SORTEIG VIATGES PARTIT FC BARCELONA - R. MALLORCA

Els socis afortunats en els 10 viatges per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona - R. Mallorca que es jugarà en el Camp Nou el proper dissabte dia 7 de desembre a les 21 hores, després del sorteig realitzat en el sopar amb socis a Sant Joan, i emès en directe per les nostres pàgines de facebook i instagram, són els següents:

  • Soci nº 1211 Pablo Castillo González (CAMPOS)
  • Sòcia nº 459 Magdalena Adrover Huguet (FELANITX)
  • Soci nº 269 Miquel Pons Mesquida (CAMPOS)
  • Soci nº 368 Jaume Bennàsar Artigues (PORTOCOLOM)
  • Soci nº 1330 José Nieto Castelló (PALMA)

I els suplents:

  • 1r suplent, soci nº 274 Oscar Blanco Guillen (PALMA)
  • 2n suplent, soci nº 322 Rafel Bosch Rosselló (PORTOCOLOM)
  • 3r suplent, soci nº 558 Joan Riera Matheu (MANACOR)
  • 4t suplent, soci nº 1243 Mateu Bennàsar Monserrat (FELANITX)
  • 5è suplent, sòcia nº 455 Francisca Mestre Salom (SON SERRA DE MARINA)

Els afortunats es poden posar en contacte amb el punt d’atenció Viatges Halcón Felanitx, telèfon 971 581111. Recordam que l’acompanyant ha de ser soci o s’ha de fer abans de viatjar, i que els afortunats han de deixar un dipòsit de 25 euros per abonament a l’agència, que quan el tornin les seran retornats. Els sortejos i els desplaçaments es regeixen per la normativa aprovada en el setembre del 2018, en cas de dubte podeu consultar enviant un correu a pbelstamarells@gmail.com

La Junta Directiva

fc-barcelona-r-mallorca