ACCIÓ SOLIDÀRIA DE LA PB ELS TAMARELLS PER AJUDAR ALS REFUGIATS DE L’ORIENT MITJÀ

Abans del confinament vàrem iniciar una campanya per a recollir roba i calçat usats pels refugiats de l’Orient Mitjà, provinents d’Afganistan, Pakistan, Iran, Iraq, i d’altres països, que arriben a les fronteres d’Europa (Grècia, Turquia) sense pràcticament res. Aquest dijous el company Òscar Tarazona, membre de l’ONG Philoxenia International, ha vingut a la seu de la PB Els Tamarells a recollir la primera remesa de material que s’havia aportat abans del confinament, aquest és distribuirà entre Càritas Mallorca i la resta s’enviarà al centre d’acollida de Thessalonika (Grècia). En unes setmanes publicitarem una nova campanya per ajudar a la gent que més ho necessita. PB Els Tamarells, la penya solidària.

La Junta Directiva

ong-filoxenia-international