EXPEDICIÓ DE LA PENYA A BARCELONA

Aquest passat cap de setmana 55 socis de la PB Els Tamarells han viatjat a Barcelona per a gaudir d’uns moments de barcelonisme en la seva màxima expressió.

Dissabte de ben matí viatjaren a Barcelona on pogueren visitar les instal·lacions del Camp Nou, i fotografiar-se amb els trofeus en el Museu.

Cap al migdia gran part dels socis dirigiren al Port Olímpic a dinar, on els acompanyar el periodista i soci d’Honor de la penya Toni Closa.

Després de dinar, camí de nou cap a l’Estadi, esperava en el Departament de Penyes la presentació del cartell de la XV Trobada de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears.

A les 16h. el plat fort, partit de Lliga, FC Barcelona - Getafe, segon classificat davant el tercer. Al final, i amb patiment, la victòria (2-1) va caure de banda barcelonistes, i els socis sortiren contents del Camp Nou.

Tot seguit del partit coincidiren amb la jugadora felanitxera, i sòcia d’Honor de la penya, Mariona Caldentey, amb qui es fotografiaren al mural d’accés a l’Estadi.

El punt i final fou el partit d’handbol en el Palau on el Barça rebia al PPD Zagred, al que va guanyar 32-23 en partit de la lligueta de la Champions, la qual l’equip de Xavi Pascual lidera amb solvència. Després de l’handbol fou el moment del retorn cap a l’aeroport del Prat, i vol cap a Mallorca.

Una llarga i dura jornada pels nostres penyistes, però agradable i amb la satisfacció d’haver viscut moments que quedaran sempre en el seu record.

La Junta Directiva

dinar-amb-toni-closa

socis-16

expedicio-de-socis-amb-na-mariona-caldentey

socis-en-el-palau-blaugrana