SEGONA SETMANA D’ACTIVITATS: “RELATS BARCELONISTES”
SORTEIG DE VIATGE ENTRE ELS PARTICIPANTS

Benvolguts socis i sòcies:

Desitjant hageu passat aquestes festes amb salut i paciència des de casa, pensant que queda menys que sortir d’aquest mal somni, vos volem manifestar el nostre agraïment per la magnífica acollida que ha tingut aquesta segona setmana d’activitats.
En el termini que proposàrem, del dilluns dematí fins ahir dissabte a les 20 hores, hem rebut al nostre correu fins a 41 relats contant les vostres vivències, experiències, anècdotes, els moments més especials, que heu recordat com a barcelonistes i ens heu fet reviure.
Avui, transmès per la nostra pàgina de facebook, hem realitzat el sorteig entre els socis participants d’un viatge a Barcelona per a dues persones amb entrada en el Camp Nou per anar a veure un partit del Barça. La data la determinaren quan es tornin obrir els partits presencialment per a tot el públic.

El resultat del sorteig ha estat aquest:

  • Titular: soci nº 396 Guillem Julià Adrover (CAS CONCOS)
  • 1r suplent: soci nº 993 Joan Albert Garau Obrador (MANACOR)
  • 2n suplent: soci nº 404 Òscar Escoda Trobat (PÒRTOL)

I en la penya no aturam, ens agrada que els socis esteu actius i entretinguts, pensau en bons moments i oblidau els dolents. Per això preparam una tercera setmana d’activitats. Demà dematí estau atents al vostre correu electrònic o bé a les nostres xarxes socials. Només vos podem garantir que ho passarem bé, fent Barça i fent penya.

Amb la PB Els Tamarells, des de casa, activa’t i guanya !!

La Junta Directiva

relat-del-soci-joan-verger-rigo

relat-del-soci-josep-ramon-mena

resultat-sorteig-setmana-ii