No t’oblidarem , Jaume
El passat dissabte la Penya Barcelonista Els Tamarells i la Penya Barcelonista de Porreres es reuniren en el Camp Municipal de Ses Forques de Porreres per a retre un homenatge a Jaume Cerdà Tomàs, soci d´ambdues penyes que ens va deixar fa uns mesos. Familiars, amics i socis de les dues entitats es reuniren en el recinte porrerenc per tal de recordar a n´en Jaume. Abans de l´encontre hi hagué un emotiu acte a on Sebastià Oliver, president de la P.B. Els Tamarells, feu entrega a Carme, esposa d´en Jaume d´una placa commemorativa; mentre Antoni Martorell, president de la P.B. de Porreres li entregà una ofrena floral. L´àrbitre del partit, en nom de tots els seus amics, feu entrega a Apol.lònia, filla d´en Jaume, d´una pilota signada per a tots els jugadors participants. Després de guardar un minut de silenci, es disputà un partit de futbol entre els equips de les dues penyes, en la que la P.B. Porreres s´imposà per 3-0 a la P.B. Els Tamarells.
Els capitans i el trio arbitral
Equip P.B. Porreres
 Equip P.B. Els Tamarells
Instant del minut de silenci
Els presidents d´ambues penyes, amb na Carme i na Apol.lònia, esposa, i filla de Jaume Cerdà