AMB LA PENYA, ACTIVA’T I GUANYA (III)

Després de l’èxit de les dues setmanes anteriors, amb el concurs de fotografia i el de relats, entram en la tercera i vos proposam una altra activitat ben interessant.

Segurament que a casa vostra guardau alguna entrada d’un partit important o d’una final, un pòster antic, una bufanda o una gorra que vos varen comprar quan éreu petits, un cartell antic, un pin o un clauer, una samarreta antiga de Barça, un pòster, un banderí, uns cromos, un diari o revista antiga, una signatura d’un jugador històric. Probablement teniu algun d’aquests records barcelonistes, el guardau amb molta estima, i el voldríeu mostrar.

  • Com participar?  Enviau-nos a pbelstamarells@gmail.com una foto d’aquest record especial, ens podeu explicar de quan és si voleu, i donar informació al respecte de l’objecte. Només posam la condició que aquest tingui 20 anys o més.
  • Quin termini teniu? Des d’ara mateix fins el dissabte dia 18 a les 20 hores. La fotografia la penjarem en la nostra pàgina de facebook i en el perfil d’instagram i vos atorgarem un número pel sorteig.
  • Quin serà el premi? El diumenge entre tots els socis i sòcies participants que ens hauran enviat al nostre correu la fotografia del seu tresor farem el sorteig d’un viatge a Barcelona per a dues persones amb entrada al Camp Nou.

No espereu el darrer moment per enviar-ho, desitjam ja veure els vostres tresors.

En la tercera setmana també, amb la penya activa’t i guanya !!!

La Junta Directiva

bandericc81-antic

cartell-antic1

entrada-partit-histocc80ric

Repte setmana 3