Amb una Casa de Cultura de Felanitx plena com un ou va tenir lloc aquest dimarts una multitudinària presentació de la primera edició de la Caminada - Cursa cap a Sant Salvador organitzada per la Penya Barcelonista Els Tamarells. Més dos-centes persones omplien el recinte cultural felanitxer en un acte que ha implicat a 71 col.lectius i entitats del terme municipal. Sebastià Oliver, president de la P.B. Els Tamarells, va començar informant dels detalls de la Cursa-Caminada. Després es varen entregar els premis del concurs de creació als deu nins finalistes, quedant com a guanyadora del concurs de dibuix Joana Adrover Vidal, de 11 anys d´edat i del Col.legi Reina Sofia de s´Horta. Tot seguit les autoritats representades, Gabriel Tauler, Batle de Felanitx, Antoni Peña, de la Conselleria d´Esports i Joventut del Govern Balear, Apol.lonia Rotger, Regidora de Cultura, i Felipe Martín, Regidor d´Esports, acompanyats de Oliver mostraren el cartell als assistents.
    Per aquest acte, que patrocina l´Ajuntament de Felanitx, la Conselleria d´Esports i Joventut i la Conselleria de Turisme del Govern Balear, i el Departament d´Esports del Consell Insular de Mallorca, ja va repartir el primer dia 1.700 inscripcions, lo que fa pensar que aquesta Caminada-Cursa popular potser un èxit rotund.