ACTIVA’T AMB LA PENYA (II)


Benvolguts socis i sòcies:

Després del gran èxit de participació de la setmana passada, on fins a 116 socis ens aportàreu 134 fotografies que entraren en sorteig, en aquesta vos seguim posant a prova, perquè us mantingueu actius a casa vostra.
Volem que ens conteu una vivència, una experiència, un moment especial, un ídol que vàreu conèixer, una celebració, un partit, una final, una anècdota, divertida o no tant, algun fet que recordau i que vos ha quedat gravat per sempre, com a penyista o simplement com aficionat barcelonista.

  • Com ho heu de fer? Heu d’enviar a la nostra adreça pbelstamarells@gmail.com un text d’un mínim de 100 paraules i un màxim de 300, aproximadament, en el que ens conteu que vos va passar. Podeu afegir si voleu o la teniu una fotografia relativa el fet o moment, aquesta és opcional.
  • Quin termini teniu? Des d’aquest mateix dilluns dia 6 fins a les 20 hores del dissabte dia 11. Per ordre cronològic d’arribada us assignarem un número pel sorteig.
  • Quin és el premi?  Entre tots els socis participants sortejarem un viatge a Barcelona per a dues persones amb entrada en el Camp Nou per a veure un partit del Barça. La data i el partit l’establirem quan s’obri l’accès a l’Estadi al públic.

Totes les participacions les anirem publicant en la nostra pàgina de facebook en el transcurs de la setmana.
Des de casa, activa’t i guanya amb la penya !!

PB Els Tamarells, més que una penya !!

La Junta Directiva

Repte setmana 2