TERCERA SETMANA D’ACTIVITATS: “ELS TRESORS BARCELONISTES”

SORTEIG DE VIATGE ENTRE ELS PARTICIPANTS

Benvolguts socis i sòcies:

Hem tancat la tercera setmana d’activitats, en aquesta vos demanàvem que ens aportéssiu fotografies d’algun tresor barcelonista que guardeu a casa. I la veritat ens heu sorprès no només pel volum de resposta, ja que fins a 73 ens heu enviat a la nostra adreça, sinó per la qualitat d’algunes peces que guardeu. Sincerament ja estem pensant en alguna data assenyalada muntar una exposició: “Els tresors dels nostres socis”.

Una vegada tancat el termini, entre els 73 socis participants aquest diumenge hem realitzat el sorteig d’un viatge a Barcelona amb entrada al Camp Nou per a dues persones per anar a veure el Barça quan obrin el Camp Nou al públic. El sorteig ha estat emès per la nostra pàgina de facebook i pel perfil d’instagram de la penya.

El resultat és el següent:

  • Titular: sòcia nº 233 Núria Lladonet Barceló (CAMPOS)
  • 1r suplent: soci nº 152 Rafel Lladó Serra (FELANITX)
  • 2n suplent: sòcia nº 1122 Catalina Sansó Mas (FELANITX)

Volem agrair a tots els socis i sòcies que heu participat aquesta setmana, 73 sumats als 41 de la segona setmana i als 116 de la primera, fan un total de 230 enviaments rebuts en tres setmanes. Aquesta excel·lent resposta ens anima a seguir proposant-vos activitats. Demà dilluns estau atents al vostre correu electrònic i a les xarxes socials, un nou repte vos plantegem, entram en la quarta setmana d’activitats.

Desitjant esteu tots i totes bé de salut, esperam sortir d’aquesta situació el més prest i millor possible. Mentre vos seguirem acompanyant, i recordeu:

Amb la PB Els Tamarells, activa’t i guanya !!

La Junta Directiva

53-maria-antocc80nia-cerdacc80-horrach-2

65-jaume-salom-rossellocc81-1

28-sebastiacc80-bennacc80sar

resultats-tresors-setmana-3