Dissabte passat vam gaudir d’un sopar de Junta Directiva, 32 comensals al Restaurant Club Nàutic de Sa Ràpita, on distingim el directiu Guillem Batle.

En Guillem porta més de tres anys custodiant desinteressadament la nostra seu en horari d’atenció al públic. Com a mostra d’agraïment de tota la penya per la seva feina, el varem obsequiar amb una samarreta personalitzada del Barça d’aquesta temporada 2021/22 i el carnet de soci del FCB.

La Junta Directiva espera a partir d’ara tornar amb la màxima normalitat possible amb les activitats i els sortetjos de viatges de cada temporada entre els socis al corrent de pagament. Com sabeu els primers socis de la nostra penya ja han gaudit de veure el Barça al Camp Nou aquest cap de setmana.

La P. B. Els Tamarells batega amb força!!

La Junta Directiva

Guillem i Joan

Entrega samarreta FCB

Guillem samarreta FCB

Soci FCB