QUARTA SETMANA D’ACTIVITATS: “PINTAM EL MÓN DE BLAU I GRANA”
SORTEIG DE VIATGE ENTRE ELS PARTICIPANTS


Benvolguts socis i sòcies:

Hem tancat la quarta setmana d’activitats, en aquesta vos demanàvem que ens ajudéssiu a pintar el Món de blau i grana, enviant-nos una fotografia vostra des de casa amb un dibuix on sortís el hashtag #pbelstamarellsacasa i el podíeu decorar amb un arc de Sant Martí i també amb colors blaus i granes. Hem rebut un total de 39 enviaments de dilluns fins a dissabte, i aquest diumenge entre els participants hem realitzat el sorteig d’un viatge a Barcelona amb entrada al Camp Nou per a dues persones per anar a veure el Barça quan obrin el Camp Nou al públic. El sorteig ha estat emès per la nostra pàgina de facebook i pel perfil d’instagram de la penya.

El resultat és el següent:

  • Titular: soci nº 885 Miquel Martí Güell (LLUCMAJOR)
  • 1r suplent: soci nº 1328 Bartomeu Calvó Socias (ALCÚDIA)
  • 2n suplent: soci nº 1334 Vicenç Díaz Martín (FELANITX)

El premi l’atorgarem quan s’obri al Camp Nou al públic. Volem agrair a tots els socis i sòcies que heu participat aquesta setmana, 39 sumats als 73 de la tercera setmana als 41 de la segona setmana i als 116 de la primera, fan un total de 269 enviaments rebuts en aquestes quatre setmanes. Aquesta excel·lent resposta ens anima a seguir proposant-vos activitats, però per la següent setmana hem pensat de donar un descans i tornar amb més força properament.

Estau atents al vostre correu electrònic i a les xarxes socials, que en la PB Els Tamarells no esteim aturats.
Desitjant esteu tots i totes bé de salut, esperam sortir d’aquesta situació el més prest i millor possible. Mentre vos seguirem acompanyant, i recordeu:

Amb la PB Els Tamarells, avui lliutarem però demà gaudirem.

La Junta Directiva

whatsapp-image-2020-04-23-at-191247

whatsapp-image-2020-04-25-at-093900

whatsapp-image-2020-04-25-at-185457

resultats-samarreta-setmana-4