TORNA EL MALLORCA - FC BARCELONA

DISSABTE ACABA EL TERMINI PER A DEMANAR ENTRADES

Després de sis temporades sense venir, en aquesta el primer equip del FC Barcelona torna a visitar l’Estadi de Son Moix per a jugar davant el Mallorca.  Amb quasi tota probabilitat serà el dissabte dia 14 de març. I tu, com a soci penyista del FC Barcelona, tens l’oportunitat de fer la petició d’entrades per anar a veure aquest partit.

Com ho has de fer? Envia un correu a l’adreça pbelstamarells@gmail.com indicant les teves dades (nom complet, telèfon i número de soci). Se podrà fer petició d’un entrada per soci penyista.

Fins quan tens temps? Fins aquest dissabte dia 15 de febrer. Passat aquest termini ja no se podran fer peticions d’entrades per aquest partit.

De quantes entrades disposarem? Segons la demanda, el club ens informarà després de quantes entrades tindran els socis penyistes de la PB Els Tamarells. Si la demanda és superior al número d’entrades que ens faciliten, atendrem les peticions per ordre cronològic d’arribada a la nostra adreça de correu electrònic.

Quin preu i quina ubicació tindran? Els preus i la ubicació de l’entrada que facilitin a l’afició visitant no les coneixem en aquests moments. Així com s’han publicat els preus oficials estimam que estaran entre 170 i 80 euros, i les infantils entre 50 i 40 euros (se considera entrada infantils de 5 a 14 anys).

Recordau: fins aquest dissabte dia 15 de febrer teniu de temps per fer la petició.

La Junta Directiva

RCD Mallorca - Barça