta gala HRISTO STOIXKOV i CARLES REXACH, mentre ja férem un reconeixement a ENRIQUE CASTRO “QUINI”, i durant el sopar també el farem als més modests, però per a nosaltres no menys importants, al felanitxer TOMEU MESTRE (Castelló, Hércules, Alzira), al campaner TOMEU OBRADOR (Mallorca) i al santanyiner JAUME ADROVER (Mallorca).
Llegir la resta..


Loteria de Nadal

Author: pbtamarells - Categories: Uncategorized

Amb el número 35.665 ja hem posat a la venda la Loteria de Nadal, en participacions de 2 euros. El disseny d´enguany està centrat en Manel Vich, la veu del Camp Nou, al que homenatjaren en el passat aniversari, i en Carles Puyol i Joan Carles Navarro, emblemes dels equips de futbol i bàsquet. Si us interessa, la podeu trobar en molts comerços de la comarca.