SORTEIG VIATGES PARTIT DE CHAMPIONS LEAGUE

FC BARCELONA - SSC NAPOLI

Els socis afortunats en els 8 viatges per anar a veure el partit tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions FC Barcelona - SSC Napoli que es jugarà en el Camp Nou el dimecres dia 18 de març, després del sorteig realitzat en la nostra seu en la reunió de junta del dia 3 de febrer, i emès en directe per les nostres pàgines de facebook i instagram, són els següents:

Titulars:

  • 1r: soci nº 1229 José Maria Maestro Barra (CA’N PICAFORT)
  • 2n: soci nº 310 Llorenç Mestre Cerdà (PORRERES)
  • 3r: soci nº 128 Antoni Xavier Oliver Mas (FELANITX)
  • 4t: soci nº 146 Miquel Vadell Bonet (SANTANYÍ)

Suplents:

  • 1r: soci nº 89 Alejandro Seminario Reaño (PORTOCOLOM)
  • 2n: soci nº 1239 Maria Teresa Tauler Tous (FELANITX)
  • 3r: soci nº 770 Pau Lladonet Bisquerra (CAMPOS)
  • 4t: soci nº 11 Joan Toni Fullana Mestre (FELANITX)

Els afortunats es poden posar en contacte amb el punt d’atenció Viatges Halcón Felanitx, telèfon 971 581111. Recordam que l’acompanyant ha de ser soci o s’ha de fer abans de viatjar, i que els afortunats han de deixar un dipòsit de 25 euros per abonament a l’agència, que quan el tornin les seran retornats. Els sortejos i els desplaçaments es regeixen per la normativa aprovada en el setembre del 2018, en cas de dubte podeu consultar enviant un correu a pbelstamarells@gmail.com.

La Junta Directiva

captura-de-pantalla-2020-02-13-a-les-120147