AQUEST DISSABTE SANT FRANCESC - FC BARCELONA


Dissabte a les 16h.30′ en el camp de la Ciutat Esportiva Antonio Asensio (Ctra. Sóller) el juvenil A del FC Barcelona visita al Sant Francesc.

L’equip que dirigeix Franc Artiga és el líder de la categoria amb 51 punts, els mateixos que té el Saragossa, mentre el Sant Francesc és l’onzè amb 20. Els barcelonistes duen set jornades consecutives guanyant i són clars aspirants a assolir el títol de campions de Lliga.

La nostra penya, com és habitual, acudirà a donar suport als equips barcelonistes que visiten les Illes Balears. En aquesta ocasió l’oportunitat és poder veure en viu a futurs valors com Arnau Tenas, Josep Jaume Busquets, Nicolás González, Konrad De la Fuente o Jaume Jardí, entre d’altres que probablement el dia de demà arribin al primer equip, com han fet darrerament Riqui Puig o Ansu Fati.

Per tal de coordinar l’expedició i concretar punt de trobada, els socis i sòcies interessats enviau un correu a pbelstamarells@gmail.com i fixarem punt i hora on assistir.

La PB Els Tamarells, sempre amb el Barça.

La Junta Directiva

equip-juvenil-a-fc-barcelona-2019-2020